Program:


09:00
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:05
AI, robotter og etik: Er det ok at smide Sophia i en affaldskværn?
Mange teknologivalg er også etiske valg. Det gælder ikke mindst, når det kommer til AI, Robotics og automation. Dem, der overser det, risikerer at få en ubehagelig medfart både i pressen og på sociale medier.

Glæd dig til et underholdende og tankevækkende oplæg fra filosoffen og tech-debattøren Thomas Telving. I oplægget går han tæt på nogle af de dilemmaer og faldgruber, vi står overfor, efterhånden som teknologi bliver stadigt bedre til at imitere menneskelig adfærd. Kan vi helgardere os mod dårlige etiske valg? Og hvad er det, der er så interessant ved robotten Sophia?
Thomas Telving
Keynote:
Thomas Telving
Filosof og tech-debattør

Thomas er cand.mag. i filosofi og forfatter, foredragsholder og en ivrig debattør af etiske og filosofiske spørgsmål om teknologi. Han er p.t. aktuel med tech-filosofibogen “Killing Sophia – Consciousness, Empathy, and Reason in the Age of Intelligent Robots". Bogen kan købes hos Syddansk Universitetsforlag. Den er på 137 sider og koster kr. 168,-


09:30
Intelligente løsninger øger din indtjening og udvikler forretningen
Få indblik i, hvordan din virksomhed i praksis kan udnytte AI, Machine Learning, IoT og Visual Analytics til at løse udfordringer i både produktionen og andre steder i værdikæden.

Projekter starter ofte med et specifikt problem, vi finder en løsning på. Men i takt med virksomhederne begynder at forstå både teknologi og platform, udvikler nye idéer sig hurtigt på tværs af deres værdikæde. Ideer der kan føre til optimering og udvikling af forretningen.

Peter vil med kundeeksempler skabe forståelse for og inspirere til de mange muligheder, der kan skabes gennem Intelligente løsninger.
Peter Merrild Hammerich
Oplægsholder:
Peter Merrild Hammerich
Senior Sales Executive
DXC Technology

Med mere end 40 års erfaring inden for teknologi og salg i IT-branchen har Peter fulgt udviklingen tæt og altid gået i front, hvor teknologi møder værdiskabelse og forretningsudvikling. Denne indsigt og erfaring har gennem årene givet Peter en central rolle i forhold til at udnytte nye teknologier og skabe de rette use cases, der bidrager til virksomhedens øgede indtjening og forretningsudvikling.


09:55
Kunstig Intelligens i Øjenhøjde
I sin præsentation skærer Andreas igennem den hype som er indenfor AI, og stiller skarpt på hvordan AI kan skabe værdi i dag.

Ambolt AI har blandt andet leveret teknologien bag Norges hurtigst voksende sundhedsplatform anvendt til håndtering af pandemien, og har leveret løsninger til meget forskelligartede problemstillinger samt forretningsudvikling i nordiske virksomheder.

Helt konkrete cases vil blive gennemgået i præsentationen, og deltagerne vil få inspiration til at overveje egne projekter.
Andreas Berre Eriksen
Oplægsholder:
Andreas Berre Eriksen
CEO
Ambolt

Andreas har en baggrund som Datalog (Computer Science) med specialisering i kunstig intelligens (AI), og har fokus på at bruge kunstig intelligens som en hjælp til mennesker. Ifølge Andreas kommer AI ikke til at erstatte mennesker, men ’mennesker og virksomheder med AI’ kommer til at udkonkurrere dem uden.


10:20
Sådan etablerer banebrydende teknologi et nyt paradigme for måden at drive forretning på
I dette oplæg vil Tina se ind i hvordan IT og digital afdelingerne er forretningens helte. For hvad ligger bag teknologier som: profile match algorithms, speech analytics, deep learning algorithms, sensor fusion, computer vision, and social robotics? Og hvordan kan man udnytte disse i praksis, individuelt og kombineret? Det giver Tina Dyhr Dupont svaret på i dette indlæg, hvor hun dykker ned i praktiske case eksempler på brugen af teknologien samt de resultater den kan skabe. Hun dykker også ned i hvorfor vi som IT verden skal huske de mere følsomme sider af spektret og hvordan også disse kan sættes på effektiv praktisk matematisk formel.

Alt sammen ingredienser, der kan bringes i spil, når du vil enable forretningen til at stå stærkt i en digital konkurrence præget fremtid.
Tina Dyhr Dupont
Oplægsholder:
Tina Dyhr Dupont
Product Director, AI & Robotics
NTT DATA Business Solutions

10:45
Tak for idag
Praktiske Oplysninger
Dato:
02/6 2022
Tid:
09:00 til 10:50
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language