Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb. Phishing og ransomware er en af de foretrukne metoder hos de mere og mere professionelle og målrettede hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer.
Vi går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området med branchens stærkeste it-sikkerheds-leverandører.
Find ud af hvordan du som it-sikkerhedsansvarlig sikrer din it-infrastruktur optimalt i 2022, hvor flere medarbejdere arbejder hjemmefra og mere avancerede hackerangreb udgør de største trusler for danske virksomheder.
Det kræver nemlig kun ganske få fejltrin, før en medarbejder uforvarende kan have åbnet dørene for en ransomware eller andet, der kan skade hele organisationen og koste dyrt.
Uanset hvor godt du har sikret din organisation med sikkerhedsteknologier, værktøjer og intelligente funktioner, udgør medarbejderne et svagt led.
Så spørgsmålet er hvilke teknologiske løsninger, der kan hjælpe dig med at beskytte det svageste led i din it-sikkerhed. Og derfor kigger vi nærmere på, hvilke hjælpemidler du kan give dine medarbejdere, hvis hackerne er sluppet forbi.
Dagens eksperter vil desuden gøre dig klogere på, hvad man gør, når en medarbejder er kommet til at trykke på det forkerte link og uforsætlig har lukket de cyber-kriminelle ind i organisationens it-miljø.
Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål, møde branchens eksperter og blive klogere på, hvordan du kommer på forkant med de største it-sikkerhsudfordringer i 2022.
Redaktør for Computerworld med fokus på strategi og ledelse.
Alexander sætter fokus på CIO-branchen og de udfordringer og muligheder it-beslutningstagerne står overfor. Dette betyder, at han har konstant fokus på at komme tæt på de professionelle it-beslutningstageres udfordringer og muligheder. Hans mål er at levere relevant indhold om strategi, ledelse og digitalisering, der er aktuelt, i øjenhøjde, direkte værdiskabede og handlingsorienteret.
Alexander er udannet journalist fra Roskilde Universitet med en tværfaglig profil indenfor it og digitalisering.
Han interesserer sig for den teknologiske udvikling, nye trends, strategi og ledelse, metoder, markedet og de udfordringer og muligheder it og digitalisering medfører for det private og offentlige samt for samfundet som helhed.
Jan's interest in IT security began in 1998 when he worked in Denmark's first IT security company. Since then he has gained security experience in both large and medium-sized Danish as well as multinational corporations. On a daily basis, Jan Kaastrup is a partner and CTO of CSIS, specialized in cybercrime and supplier of eCrime intelligence for the financial sector in European countries.
Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.
Draware skiftede i slutningen af 2021 navn til Dediko A/S.
Officer ansat i Forsvaret siden 1984. Har været udsendt til Irak, Afghanistan og Israel. Officersuddannelsen er bl.a. suppleret med en Master of Public Administration, diverse ISO diplomkurser, CISM samt Prince2. Seneste funktioner spænder over uddannelseskontrol, ansvar for implementering af Lean og GDPR til nu senest som Awareness & Training Manager ved Forsvarsministeriets Cyber and Information Security Divisions partnerenhed ved Hjemmeværnskommandoen.
31 år og eksiljyde.
Jeg har en baggrund i kommunikation med speciale i mediestrategi og sociologi, fra Aarhus universitet og VIA design. Det er efterhånden 2 år og 7 måneder siden at jeg blev ansat i Forsvarsministeriet, i Center for Cyber og Digitalisering. Før det, sad jeg i Arla Foods og beskæftigede mig med både den interne og eksterne kommunikation. I min nuværende stilling er jeg ansvarlig for Awareness for Forsvarsministeriets koncern. Dvs. awareness i departementet og de tilhørende styrelser under ministerområdet.
Kenneth Schwartz, en mangeårig veteran indenfor it-sikkerhed leder i dag det danske Cisco it-sikkerheds team, som hver dag beskæftiger sig med at hjælpe Ciscos kunder med at sikre sig mod hackerangreb. Før Cisco var Kenneth en del af først Axcess og sidenhen Atea, begge steder som leder for området it-sikkerhed.
Christian Foghsgaard er en del af ejerkredsen i IT-vækst virksomheden Lytzen IT og har arbejdet med IT-infrastruktur de sidste 20 år.
Andreas Eskerod is an experienced security advisory. He is advising private and public companies on technical, organizational and management aspects of cyber and information security. Andreas has gained experience across industries, including the financial industry, with critical infrastructure.
Lis Kelså er uddannet journalist og har arbejdet med kommunikation og journalistik siden 1980, både i Danmarks Radio og i egen virksomhed Kelsa Media. Hun har specialiseret sig i storytelling med digitale medier på mange platforme og forskellige udtryksformer og har et stort netværk indenfor it-sikkerhed.
Morten er CEO og medstifter af The Cyber Advisory Company.
Før dette var Morten Partner i Deloitte Risk Advisory og en del af den Nordiske Cyber rådgivningsledelse og ansvarlig for salg og rådgivningsydelser overfor de største Nordiske Virksomheder.
Ydermere har Morten en baggrund som Europæisk og Nordisk Direktør fra virksomheder som Veritas, Symantec, HP eller EMC.
Jonas har arbejdet intensivt med hacking og teknisk IT-sikkerhed på tværs af emner og teknologier i over 20 år. Han har været hos Danske Bank i 7 år, og før det, 13 år hos Forsvarets Efterretningstjeneste.