Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Michael Svendsen
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

Michael Svendsen er journalist og har gennem knap 20 år beskæftiget sig med teknologi og med virksomheder indenfor it-branchen.


09:05
De vigtigste sikkerhedstrusler og tendenser lige nu – og hvad kan vi forvente i fremtiden
Kunstig intelligens, smarte byer, og smart produktion - alt sammen forbundet til Internettet. Det giver masser af muligheder for borgere, virksomheder og samfund, men også for både cyberkriminelle og statssponserede hackere. Oplægget giver et indblik i de trends, der hersker lige nu, og et kig ind i hvordan også ondsindede hackere kan gøre brug af fremtidens teknologiske muligheder.
Jens Myrup Pedersen
Keynote:
Jens Myrup Pedersen
Associate Professor - Cyber Security Network
Aalborg University, Department of Electronic Systems

Jens Myrup Pedersen er professor på Aalborg Universitet, og forsker især i netværksbaseret detektion af skadelig aktivitet. Udover danske og europæiske forskningsprojekter er han en af hovedpersonerne bag Haaukins, et automatiseret virtualiseringsmiljø for cybersikkerhedstræning, og så er han uddannelseskoordinator på Danmarks første kandidatuddannelse i cybersikkerhed der åbnede dørene 1. september 2020. Han er også aktiv i at skabe community-aktiviteter, bl.a. i en række projekter i samarbejde med Industriens Fond men også som medlem af bestyrelsen i IDA Connect, som medlem af Rådet for Digital Sikkerhed, og som medlem af bestyrelsen for Center for Strategiske Cyberkompetencer. Siden 1. januar 2021 er han også landstræner for det danske cyberlandshold.


09:25
Q&A til taler

09:30
Praktisk erfaring fra implementering af SOAR i vores SOC
David Olander
Oplægsholder:
David Olander
CTO of MSS, Nordics and DACH
Orange Cyberdefense


09:50
Q&A til David Olander

09:55
Præsentation og demo af PAN Cortex XSOAR
Cortex XSOAR håndterer aggregerede alarmer og Indicators of Compromise (IOC'er) fra forskellige kilder, såsom SIEM-løsninger, netværk sikkerhedsværktøjer, trusler- og intelligens-feeds og emails. Cortex XSOAR kan integrere med mere end 500 systemer bla. Cisco, Checkpoint og Palo Alto Networks.

Håndteringen foregår via automatiske og proces drevne playbooks, som kontinuerligt beriges af de integrerede systemer. Disse playbooks koordinerer på tværs af teknologier, sikkerhedsteams og eksterne brugere for at sikre til centraliseret datasynlighed og handling.

Cortex XSOAR indeholder endvidere sit eget sagshåndteringssystem og Warroom som en del af løsningen.

Du får indblik i de mange muligheder.
Henrik Larsson
Oplægsholder:
Henrik Larsson
Systems Engineer - Cortex
Palo Alto Networks

Henrik Larsson er Systems Engineer Specialist hos Palo Alto Networks. Han har mere end 20 års erfaring med løsninger inde for IT sikkerhed som konsulent og specialist hos både forhandlere og leverandører. Hos Palo Alto Networks er hans fokus Cortex - en produkt suite der dækker Security Operations.


10:15
Q&A til Henrik Larsson

10:20
Dagens moderator samler op

10:25
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Indsigt i aktuelle trusler og tendenser
  • Bliv klogere på hvad er SOAR
  • Indblik i udfordringer og muligheder med SOAR
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
09:00 til 10:30
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse
Change language