Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger Digitalt event

Dato:
19/11 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer.

Prisstigningerne bliver gennemført 1. marts 2022, og de bliver ganske markante med stigninger på mellem otte og 25 procent per bruger per måned af de Office-pakkerne, som tæller 365 Business Classic, 365 Business Premium, Office 365 E3, Office 365 E5 og Microsoft 365 E3, men ikke Microsoft 365 E5.

Microsoft lover, at den ekstra omsætning skal investeres i øget innovation, øget sikkerhed og nye funktionaliteter.

Der er relativt stor forskel på, hvor meget prisen for de forskellige 365-pakker stiger.

Det betyder, at prisstigningerne er en god anledning til at gennemgå dine nuværende Microsoft 365-licenser for at se, om de nu også passer til organisationens behov og størrelse, eller om der er mulighed for at tilpasse og justere dit setup - ikke mindst så du slipper for at betale for ubrugte licenser.

Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

Mød talerne

Michael Svendsen

Michael Svendsen

Computerworld Freelance Journalist

Kevin Leth-Pedersen

Kevin Leth-Pedersen

COO

timengo A/S

Se program

Program:


09:00 - 09:05
Velkomst ved dagens moderator
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

09:05 - 10:05
Prisændringer fra Microsoft. Få overblik og løsninger til at minimere konsekvensen
Køb og administration af Microsoft licenser, aftaler og services er en kompleks og tidskrævende opgave. En tung post i IT-budgettet, ofte træls at bøvle med og sjældent noget IT-afdelingen har den nødvendige tid til.

De kommende prisændringer fra Microsoft giver god grund til at kigge virksomhedens licensaftaler efter i sømmene. Få skabt overblik og fundet løsninger, der minimerer den samlede økonomiske konsekvens af de annoncerede ændringer og dermed risikoen for, at det slår bunden ud af dit IT-budget.

Med konkrete eksempler fra virksomheder viser vi, hvordan du med justeringer af licens- og aftaletyper, bindingsperioder, cost takeout m.m., optimerer din samlede licensøkonomi og sikrer, at du har den rigtige løsning til den rigtige pris, der passer præcis til jeres behov og med mindst mulig bøvl.
Oplægsholder:
Kevin Leth-Pedersen
COO
timengo A/S

10:05 - 10:10
Dagens moderator samler op
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

10:10 - 10:10
Tak for i dag