Et iværksættereventyr om at gå fra programmør til direktør - Mød Kaare Danielsen (Gratis live webinar) Digitalt event

Dato:
05/5 2021
Sted:
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Webinaret bringes af Computerworld it-jobbank og Computerworld

Hvem kunne have forestillet sig, da Kaare Danielsen i 1996 sad i nattetimerne i Los Angeles og rodede med det nye, fascinerende, dragende og endnu helt jomfruelige internet, at han ville skabe en hjemmeside og en succes, som et årti senere havde 1 million brugere. Ikke desto mindre er det historien om den succes Kaare Danielsen har skabt med Jobindex.

Fra it-nørd til iværksætter

Kaare selv er en it-nørd i ordets bedste forstand, og interessen for computere startede allerede på Holte Gymnasium i slutningen af halvfjerdserne. Her havde en fremsynet ledelse helt usædvanligt købt et skrummel af en computer i en halv million kroners-klassen. Én af de studerende som fandt dette interessant, var Kaare Danielsen, som i løbet af årene på gymnasiet lærte at programmere på denne maskine.

Dette var med andre ord starten på et fascinerende iværksættereventyr, som gør at Kaare Danielsen i dag ejer en virksomhed med en årlig omsætning på den gode side af 300 millioner.

Hør blandt andet hvordan det har været at gå fra færdigudklækket Ph.D’er i Computer Science tilbage i 1989, til i dag at være øverste direktør for Jobindex koncernen, som rummer 300 medarbejdere, som i øvrigt også inkluderer Computerworld og Computerworld it-jobbank.

Du kan blandt andet glæde dig til en smuttur til USA og Silicon Valley, samtidig med at du finder ud af hvad et elektronisk skakprogram, skæve medarbejdere med løse hvide tennissokker og Machine Learning, har betydet for Jobindex' succes. Udfordringer har der også være en del af, så hvordan er det lykkedes både at overvinde flere økonomiske kriser og fremfor alt at udkonkurrere store virksomheder, hvis pengetanke var på størrelse med Joakim Von Ands.

Med andre ord, det bliver ikke kedeligt … for ”kriserne” er der stadig nok af, og konkurrenterne er ikke just blevet mindre, nu hedder de bare Google og LinkedIn osv. og de står i kø for at få en bid af kagen.

Efter oplægget er der tid til en Q&A, så notér gerne dine spørgsmål ned før og undervejs.

Mød talerne

Kaare Danielsen

Kaare Danielsen

Direktør og stifter

Jobindex

Torben Tronborg

Torben Tronborg

Direktør

it-jobbank A/S

Se program

Program:


10:00 - 10:50
Fra programmør til direktør
Keynote:
Kaare Danielsen
Direktør og stifter
Jobindex

10:50 - 11:15
Q&A session
Stil dine spørgsmål til Kaare Danielsen
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
it-jobbank A/S

11:15 - 11:15
Tak for i dag
Praktiske Oplysninger
Dato:
05/5 2021
Tid:
10:00 til 11:15
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language