Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO Digitalt event

Dato:
24/6 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året.

Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares.

I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Michael Svendsen
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

Michael Svendsen er journalist og har gennem knap 20 år beskæftiget sig med teknologi og med virksomheder indenfor it-branchen.


09:10
Frihed og fokus: Derfor giver en driftsaftale mere værdi
Med en dedikeret partner til applikationsdrift frigør du ressourcer til at fokusere på kerneforretningen. En proaktiv tilgang til drift og support af applikationer, inklusive test af nye opdateringer, skaber ny værdi gennem konstant fokus på 'De Tre F'er': Fixe, forbedre og fremtidssikre.
Morten Bovien
Oplægsholder:
Morten Bovien
director, consulting services
CGI

09:40
Sådan får du mest ud af løbende opdateringer til Dynamics 365
Microsoft ruller løbende nye, spændende features ud til Dynamics 365 FO. Men hvordan sikrer du dig, at de rette features bliver implementeret i en hektisk hverdag, hvor driftsstabilitet er et krav? Hør hvordan CGI Feature Management hjælper med at kvalificere de features, som forbedrer dit systems performance og dine brugeres arbejdsgange.
Michael Winther
Oplægsholder:
Michael Winther
Solution Architect & Power Platform Lead
CGI

Michael hjælper virksomheder med at få det maksimale ud af deres IT-investeringer. Han rådgiver blandt andet om mulighederne i samspillet mellem Dynamics 365 og Microsoft Power Platform. Michael er en erfaren Power-udvikler og arbejder Michael til daglig som løsningsarkitekt på nogle af CGI's mange Dynamics 365-implementeringer.


10:10
Kundecase: Kvadrat A/S
Kvadrat har implementeret Dynamics365FO i flere selskaber og har derfor fokus på at køre en stabil og velsupporteret ERP løsning.

Hør i dette indlæg om Kvadrat’s erfaringer med Dynamics365 Finance & Operations, hvordan Kvadrat selv håndterer supporten, hvad Kvadrat lægger vægt på hos sin partner og hvilke gode råd Kvadrat kan give baseret på deres erfaringer.
Henrik Qvist
Oplægsholder:
Henrik Qvist
Director of Corporate Affairs med ansvar for IT
Kvadrat
Ann-Kari Jensen
Oplægsholder:
Ann-Kari Jensen
Head of Business Applications
Kvadrat

10:30
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Viden: Hvorfor er effektiv drift af applikationer vigtigere end nogensinde før?
  • Overblik: Muligheder og forretningsværdi ved en driftsaftale
  • Tips til at afdække din virksomheds behov og træffe de rigtige valg om den fremtidige drift
Praktiske Oplysninger
Dato:
24/6 2021
Tid:
09:00 til 10:30
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language