AI, machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Dato:
02/6 2022
Sted:
København
Pris:
Gratis deltagelse

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på.

Få inspiration til, hvordan du i praksis kan anvende kunstig intelligens og machine learning til at forbedre arbejdsgange og services, få dyb indsigt i dine kunders handlemønstre og til at automatisere processer og produktion via udnyttelse af en for den menneskelige hjerne uoverskuelig mængde data i realtid.

Mulighederne er mange, og potentialet er enormt. Fra udregning af de mest effektive ruter over effektivisering af kunderejsen til afrapportering og robotter.

På dette seminar får du konkrete input fra en række centrale aktører om mulighederne og potentialet i AI og machine learning.

Det bliver konkret og helt nede på jorden. For AI og machine learning er ikke (længere) varm luft, men praktiske værktøjer med stort potentiale.

Som altid skal indsatsen flugte med din forretnings-strategi og konkrete mål. Vi tager temperaturen på udviklingen og fremtidens anvendelse af AI-løsninger.

På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst

09:00
Ambolt

09:30
Taler kommer snart

10:00
Pause

10:15
Taler kommer snart

10:45
Taler kommer snart

11:15
Keynote

11:45
Tak for idag