Netværk, karriere og udsigten til drømmejobbet Digitalt event

Dato:
27/8 2021
Sted:
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Hvorfor skal du overhovedet bruge energi på at pleje dit netværk og fremfor alt skabe nye relationer, når du allerede har et ”godt” job, med en god løn? Og hvorfor skal du altid tænke på at udvikle dig som menneske, hvorfor skal du tænke på din karriere og holde dig orienteret om nye jobmuligheder? Til dette webinar, vil du få et godt bud på hvorfor!

Et godt og stærkt professionelt netværk, kan på sigt få uvurderlig betydning for din fremtidige it-karriere. Det kan ganske enkelt være det som får dig øverst i ansøgningspuljen, sikrer dig en samtale og endnu vigtigere … være det som gør at du lander dit næste drømmejob!

Men trods dette, er netværk langt fra en prioriteret hos mange danskere, alene af den grund at de enten sidder i et godt it-job til en god løn, eller de måske ikke mener de har tiden eller det er for besværligt.

Det ønsker Computerworld it-jobbank at ændre på, da vi tror på at et stærkt professionelt netværk og det at være karriereorienteret, går hånd i hånd.

Foredraget vil blive afholdt af Torben Tronborg som i dag er salgsdirektør hos Computerworld it-jobbank. Torben har selv mærket på egen krop, vigtigheden i et stærk netværk, da han for år tilbage i slutningen af finanskrisen, pludselig stod med en fyreseddel i den ene hånd, og to små drenge, en kone og en alt for dyr lejlighed i den anden.

Se program

Program:


09:00
Netværk, karriere og udsigten til drømmejobbet
Torben Tronborg
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
it-jobbank A/S

Torben er en erfaren oplægsholder og rådgiver for virksomheder, herunder HR-afdelinger og ledere, om hvordan de bedre kan lykkes med at tiltrække og især udvikle deres medarbejdere. Siden 2016 har han og hans team årligt gennemført undersøgelser om it-professionelle, hvilket har bidraget til større gennemsigtighed i, hvad virksomheder bør fokusere på for at opnå større succes med at tiltrække og udvikle deres medarbejdere.

Partnere