Den gode (offentlige) it-jobannonce anno 2021 - Do’s, Don’ts, trends, eksempler og meget mere… Digitalt event

Dato:
18/6 2021
Sted:
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Konkurrencen er benhård på dygtige IT-kompetencer, og det stiller endnu højere krav til it-jobannoncen. Computerworld it-jobbank inviterer derfor til webinar målrettet det offentlige om den gode it-jobannonce anno 2021. Der er mange gode, kendte dyder omkring det stillingsopslag, men it og 2021 stiller store krav til opmærksomhed, innovation og kreativitet.

Formålet med webinaret er at klæde dig (endnu) bedre på i forhold til it-jobannoncen, så I kan få endnu flere kvalificerede kandidater til at søge på jeres stillingsopslag. Vi giver et strukturelt overblik, såvel som dykker ned i detaljen og nogle af de trends, som også covid i væsentlig grad har bidraget til.

Vi kommer med databaserede viden til rekruttering af IT-kandidater i det offentlige og forsøger at give et overblik der både udvikler og inspirerer.

Med en offentlig kontekst dækker vi bl.a.:

  • Jobtilbuddet og mindset
  • Overskrift og tiltrækning
  • Struktur og indhold
  • Gode annonce eksempler og best practice
  • Alt fra store træk til Småtingsafdelingen…
Meld dig til i dag og bliv inspireret med ny viden og nye muligheder. Der vil være mulighed for både spørgsmål samt opfølgning til lige netop din organisation.

Vel mødt.

VIGTIGT: Webinaret er forbeholdt ansatte i HR og rekrutterende ledere i offentlige virksomheder, og din tilmelding er først godkendt når du har en endelig bekræftelse fra os.

Mød talerne

Christian Brahe

Christian Brahe

KAM ansvar for offentlige kunder

Computerworld IT-Jobbank

Se program

Program:


10:00 - 11:10
Oplægsholder:
Christian Brahe
KAM ansvar for offentlige kunder
Computerworld IT-Jobbank
Praktiske Oplysninger
Dato:
18/6 2021
Tid:
10:00 til 11:15
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language