Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen Digitalt event

Dato:
09/3 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Kravene til organisationer og virksomheders digitale formåen vokser konstant. Men samtidig udfordres mange organisationer af kompleksiteten når mange generationer af hardware, software fra mange leverandører og cloud-baserede tjenester skal spille sammen.

Mistes overblikket bliver det ofte dyrt i eventuelt manglende licenser, shelfware eller når der skal laves brandslukning for at få styr på compliance-udfordringer i takt med at kravene til især cloud-løsninger vokser og vokser og IT beslutninger bliver taget udenom IT. Til sammen kan det manglende overblik være en af de største interne barrierer for den grundlæggende transformation.

Derfor har mange danske virksomheder kastet sig ud i den dobbelte opgave med at reducere kompleksiteten samtidig med at øge overblikket. Og ofte er resultatet lavere omkostninger og eller kortere implementeringstider.

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

Roundtablet afholdes af Computerworld Events og Snow Software og bliver afholdt d. 9. marts 2021 klokken 14.00-16.00 via Microsoft Teams.

Roundtablet bliver modereret af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen. Under roundtablet er der rig lejlighed til at dele erfaringer med andre digitale ledere.

Roundtablet er forbeholdt:

  • IT Management
  • C-level in Infrastructure/Operations
  • Directors /Infrastructure/Ops
  • ITAM/SAM

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Bo Kristoffersen

Bo Kristoffersen

sales leader

Snow Software

Se program

Program:


14:00 - 14:05
Velkomst
Velkomst ved moderator Lars Jacobsen inkl. en kort introduktion til roundtable konceptet, fortrolighed og vigtigheden af interaktion og aktiv deltagelse.

Kort introduktion til dagens program.
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

14:05 - 14:20
Bordet rundt

14:20 - 14:40
Bo Kristoffersen præsenterer med baggrund i Snows IT Priorities Report
Oplægsholder:
Bo Kristoffersen
sales leader
Snow Software

14:40 - 15:00
Diskussion af præsentationen

15:00 - 15:55
Spørgsmål og refleksioner

15:55 - 16:00
Diskussionen opsummeres af Bo Kristoffersen og Lars Jacobsen

16:00 - 16:00
Tak for i dag
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld