Clouddata og backup - uanset tid og sted Digitalt event

Dato:
29/3 2022
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Skiftet mod cloud, hel eller delvis oursourcing og virtualisering har i flere år øget effektiviseringen og drevet prisen på it-drift ned.

Udfordringen er, at kompleksiteten på samme tid er steget i takt med at forretningskritisk software og applikationer afvikles på hardware, som for de fleste er usynligt og ofte uoverskueligt. En kompleksitet der både kan skade bundlinjen og sikkerheden.

Samtidig har den globale corona-pandemi vist, at både helt og delvist internationaliserede supply chains og organisationsformer er mere skrøbelige end vi troede.

Men i moderne organisationen er der ikke plads til nedetid, dagslange restore-sessioner eller tabt data. For selv små huller i servicevinduet koster på tilfredsheden blandt kunderne eller resulterer i sprængte budgetter. Derfor er fokus på planer, klare processer og business continuity afgørende.

For uanset om I anvender cloud-baserede tjenester, eget datacenter eller en kombination er allways-on afgørende.

På denne konference kan du derfor få indsigt i, hvordan du planlægger, opsætter og eksekverer så forretningen kan være allways-on – samtidig med at compliance er i orden.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote

09:30
Q&A til taler

09:35
Veeam

09:55
Q&A til taler

10:00
Taler kommer snart

10:20
Q&A til taler

10:25
Dagens moderator samler op

10:30
Tak for i dag