Kom videre på RPA -rejsen: Hvordan sikrer du, at dine businesscases fortsat er positive?

Dato:
22/11 2021
Sted:
København NV
Pris:
Gratis deltagelse

Softwarerobotter, Robotics Process Automation eller blot RPA kan udføre mange af de samme rutineopgaver som et menneske – men langt, langt hurtigere. Mange virksomheder drager allerede fordel af, hvordan RPA lader medarbejderne slippe for de mest tidsrøvende opgaver og frigiver tid til værdiskabende arbejde.

Men nu melder spørgsmålene sig:

• Vi har taget de første trin. Hvordan kommer vi videre med brugen af automatisering i virksomheden?
• Faldende værdi på Business Cases efter 1-2 år – det er svært at finde gode cases
• Hvordan sætter vi administrationen af et stigende antal softwarerobotter i system – og hvordan klæder vi de ansvarlige bedst på til at løfte opgaven?
• Hvordan holdes omkostninger nede i driften og udviklingen
• Hvordan finder vi de største forretningsmæssige potentialer i automatisering?
• Hvilke sikkerhedsrisici indebærer softwarerobotter og hvordan håndterer vi dem?

På dette seminar får du konkret, erfaringsbaseret viden om, hvordan du identificerer og udvælger de processer, hvor RPA kan gøre den største positive forskel for din forretning. Du vil også lære, hvordan du sikrer at din businesscase fortsat er positiv og at omkostningerne til udvikling, drift og vedligeholdelse ikke stiger ukontrolleret. Du vil gå fra dette seminar med Best Practice i implementering, drift, vedligehold og sikring af dine softwarerobotter.

Ligeledes kommer du til at høre om virksomheder, der har gjort sig deres egne erfaringer med RPA – ligesom du kan spørge ind til de udfordringer, man kan forvente på vejen og om, hvordan man bedst håndterer faldgruberne.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
Alexander Haslund
Moderator:
Alexander Haslund
Premiumredaktør
Computerworld

09:00
Keynote

09:25
Jump to hyper space – sådan fanger du den næste digitaliseringsbølge…
Droids Agency er specialister i intelligent automatisering ved hjælp af teknologier som RPA, Power Apps og AI.

De fleste store og mellemstore virksomheder i Danmark er kommet godt i gang med deres automatiseringsrejse gennem teknologier som RPA. Men en del oplever efter noget tid at ramme et automatiseringsplateau, når forretningen stiller krav om mere avanceret automatisering for at kunne gennemføre den ønskede digitale transformation. Det handler om, at man ikke kan gennemføre automatiseringsrejsen med RPA alene – lige så lidt som man kan bygge et nyt hus kun med en hammer. Det til trods for at en hammer er et fantastisk værktøj!!!

Hyperautomation er af Gartner blevet udråbt som en toptrend i 2021. Det handler grundlæggende om at definere og orkestrere hele den værktøjskasse der skal i spil for at fortsætte automatiseringsrejsen.

Gennem oplægget får du en introduktion til Hyper Automation og baggrunden for trenden. Du får en gennemgang af de redskaber, som du bør overveje i din værktøjskasse og konkrete anbefalinger til, hvordan I kan tage springet til hyperautomation i praksis i din organisation.
Tim Daniel Hansen
Oplægsholder:
Tim Daniel Hansen
Managing Partner & Co-founder
Droids Agency

Tim er Managing Partner og Co-founder i Droids Agency, som er specialister i intelligent automatisering ved hjælp af teknologier som RPA, Power Apps og AI. Tim har over 15 års erfaring med digital transformation, optimering af forretningsprocesser og intelligent automatisering.


09:50
Kom sikkert videre på RPA-rejsen: Hvordan sikrer du at din business case forsat er positiv
Mange er kommet i gang med RPA og flere har fået sat softwarerobotter i gang flere steder i virksomheden.

Men hvordan sikrer du dig at din business case forsat er positiv og at tiden og omkostningerne til udvikling, drift og vedligeholdelse ikke stiger ukontrolleret.

Dette vil du lære om i dette indlæg, hvor fokus er på følgende:

  • Lær at tackle udfordringerne med at skalere din RPA-rejse
  • Find ud af hvordan den nyeste teknologi kan hjælpe dig videre
  • Få konkret viden med hjem, til hvordan du sikrer at din businesscase fortsat er positiv
Henrik Olsen
Oplægsholder:
Henrik Olsen
Strategic Advisor
SmartRPA

Henrik er CCO & Strategic Advisor i SmartRPA. Han hjælper virksomheder i både den private og offentlige sektor med at implementere automatiseringsløsninger. Der er høj fokus på at sikre at løsningerne bliver implementeret i hele organisationen og kan skaleres. Det må ikke blot ender med enkelte automatiserede processer i et enkelt område.

Henrik har arbejdet med IT, optimering og automatisering i de sidste 15 år og indførte blandt andet RPA i DSV i 2014. Da han stoppede i DSV i maj 2019 havde DSV over 150 automatiserede processer i produktion og et globalt setup, der var skaleret til at nå 1.000 processer i 2020.


10:15
Pause

10:35
Hvordan får du RPA forankret i organisationen?”
De fleste organisationer er efterhånden kommet mere eller mindre i gang med RPA, men hvordan sørger man for at organisationen tager imod de nye robotkolleger og hvordan bibeholder vi den faglige ekspertise, når opgaver bliver udført af robotter i stedet for mennesker?

Vi deler ud af vores erfaringer med RPA i såvel offentlige som private organisationer og præsenterer en række tiltag, der kan være nyttige i målet om fortsat udbytte af RPA efter de første lavt-hængende frugter er høstet.
Morten  Kjeldsen Kusk
Oplægsholder:
Morten Kjeldsen Kusk
RPA Lead Nordic Region
NTT DATA Business Solutions

Morten Kjeldsen Kusk har en Master i IT Product Development og er RPA Lead i den nordiske region hos NTT DATA Business Solutions (NDBS). Morten har mange års erfaring med hele RPA-paletten fra idé over udvikling til daglig drift af robotter og har derfor forudsætning for at navigere sikkert gennem hele automatiseringsprocessen. Inden Morten kom til NDBS var han ansat i Aarhus Kommune, hvor han havde ansvaret for at opbygge kommunens fælles tværmagistratslige RPA-platform og sikre, at hele kommunen arbejder med samme system, governance og best practices.


11:00
Case: Fra et lokalt til et globalt RPA-setup

11:25
Frokost

12:10
Case: Automation as a Service

12:35
Robust og skalerbar RPA – der hvor vi er – er der hvor du vil hen!
Som så mange andre selskaber var Sparekassen Kronjylland udfordret, da vi skulle skalere vores RPA. Automatiseringerne var komplekse, og vi manglede indsigt samtidigt med at RPA licenserne er dyre. Vi valgte at købe teknologi til at løse problemerne. Således er vi i dag i stand til at integrere vores RPA automatiseringer på lige fod med vores andre IT initiativer og oplever samme robusthed på vores RPA platform som på vores øvrige IT platforme.
Søren Høholt
Oplægsholder:
Søren Høholt
Områdedirektør IT & Operations
Sparekassen Kronjylland

Søren har de sidste 15 år arbejdet med automatisering og forretningsoptimering og er kendt for at være velovervejet i sine teknologivalg. Bruger teknologien aktivt til at opnår konkurrencemæssige fordele.


13:00
Tak for i dag
Alexander Haslund
Moderator:
Alexander Haslund
Premiumredaktør
Computerworld
Partnere
Det får du ud af det
  • Viden om hvordan du udvælger de processer, hvor RPA giver mest værdi
  • Best practice i implementering, drift og vedligehold
  • Mulighed for at spørge eksperterne