Cybersecurity Excellence Day 2022: Eksperter giver bud på krisestyring og sikkerhedskultur

Dato:
11/5 2022
Sted:
Søborg
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Kender du den vigtige forskel på krisestyring og disaster recovery? Og hvad er de fem centrale bud, når din organisation skal have en reel sikkerhedskultur?

Hvis ikke, så får input du på Cybersecurity Excellence Day, når erfarne sikkerhedsansvarlige og CISO´er som Kim B. Larsen fra Systematic og fhv. CISO hos Sydbank, Per Silberg Hansen, giver deres stærke bud.

På dagen får du input og inspiration fra eksperterne med konkret viden, løsninger og erfaringer. Alt sammen i lækre omgivelser fyldt med flotte Audi-biler og den nyeste teknologi inden for transport.

Hør også hvordan du kan bruge AI i cyberforsvaret, hvad cyberforsikringer reelt er betyder og hvordan Operationel Teknologi (OT) alt for ofte er det oversete element i din cybersikkerhed. Alt sammen så du er klædt på til at tackle fremtidens sikkerhedsudfordringer.

Du bliver involveret i dagens program med debatter ved bordene og erfaringsudveksling med dine peer's. Alt sammen styret af Computerworlds erfarne chefredaktør.

Se program

Program:


08:30
Registrering, kaffe og crossianter, mulighed for at se den nye Audi el-bil.

09:00
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:10
Keynote: 5 bud på hvordan du skaber en sikkerhedskultur i virksomheden
Kim B. Larsen tidligere CISO hos PET åbner CISO excellence day med sit indlæg om sikkerhedskulturen i virksomheder og du får 5 bud på, hvordan du får skabt en sikkerhedskultur.
Kim B. Larsen
Keynote:
Kim B. Larsen
Sikkerhedsdirektør (underdirektør) CISO
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Kim er til daglig sikkerhedsdirektør /underdirektør) CISO i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Før det var Kim sikkerhedschef og CISO i IT virksomheden Systematic. Tidligere har Kim været informationssikkerhedschef (CISO) ved PET og har arbejdet med sikkerhedsledelse i store virksomheder som Verizon og Huawei.

Specialer: Sikkerhedsledelse, cybercrime, sikkerhedskultur, risiko og beredskabsstyring.


09:40
Industrien mangler 3,5 milliarder Security Specialister – hvor mange mangler dit firma?
Det er et dilemma der er håndgribeligt – behovet for flere eksperter og budgetter der altid går én vej, som regel nedad.

Dell Technologies vil gerne inspirere, hvad vi har gjort af overvejelser i forhold til at hjælpe virksomheder med en ny strategi og et nyt perspektiv på sikkerhed herunder et fokus specielt på Cyber Beskyttelse.
Poul Kjeldgaard
Oplægsholder:
Poul Kjeldgaard
Field CTO
Dell Technologies Danmark

Poul har tidligere arbejdet i HP, IBM, Microsoft og Hitachi med operations, salg, ledelse, forretningsudvikling, projektansvarlig og nu som CTO hos Dell.


09:55
Cyberforsikringens fremmarch: Hvad er det, og hvorfor er det vigtigt?
Cyberforsikringsbranchen udvikler sig hurtigt for at hjælpe din virksomhed med at mindske risici. Cyberforsikring tilbyder et sikkerhedsnet for virksomheder, der er truet af den hurtige vækst af insider-cyberkriminalitet og eksterne cybertrusler, især ransomware. Mens cyberforsikring har været et pålideligt sikkerhedsnet i årevis – drevet af accelererende insider-cyberkriminalitet og eksploderende ransomware-angreb – ændrer tingene sig hurtigt.

Det er vigtigt at forstå dynamikken i det hastigt skiftende marked samt overveje, hvor godt dine sikkerhedskontroller vil klare et forsikringsselskabs gennemgang.

Denne session vil hjælpe dig med at besvare nogle af de generelle spørgsmål om cyberforsikring og sørge for, at du får alle de fakta, du har brug for.
Mikael Rosander
Oplægsholder:
Mikael Rosander
Senior Sales Engineer
Delinea

Mikael, a Senior Sales Engineer based in Stockholm, Sweden. He brings 20 years pre-sales experience working in Data Security, Vulnerability Scanning, and Network Detection and Response.


10:05
Practical steps into Privilege Access Management
Ole Austring
Oplægsholder:
Ole Austring
Senior Management Consultant
ICY

10:10
Debat ved bordene om spørgsmål fra Poul Kjeldgaard og Mikael Rosander

10:30
Pause

10:55
Hurtige og rasende angreb: Brug AI til at reagere kirurgisk
Nutidens cybersikkerhedshold er overvældende. Trusler spredes så hurtigt, at de kan lamme hele datacentre inden for få minutter – ofte før selv en højtuddannet sikkerhedsekspert kan reagere.

Darktraces Autonomous Response-teknologi bruger selvlærende AI til hurtigt at beregne de bedste handlinger for effektivt at begrænse og bekæmpe et cyberangreb.

Andreas Poulsen gør dig klogere på, hvordan Autonomous Response målrettet handler for at stoppe igangværende angreb uden at forstyrre din daglige forretning.
Andreas Poulsen
Oplægsholder:
Andreas Poulsen
Regional Manager
Darktrace

Andreas Poulsen MSc, Regional Director Nordics, arbejder tæt sammen med kunder i hele Norden for at understøtte deres IT-sikkerhedsstrategi. Hans erfaring med at bygge bro mellem Darktraces teknologi til organisationer på tværs af brancher har givet ham et unikt dobbeltperspektiv på både de teknologiske og forretningsmæssige fordele ved at implementere Cyber AI.


11:10
Operationel Teknologi (OT) - det oversete element i cybersikkerhed
Cyberangreb og -trusler i traditionelle it-miljøer har ofte domineret snakken om it-sikkerhed. Men efterhånden som OT-miljøer bliver koblet på organisationers netværk, åbner nye angrebsmuligheder for cyberkriminelle.
Hvorfor skal du sikre dit OT-miljø? Hvad kan udfordringerne være, og hvordan kommer du i gang? Det er nogle af de spørgsmål, vi gerne vil besvare i dette oplæg.
Carsten Horst
Oplægsholder:
Carsten Horst
Associate Partner - Northern Europe
IBM Security

Carsten Horst er ansvarlig for IBM’s Sikkerhedsrådgivning og Delivery Services i Norden og har mere end 20 års erfaring inden for en lang række cybersikkerhedsdomæner.


11:25
Debat ved bordene om spørgsmål fra Carsten Horst og Andreas Poulsen

11:45
Frokost, netværk og udstilling

12:30
Keynote: Hvad er de vigtigste elementer i et effektivt beredskab?

Per Silberg Hansen gennemgår de forskellige lag i et beredskab, og hvilke kompetencer en organisation skal besidde i de forskellige lag. Her kan du blive klogere på, hvilke elementer der er de vigtigste at have med for at have i et effektivt beredskab, og få styr på forskellen mellem krisestyring og disaster recovery.

Per Silberg Hansen
Oplægsholder:
Per Silberg Hansen
CISO
tidl. Sydbank

Per Silberg Hansen har mange års erfaring med IT-sikkerhed. Inden han blev rådgiver i Improsec, var han CISO i Sydbank og har gennem årene oparbejdet solid erfaring med en bred vifte af aspekter af IT-sikkerhed på operationelt, taktisk og strategisk niveau.


13:15
Opsamling på dagen og tak for idag
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.