Awareness, phishing og ransomware - find det svageste led i din it-sikkerhed

Dato:
14/6 2022
Sted:
København NV
Pris:
Gratis deltagelse

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb. Phishing og ransomware er en af de foretrukne metoder hos de mere og mere professionelle og målrettede hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer.

Vi går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området med branchens stærkeste it-sikkerheds-leverandører.
Find ud af hvordan du som it-sikkerhedsansvarlig sikrer din it-infrastruktur optimalt i 2022, hvor flere medarbejdere arbejder hjemmefra og mere avancerede hackerangreb udgør de største trusler for danske virksomheder.

Det kræver nemlig kun ganske få fejltrin, før en medarbejder uforvarende kan have åbnet dørene for en ransomware eller andet, der kan skade hele organisationen og koste dyrt.

Uanset hvor godt du har sikret din organisation med sikkerhedsteknologier, værktøjer og intelligente funktioner, udgør medarbejderne et svagt led.

Så spørgsmålet er hvilke teknologiske løsninger, der kan hjælpe dig med at beskytte det svageste led i din it-sikkerhed. Og derfor kigger vi nærmere på, hvilke hjælpemidler du kan give dine medarbejdere, hvis hackerne er sluppet forbi.

Dagens eksperter vil desuden gøre dig klogere på, hvad man gør, når en medarbejder er kommet til at trykke på det forkerte link og uforsætlig har lukket de cyber-kriminelle ind i organisationens it-miljø.

Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål, møde branchens eksperter og blive klogere på, hvordan du kommer på forkant med de største it-sikkerhsudfordringer i 2022.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Få et overblik over de nyeste trends og metoder indenfor phishing og ransomeware
Få et overblik over de nyeste trends og metoder indenfor phishing og ransomware fra en af Danmarks førende eksperter på området.
Jan Kaastrup
Keynote:
Jan Kaastrup
CTO & Partner
CSIS

Jan's interest in IT security began in 1998 when he worked in Denmark's first IT security company. Since then he has gained security experience in both large and medium-sized Danish as well as multinational corporations. On a daily basis, Jan Kaastrup is a partner and CTO of CSIS, specialized in cybercrime and supplier of eCrime intelligence for the financial sector in European countries.


09:35
Det nytter ikke for nogen klikker alligevel…
Cybersikkerhed handler ikke om med 100% garanti at forhindre et Cyberangreb, men om at reducere risikoen til et acceptabelt niveau og samtidigt have styr på konsekvenserne af et angreb.
Vi giver dig opskriften på hvad virksomheden skal gøre før, under og efter en bruger klikker på et phishinglink. Vi viser dig hvordan man kan se hvad de cyberkriminelle ved om virksomheden og medarbejderne samt hvordan CIS kontroller, awarenesstræning og ledelsesforankring er den perfekte opskrift på håndtering af både risiko og konsekvens.
Du får desuden en ”Cybersnack” som gør det nemt at måle om din virksomhed opfylder bedste praksis.
Christian Schmidt
Oplægsholder:
Christian Schmidt
Direktør
Dediko A/S

Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.
Draware skiftede i slutningen af 2021 navn til Dediko A/S.


10:05
Awareness i Forsvarsministeriets koncern
Digitalisering og den deraf øgede cybertrussel førte til oprettelsen af Cyber og Information Security Division (CID) i Forsvarsministeriet i januar 2020. CID er ikke ene om at have cyber som kerneopgave i Forsvarsministeriets koncern – en koncern der er præget af mange forskellige IT-systemer, en bred viftet af medarbejderkategorier og ikke mindst forskelligartede opgaver.

En civil- og en militærmedarbejder beretter om den hidtidige awareness rejse mod større modenhed – et Forsvar hvor alle medarbejdere altid tænker sikkerhed.
Bo Bittmann
Keynote:
Bo Bittmann
Major - Awareness & Training Manager
Hjemmeværnskommandoen

Officer ansat i Forsvaret siden 1984. Har været udsendt til Irak, Afghanistan og Israel. Officersuddannelsen er bl.a. suppleret med en Master of Public Administration, diverse ISO diplomkurser, CISM samt Prince2. Seneste funktioner spænder over uddannelseskontrol, ansvar for implementering af Lean og GDPR til nu senest som Awareness & Training Manager ved Forsvarsministeriets Cyber and Information Security Divisions partnerenhed ved Hjemmeværnskommandoen.

Elen-Kristine K. Hansen
Keynote:
Elen-Kristine K. Hansen
Kommunikationsrådgiver – Awareness
Forsvarsministeriet

31 år og eksiljyde.
Jeg har en baggrund i kommunikation med speciale i mediestrategi og sociologi, fra Aarhus universitet og VIA design. Det er efterhånden 2 år og 7 måneder siden at jeg blev ansat i Forsvarsministeriet, i Center for Cyber og Digitalisering. Før det, sad jeg i Arla Foods og beskæftigede mig med både den interne og eksterne kommunikation. I min nuværende stilling er jeg ansvarlig for Awareness for Forsvarsministeriets koncern. Dvs. awareness i departementet og de tilhørende styrelser under ministerområdet.


10:40
Pause

11:00
Cisco

11:30
Hvad er din sikkerhedsløsning værd, hvis ingen holder øje med den?
Det typiske sikkerhedslandskab består af mange forskellige applikationer og funktioner. Når man mapper dem har nogle huller andre overlap. Men hvad nu hvis de kunne kommunikere med hinanden? Og du kunne se resultatet i ét samlet dashboard?

Vi præsenterer Cisco SecureX.
Christian Foghsgaard
Oplægsholder:
Christian Foghsgaard
Chief Executive Officer
Lytzen IT A/S

Christian Foghsgaard er en del af ejerkredsen i IT-vækst virksomheden Lytzen IT og har arbejdet med IT-infrastruktur de sidste 20 år.


12:00
Frokost

12:50
Humor mod hacking
Når medarbejdere klikker på de forkerte links eller narres til at udlevere penge, sker det ofte, fordi de er uopmærksomme et øjeblik eller fordi de mangler viden om, hvordan it-kriminalitet også kan ramme dem.

Når vi skal ændre vaner, sker det sjældent bare af sig selv. Sådan er det også med it-vaner. Det er derfor, vi har lavet kampagnen ‘Humor mod hacking’. Medarbejderne inspireres med et humoristisk, kreativt twist til at opbygge gode it-vaner til gavn for it-sikkerheden.
Thorsten Kranz
Oplægsholder:
Thorsten Kranz
Data Protection and Compliance Officer
Blue Water Shipping
Lis Kelså
Oplægsholder:
Lis Kelså
Direktør
Humor mod hacking | Kelsa Media ApS

Lis Kelså er uddannet journalist og har arbejdet med kommunikation og journalistik siden 1980, både i Danmarks Radio og i egen virksomhed Kelsa Media. Hun har specialiseret sig i storytelling med digitale medier på mange platforme og forskellige udtryksformer og har et stort netværk indenfor it-sikkerhed.


13:30
Taler kommer snart

14:00
Sådan arbejder et internt Red Team
Et Red Team spiller rollen som en fjende eller en konkurrent og giver sikkerhedsfeedback fra det perspektiv. En vurdering af et Red Team ligner en penetrationstest, men er mere målrettet. Målet er at teste organisationens detektions- og reaktionsevne. Et Red Team vil forsøge at komme ind og få adgang til følsomme oplysninger på enhver mulig måde, så stille som muligt.
Jonas Hansen
Keynote:
Jonas Hansen
Senior IT Security Specialist
Danske Bank

14:30
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Overblik over de nyeste trends og metoder indenfor phishing og ransomware.
  • Overblik over de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.
  • Inspiration til, hvordan du skabe en velfungerende it-sikkerhedskultur i hele organisationen.
  • Mulighed for at netværke og tale med eksperterne.
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 14:35
Sted:
Vandværket
Rabarbervej 2
2400 København NV
Pris:
Gratis deltagelse
Change language