Webinar: Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler? Digitalt event

Dato:
21/5 2021
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler.

Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Det øger risikoen for, at et angreb går ind.

Løsningen kan være at implementere en proces for orkestrering og automatisering af reaktioner baseret på en serie af playbooks. Dette kaldes også Security Orchestration, Automation and Response (SOAR) og gør det markant lettere at overskue, prioritere og håndtere selv et stort antal incidents.

På dette webinar fortæller Orange Cyberdefence om egne udfordringer og successer i forbindelse med implementering af SOAR i virksomhedens kunderettede Security Operations Center.

Dernæst får du en produktpræsentation af Palo Alto Networks CORTEX XSOAR løsning, som håndterer alarmer og Indicators of Compromise (IOC'er) fra en lang række forskellige kilder – og som kan integreres med mere end 500 systemer fra Cisco, Checkpoint og Palo Alto Networks.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Michael Svendsen
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

Michael Svendsen er journalist og har gennem knap 20 år beskæftiget sig med teknologi og med virksomheder indenfor IT-branchen.


09:05
De vigtigste sikkerhedstrusler og tendenser lige nu – og hvad kan vi forvente i fremtiden
Jens Myrup Pedersen
Oplægsholder:
Jens Myrup Pedersen
Associate Professor - Cyber Security Network
Aalborg University, Department of Electronic Systems

Jens Myrup Pedersen er Lektor på Aalborg Universitet, og forsker især i netværksbaseret detektion af skadelig aktivitet. Udover danske og europæiske forskningsprojekter er han en af hovedpersonerne bag Haaukins, et automatiseret virtualiseringsmiljø for cybersikkerhedstræning, og så er han uddannelseskoordinator på Danmarks første kandidatuddannelse i cybersikkerhed der åbner dørene 1. september. Han er også aktiv i at skabe community-aktiviteter, bl.a. i en række projekter i samarbejde med Industriens Fond men også som medlem af bestyrelsen i IDA Connect, som medlem af Rådet for Digital Sikkerhed, og som medlem af Advisory Board i Center for Strategiske Cyberkompetencer.


09:25
Q&A til taler

09:30
Praktisk erfaring fra implementering af SOAR i vores SOC
Marcus Bengtsson
Oplægsholder:
Marcus Bengtsson
CTO
Orange Cyberdefence

09:50
Q&A til Marcus Bengtsson

09:55
Præsentation og demo af PAN Cortex XSOAR
Cortex XSOAR håndterer aggregerede alarmer og Indicators of Compromise (IOC'er) fra forskellige kilder, såsom SIEM-løsninger, netværk sikkerhedsværktøjer, trusler- og intelligens-feeds og emails. Cortex XSOAR kan integrere med mere end 500 systemer bla. Cisco, Checkpoint og Palo Alto Networks.

Håndteringen foregår via automatiske og proces drevne playbooks, som kontinuerligt beriges af de integrerede systemer. Disse playbooks koordinerer på tværs af teknologier, sikkerhedsteams og eksterne brugere for at sikre til centraliseret datasynlighed og handling.

Cortex XSOAR indeholder endvidere sit eget sagshåndteringssystem og Warroom som en del af løsningen.

Du får indblik i de mange muligheder.
Mikkel Bossen
Oplægsholder:
Mikkel Bossen
Senior Channel Systems Engineer
Palo Alto Networks

10:15
Q&A til Mikkel Bossen

10:20
Dagens moderator samler op

10:35
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Indsigt i aktuelle trusler og tendenser
  • Bliv klogere på hvad er SOAR
  • Indblik i udfordringer og muligheder med SOAR