MS Power Platform Digitalt event

Dato:
03/5 2022
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Microsoft investerer for tiden ret massivt i Power Platform og Power Apps, som er selskabets bud på en "low code/no code"-platform, der gør det muligt at bygge løsninger med minimal eller slet ingen udvikling.

Power-platformen giver danske virksomheder en række spændende muligheder for blandt andet at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse og digitalisere workflows med Power Apps og automatisere workflows mellem services med Power Automate.

Altsammen kan håndteres med næsten ingen eller slet ingen kodning.

Med Power-platformen kan organisationer med andre ord bygge selv komplekse og smarte workflows og løsninger, selv om de ikke kan kode og ikke har ansat udviklere.

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform.

Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Rasmus Ferdinand Ginman
Moderator:
Rasmus Ferdinand Ginman
Erhvervsjournalist
Computerworld

Erhvervsjournalist på Computerworld med fokus på den danske it-branche.
Han skriver blandt andet om forretningen bag it-produkterne - alt fra økonomi og opkøb til strategi og ledelse.


09:05
Falcks rejse over på Power Platformen
Felipe López Acevedo
Keynote:
Felipe López Acevedo
Head of Data Applications
Falck

Power Platform Manager at Falck Danmark. I’m a Power Platform advocate and this mindset has helped me driving the adoption of the platform in the organization.
Our current journey encompasses 3 key elements that are paramount in the low-code era: governance, citizen development and enterprise development.
The process/business focused approach that we use, has ensured a strong involvement from different business areas, which have understood the benefit that low code development entails.


09:25
Professionelle overvejelser når I vil skabe forretningsmæssig værdi på Power Platformen.
Power Platformen har gjort det muligt for alle at bygge apps med Microsofts low/no code tilgang. Men kan alle medarbejdere nu kalde sig app-udviklere eller er der forskel på at udvikle en enkel canvas app og forretningskritiske enterprise-apps som skal kunne performe og skalere.

Vi taler om forskellige virksomheders tilgang til app-udvikling i den nye kontekst, og viser eksempler på hvordan forretningen og dedikerede Power Platform-teams hurtigt kan få skabt løsninger der giver værdi.
Lilian Stenholt Thomsen
Oplægsholder:
Lilian Stenholt Thomsen
Principal Consultant, Power Platform Lead
Delegate

Jeg har brugt de seneste 15 år på at skræddersy digitale løsninger til kunder. Den røde tråd i min rolle har altid været facilitatoren der lytter til kundernes behov og omdanner behovet til brugbare løsninger. Det omfatter ofte at være bindeled ml forretning og IT samt at supportere forankringen i organisationen.


09:45
Hvad er RPA og hvordan kommer vi i gang med RPA med Power Platformen
I dette indlæg Mads vi tale om mulighederne for RPA (Robotics Proces Automation) med Power Platformen, samt hvilke processer som er særligt egnede for automatisering. Ligeledes vil vi også tale lidt om de overvejelser, som er nødvendige for et succesfuldt RPA projekt.
Mads Møgelvang Nielsen
Oplægsholder:
Mads Møgelvang Nielsen
Direktør, twoday Business Applications
Two-Many

Mads Møgelvang Nielsen har arbejdet med Dynamics 365 platformen siden 2004. Denne platform er i dag kendt som Power Platformen og danner bl.a. grundlag for en række Dynamics 365 Apps. Mads varetager opgaver inden for Governance, Løsningsarkitektur og implementering.


10:05
Forstå, hvordan 3 virksomheder blev styrket med Power Platform
Ældre løsninger med mange tilpasninger har ofte stor kompleksitet, hvilket betyder stigende omkostninger til opdateringer.

Med udgangspunkt i 3 konkrete kundeeksempler viser Martin Hald Nissen fra DXC Technology, hvordan Microsoft Power Platform muliggør adgang til nye funktioner og den seneste beskyttelse med en udviklings- og opdateringsproces, der er langt hurtigere og billigere.

Administreret rigtigt får I en moderne og fleksibel løsning og undgår samtidig ustyrlige knopskydninger på jeres IT-økosystem, der skaber mere rod end værdi.
Martin Hald Nissen
Oplægsholder:
Martin Hald Nissen
Dynamics 365 CE & Power Platform
DXC Technology

Martin Hald Nissen er Manager for Dynamics 365 CE & Power Platform hos DXC Technology. Hans tekniske kompetenceområde spænder over Azure platformen, Power Platformen, Dynamics 365 og Modern workplace. Han er Cand.IT fra Aarhus Universitet og er, udover Microsoft teknologier, certificeret i SCRUM og Change Management.


10:25
Pause

10:35
Udvid funktionaliteten i dit ERP-system ved hjælp af Microsoft Power Platform
Din virksomheds ERP-løsning administrerer allerede en betydelig mængde data, men traditionelle ERP-systemer har nu potentialet til at spille en endnu større rolle i din virksomhed.

Du tænker måske at en udvidelse af funktionaliteten i din nuværende ERP-løsning lyder både dyrt, besværligt og tidskrævende. Men sådan forholder virkeligheden sig heldigvis ikke!

Den gode nyhed er nemlig, at hvis du bruger Microsoft Dynamics ERP, er det muligt at udvide potentialet i dine eksisterende data uden at foretage væsentlige it-investeringer. Hvordan? Med hjælp fra Microsoft Power Platform.

Søren Sejr Petersen vil med udgangspunkt i konkrete eksempler fra Columbus’ kunder fortælle dig, hvordan du kan udvide funktionaliteten i dit nuværende Microsoft ERP, så det i endnu højere grad understøtter din virksomheds behov
Søren Sejr Petersen
Oplægsholder:
Søren Sejr Petersen
Principal Consultant
Columbus Danmark

Søren Sejr Petersen er Principal Consultant hos Columbus, hvor han primært beskæftiger sig med Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management og Power Platform. Søren har arbejdet med udvikling og implementering af ERP og Forretningssystemer i mere end 30 år, heraf de seneste 7 år ved Columbus. Søren har arbejdet med Power Platform og Cloud-baseret ERP siden 2018 og har stor erfaring med migrering, integration og hybrid arkitektur i praktisk anvendelse ved Columbus’ kunder.


10:55
Power Apps – Eksempler fra den virkelige verden
Vi har gennem de sidste år lavet en række forskellige mobile apps ved hjælp af Power Apps til vores kunder og de kan give dig inspiration til hvordan du kan anvende Power Apps til at digitalisere processer i dit daglige arbejde.

Demoerne er alle apps der i dag er i produktion.
Erik Svensen
Oplægsholder:
Erik Svensen
partner og Microsoft MVP
CatMan Solution A/S

Erik Svensen er partner i CatMan Solution A/S og er ansvarlig for Power Platform teamet i CatMan Solution A/S. Han er Microsoft MVP i Data Platform og leder af den danske Power BI Usergroup.


11:15
Keynote
Freja Vulff
Keynote:
Freja Vulff
Technology Specialist, Microsoft Power Platform
Microsoft

11:35
Dagens moderator samler op
Rasmus Ferdinand Ginman
Moderator:
Rasmus Ferdinand Ginman
Erhvervsjournalist
Computerworld

Erhvervsjournalist på Computerworld med fokus på den danske it-branche.
Han skriver blandt andet om forretningen bag it-produkterne - alt fra økonomi og opkøb til strategi og ledelse.


11:40
Tak for i dag