Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler? Digitalt event

Dato:
31/8 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

De vigtigste sikkerhedstrusler og tendenser lige nu – og hvad kan vi forvente i fremtiden.

Kunstig intelligens, smarte byer, og smart produktion - alt sammen forbundet til Internettet. Det giver masser af muligheder for borgere, virksomheder og samfund, men også for både cyberkriminelle og statssponserede hackere. Oplægget fra Landstræner for cyber landsholdet, Jens Myrup giver et indblik i de trends, der hersker lige nu, og et kig ind i hvordan også ondsindede hackere kan gøre brug af fremtidens teknologiske muligheder.

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler.

Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Det øger risikoen for, at et angreb går ind.

Løsningen kan være at implementere en proces for orkestrering og automatisering af reaktioner baseret på en serie af playbooks. Dette kaldes også Security Orchestration, Automation and Response (SOAR) og gør det markant lettere at overskue, prioritere og håndtere selv et stort antal incidents.

Alt dette kan du høre meget mere om i dette webinar, som du får adgang til, så snart du har tilmeldt dig.


Moderator:
Michael Svendsen,
Computerworld Freelance Journalist
Jens Myrup Pedersen
Associate Professor - Cyber Security Network, Aalborg University,
Department of Electronic Systems
David Olander
CTO of MSS, Nordics and DACH,
Orange Cyberdefense
Henrik Larsson
Systems Engineer - Cortex,
Palo Alto Networks

Se program