Awareness, phishing og ransomware - find det svageste led i din it-sikkerhed

Dato:
14/6 2022
Sted:
København NV
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb. Phishing og ransomware er en af de foretrukne metoder hos de mere og mere professionelle og målrettede hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer.

Vi går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området med branchens stærkeste it-sikkerheds-leverandører.
Find ud af hvordan du som it-sikkerhedsansvarlig sikrer din it-infrastruktur optimalt i 2022, hvor flere medarbejdere arbejder hjemmefra og mere avancerede hackerangreb udgør de største trusler for danske virksomheder.

Det kræver nemlig kun ganske få fejltrin, før en medarbejder uforvarende kan have åbnet dørene for en ransomware eller andet, der kan skade hele organisationen og koste dyrt.

Uanset hvor godt du har sikret din organisation med sikkerhedsteknologier, værktøjer og intelligente funktioner, udgør medarbejderne et svagt led.

Så spørgsmålet er hvilke teknologiske løsninger, der kan hjælpe dig med at beskytte det svageste led i din it-sikkerhed. Og derfor kigger vi nærmere på, hvilke hjælpemidler du kan give dine medarbejdere, hvis hackerne er sluppet forbi.

Dagens eksperter vil desuden gøre dig klogere på, hvad man gør, når en medarbejder er kommet til at trykke på det forkerte link og uforsætlig har lukket de cyber-kriminelle ind i organisationens it-miljø.

Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål, møde branchens eksperter og blive klogere på, hvordan du kommer på forkant med de største it-sikkerhsudfordringer i 2022.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Alexander Haslund
Moderator:
Alexander Haslund
Strategi- og ledelsesredaktør
Computerworld

Redaktør for Computerworld med fokus på strategi og ledelse.
Alexander sætter fokus på CIO-branchen og de udfordringer og muligheder it-beslutningstagerne står overfor. Dette betyder, at han har konstant fokus på at komme tæt på de professionelle it-beslutningstageres udfordringer og muligheder. Hans mål er at levere relevant indhold om strategi, ledelse og digitalisering, der er aktuelt, i øjenhøjde, direkte værdiskabede og handlingsorienteret.

Alexander er udannet journalist fra Roskilde Universitet med en tværfaglig profil indenfor it og digitalisering.

Han interesserer sig for den teknologiske udvikling, nye trends, strategi og ledelse, metoder, markedet og de udfordringer og muligheder it og digitalisering medfører for det private og offentlige samt for samfundet som helhed.


09:05
Få et overblik over de nyeste trends og metoder inden for phishing og ransomeware
Få et overblik over de nyeste trends og metoder inden for phishing og ransomware fra en af Danmarks førende eksperter på området.
Jan Kaastrup
Keynote:
Jan Kaastrup
CTO & Partner
CSIS

Jan's interest in IT security began in 1998 when he worked in Denmark's first IT security company. Since then he has gained security experience in both large and medium-sized Danish as well as multinational corporations. On a daily basis, Jan Kaastrup is a partner and CTO of CSIS, specialized in cybercrime and supplier of eCrime intelligence for the financial sector in European countries.


09:35
Det nytter ikke, for nogen klikker alligevel…
Cybersikkerhed handler ikke om med 100% garanti at forhindre et Cyberangreb, men om at reducere risikoen til et acceptabelt niveau og samtidigt have styr på konsekvenserne af et angreb.

Vi giver dig opskriften på, hvad virksomheden skal gøre før, under og efter en bruger klikker på et phishinglink. Vi viser dig, hvordan man kan se hvad de cyberkriminelle ved om virksomheden og medarbejderne, samt hvordan CIS kontroller, awarenesstræning og ledelsesforankring er den perfekte opskrift på håndtering af både risiko og konsekvens.
Du får desuden en ”Cybersnack” som gør det nemt at måle om din virksomhed opfylder bedste praksis.
Christian Schmidt
Oplægsholder:
Christian Schmidt
Direktør
Dediko A/S

Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.
Draware skiftede i slutningen af 2021 navn til Dediko A/S.


10:05
Awareness i Forsvarsministeriets koncern
Digitalisering og den deraf øgede cybertrussel førte til oprettelsen af Cyber og Information Security Division (CID) i Forsvarsministeriet i januar 2020. CID er ikke ene om at have cyber som kerneopgave i Forsvarsministeriets koncern – en koncern der er præget af mange forskellige IT-systemer, en bred vifte af medarbejderkategorier og ikke mindst forskelligartede opgaver.

En civil- og en militærmedarbejder beretter om den hidtidige awareness rejse mod større modenhed – et Forsvar hvor alle medarbejdere altid tænker sikkerhed.
Bo Bittmann
Keynote:
Bo Bittmann
Major - Awareness & Training Manager
Hjemmeværnskommandoen

Officer ansat i Forsvaret siden 1984. Har været udsendt til Irak, Afghanistan og Israel. Officersuddannelsen er bl.a. suppleret med en Master of Public Administration, diverse ISO diplomkurser, CISM samt Prince2. Seneste funktioner spænder over uddannelseskontrol, ansvar for implementering af Lean og GDPR til nu senest som Awareness & Training Manager ved Forsvarsministeriets Cyber and Information Security Divisions partnerenhed ved Hjemmeværnskommandoen.

Elen-Kristine K. Hansen
Keynote:
Elen-Kristine K. Hansen
Kommunikationsrådgiver – Awareness
Forsvarsministeriet

31 år og eksiljyde.
Jeg har en baggrund i kommunikation med speciale i mediestrategi og sociologi, fra Aarhus universitet og VIA design. Det er efterhånden 2 år og 7 måneder siden at jeg blev ansat i Forsvarsministeriet, i Center for Cyber og Digitalisering. Før det, sad jeg i Arla Foods og beskæftigede mig med både den interne og eksterne kommunikation. I min nuværende stilling er jeg ansvarlig for Awareness for Forsvarsministeriets koncern. Dvs. awareness i departementet og de tilhørende styrelser under ministerområdet.


10:35
Pause

10:55
Tendenser fra verdens største Cyber Security-udbyder 2022
Få indsigt i, hvilke aspekter du som it-sikkerhedsansvarlig skal være opmærksom i 2022, for at følge med i udviklingen inden for cyber security.

Du får eksempler på, hvordan du sikrer din it-infrastruktur optimalt, når nu flere medarbejdere arbejder hjemmefra og med henblik på det øgede antal avancerede hackerangreb, som udgør de største trusler for danske virksomheder.
Kenneth Schwartz
Oplægsholder:
Kenneth Schwartz
Security Lead
Cisco Danmark

Kenneth Schwartz, en mangeårig veteran indenfor it-sikkerhed leder i dag det danske Cisco it-sikkerheds team, som hver dag beskæftiger sig med at hjælpe Ciscos kunder med at sikre sig mod hackerangreb. Før Cisco var Kenneth en del af først Axcess og sidenhen Atea, begge steder som leder for området it-sikkerhed.


11:25
Hvad er din sikkerhedsløsning værd, hvis ingen holder øje med den?
Det typiske sikkerhedslandskab består af mange forskellige applikationer og funktioner. Når man mapper dem har nogle huller og andre overlap. Men hvad nu hvis de kunne kommunikere med hinanden? Og du kunne se resultatet i ét samlet dashboard?

Vi præsenterer Cisco SecureX.
Christian Foghsgaard
Oplægsholder:
Christian Foghsgaard
Chief Executive Officer
Lytzen IT A/S

Christian Foghsgaard er en del af ejerkredsen i IT-vækst virksomheden Lytzen IT og har arbejdet med IT-infrastruktur de sidste 20 år.


11:55
Få styr på de blinde vinkler i dit cyberforsvar
Angriberne “flyver under radaren” og udnytter de blinde vinkler i dit cyberforsvar, når de benytter de samme IT-værktøjer, som dit IT-team selv bruger, i deres angreb.

Få indsigt i, hvilke værktøjer angriberne benytter, og hvordan Symantec Endpoint Security giver dig indsigt i og kontrol med de IT-værktøjer, som angriberne vender imod dig.
Andreas Eskerod
Oplægsholder:
Andreas Eskerod
Security Advisor
Cisco

Andreas Eskerod is an experienced security advisory. He is advising private and public companies on technical, organizational and management aspects of cyber and information security. Andreas has gained experience across industries, including the financial industry, with critical infrastructure.


12:25
Frokost

13:10
Humor mod hacking
For knap to år siden blev Blue Water Shipping ramt af et hackerangreb. Dengang var der planer om at udrulle awareness-kampagne for virksomhedens cirka 1500 medarbejdere, men projektet blev udskudt, mens man håndterede det ret så omfattende hackerangreb.

Siden da har Blue Water – med Thorsten Kranz i spidsen – sat turbo på uddannelse af alle medarbejdere, sådan at de får viden om hackernes arbejdsmetoder og hvordan de holder hackerne ude i fremtiden.

I oplægget fortæller Thorsten Kranz om erfaringer med awareness i en global koncern, der proaktivt udruller forskellige awareness-tiltag - set i lyset af et hacker-angreb.

Thorsten Kranz har gennem en del år arbejdet med compliance, awareness og de juridiske discipliner, der bl.a. regulerer persondataretten og informationssikkerhed.
Thorsten Kranz
Keynote:
Thorsten Kranz
Data Protection & Compliance Officer
Blue Water Shipping
Lis Kelså
Oplægsholder:
Lis Kelså
Direktør
Humor mod hacking | Kelsa Media ApS

Lis Kelså er uddannet journalist og har arbejdet med kommunikation og journalistik siden 1980, både i Danmarks Radio og i egen virksomhed Kelsa Media. Hun har specialiseret sig i storytelling med digitale medier på mange platforme og forskellige udtryksformer og har et stort netværk indenfor it-sikkerhed.


13:50
91% af alt Malware kommer fra usikre DNS forbindelser!
The Cyber Advisory Company hjælper nordiske virksomheder med at udbygge deres Cyber sikkerhed, og specielt mod Ransomware.

Den allerede etablerede beskyttelse med bl.a. end-point og firewall beskyttelse, er i dag ikke nok og derfor tilbyder SecureDNS tilføre en sikkerhed der dækker alt kommunikation på virksomhedens netværk. Dermed sikres det, at evt. malware ikke kan kommunikere med usikre websites og samtidigt blokerer for nye usikre websites og både kendte og nye filer indeholdende malware.

SecureDNS er et førende Cyber Sikkerhedsprodukt til at sikre DNS netværket og som anvendes af virksomheder indenfor alle brancher i hele Europa.

Secutec og SecureDNS er en europæisk virksomhed, hvorfor europæiske GDPR- og privatlivskrav opfyldes til fulde.
Morten Efferbach
Oplægsholder:
Morten Efferbach
CEO
Cyber Advisory Company A/S

Morten er CEO og medstifter af The Cyber Advisory Company.

Før dette var Morten Partner i Deloitte Risk Advisory og en del af den Nordiske Cyber rådgivningsledelse og ansvarlig for salg og rådgivningsydelser overfor de største Nordiske Virksomheder.

Ydermere har Morten en baggrund som Europæisk og Nordisk Direktør fra virksomheder som Veritas, Symantec, HP eller EMC.


14:20
Sådan arbejder et internt Red Team
Et Red Team spiller rollen som en fjende eller en konkurrent og giver sikkerhedsfeedback fra det perspektiv. En vurdering af et Red Team ligner en penetrationstest, men er mere målrettet. Målet er at teste organisationens detektions- og reaktionsevne. Et Red Team vil forsøge at komme ind og få adgang til følsomme oplysninger på enhver mulig måde, så stille som muligt.
Jonas Vendelboe Hansen
Keynote:
Jonas Vendelboe Hansen
Senior IT Security Specialist
Danske Bank

Jonas har arbejdet intensivt med hacking og teknisk IT-sikkerhed på tværs af emner og teknologier i over 20 år. Han har været hos Danske Bank i 7 år, og før det, 13 år hos Forsvarets Efterretningstjeneste.


14:50
Tak for idag
Det får du ud af det
  • Overblik over de nyeste trends og metoder indenfor phishing og ransomware.
  • Overblik over de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.
  • Inspiration til, hvordan du skabe en velfungerende it-sikkerhedskultur i hele organisationen.
  • Mulighed for at netværke og tale med eksperterne.