Kom videre på RPA -rejsen: Hvordan sikrer du, at dine businesscases fortsat er positive? Digitalt event

Dato:
22/11 2021
Sted:
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Softwarerobotter, Robotics Process Automation eller blot RPA kan udføre mange af de samme rutineopgaver som et menneske – men langt, langt hurtigere. Mange virksomheder drager allerede fordel af, hvordan RPA lader medarbejderne slippe for de mest tidsrøvende opgaver og frigiver tid til værdiskabende arbejde.

Men nu melder spørgsmålene sig:

• Vi har taget de første trin. Hvordan kommer vi videre med brugen af automatisering i virksomheden?
• Faldende værdi på Business Cases efter 1-2 år – det er svært at finde gode cases
• Hvordan sætter vi administrationen af et stigende antal softwarerobotter i system – og hvordan klæder vi de ansvarlige bedst på til at løfte opgaven?
• Hvordan holdes omkostninger nede i driften og udviklingen
• Hvordan finder vi de største forretningsmæssige potentialer i automatisering?
• Hvilke sikkerhedsrisici indebærer softwarerobotter og hvordan håndterer vi dem?

På dette seminar får du konkret, erfaringsbaseret viden om, hvordan du identificerer og udvælger de processer, hvor RPA kan gøre den største positive forskel for din forretning. Du vil også lære, hvordan du sikrer at din businesscase fortsat er positiv og at omkostningerne til udvikling, drift og vedligeholdelse ikke stiger ukontrolleret. Du vil gå fra dette seminar med Best Practice i implementering, drift, vedligehold og sikring af dine softwarerobotter.

Ligeledes kommer du til at høre om virksomheder, der har gjort sig deres egne erfaringer med RPA – ligesom du kan spørge ind til de udfordringer, man kan forvente på vejen og om, hvordan man bedst håndterer faldgruberne.

Mød talerne

Alexander Haslund

Alexander Haslund

Strategi- og ledelsesredaktør

Computerworld

Rasmus Lund Stisager

Rasmus Lund Stisager

Konstitueret kontorchef

Københavns Kommune, Koncern IT

Morten  Kjeldsen Kusk

Morten Kjeldsen Kusk

RPA Lead Nordic Region

NTT DATA Business Solutions

Se program

Program:


09:00 - 09:05
Velkomst ved dagens moderator
Moderator:
Alexander Haslund
Strategi- og ledelsesredaktør
Computerworld

09:05 - 09:40
Mere værdi for borgerne – Er det muligt med RPA?
Københavns Kommune har siden 2015 arbejdet med RPA, hvilket har resulteret i mere end 250 automatiserede processer og arbejdsgange. Denne rejse har budt på mange succeser, men også mange udfordringer, der har resulteret i, at der over flere omgange har været behov for at gentænke, hvordan RPA skal benyttes i Københavns Kommune og dermed også, hvilke processer, der er egnet til automatisering.

Siden 2015 har kravene til en succesfuld RPA-platform ændret sig, således at der i 2021 er endnu større fokus på synergierne i intelligent automatisering. Med dette nye fokus er kompleksiteten steget, når nye processer skal udvælges og automatiseres. Ydermere stilles der i dag endnu større krav til driften af platformen, hvor flere og flere kritiske processer automatiseres.

I dette oplæg hører du omkring, hvordan vi i Københavns Kommune løbende arbejder med at tilpasse vores platform til de nye udfordringer, der opstår med væksten af platformen.
Keynote:
Rasmus Lund Stisager
Konstitueret kontorchef
Københavns Kommune, Koncern IT

09:40 - 10:00
Hvordan får du RPA forankret i organisationen?
De fleste organisationer er efterhånden kommet mere eller mindre i gang med RPA, men hvordan sørger man for at organisationen tager imod de nye robotkolleger og hvordan bibeholder vi den faglige ekspertise, når opgaver bliver udført af robotter i stedet for mennesker?

Vi deler ud af vores erfaringer med RPA i såvel offentlige som private organisationer og præsenterer en række tiltag, der kan være nyttige i målet om fortsat udbytte af RPA efter de første lavt-hængende frugter er høstet.
Oplægsholder:
Morten Kjeldsen Kusk
RPA Lead Nordic Region
NTT DATA Business Solutions

10:00 - 10:00
Tak for i dag
Moderator:
Alexander Haslund
Strategi- og ledelsesredaktør
Computerworld
Partnere Bliv partner
Det får du ud af det
  • Viden om hvordan du udvælger de processer, hvor RPA giver mest værdi
  • Best practice i implementering, drift og vedligehold
  • Mulighed for at spørge eksperterne