RPA der virker: Få fuld gevinst på softwarerobotterne: Så lidt kræver det

Dato:
24/11 2021
Sted:
København
Pris:
795 kr

Markedet for software-robotter vokser med eksplosiv fart for tiden, hvor flere og flere organisationer og virksomheder indfører de små automatiske robotter til håndtering af rutineopgaver i arbejdsprocesserne.

Det er meget nemt at bygge de små robotter, og gevinsten kan være meget stor, da de små robotter systematisk og utrætteligt kan afløse rutineopgaver, der hidtil har været udført af mennesker.

Faktisk er det så nemt at bygge en software-robot, at en af de store udfordringer ved RPA er at sikre sig, at brugerne ikke bygger så mange af de små robotter, at man mister overblikket.

Eksempler på dette er, at i Odense har kommunens softwarerobot Tyra sparet sagsbehandlerne for 700 timers arbejde. Og i forsikringsselskabet Alka har chatrobotten Alma været med til at sikre selskabet dets største overskud nogensinde. Samtidig satser Forsvaret stort på RPA, og det samme gør pensionsselskaber, styrelser, banker og mange andre. Så det er kommet for at blive.

Mulighederne er mange og tæller eksempelvis emner som sammenkædning af data til en samlet faktura eller liste, indhentning af data fra mange kilder, flytte data fra et system til et andet, håndtering af henvendelser, håndtering af bilag, automatisk godkendelse af rejseafregninger eller etableringen af intelligente ’dashboards’, der vurderer og klassificerer afvigelser

Har man udrullet software-robotterne korrekt, er det faktisk kun undtagelser, der skal behandles manuelt.

Spørgsmålene er mange, og vi forsøger vi at give dig svar på dem. På dette seminar går vi i dybden med RPA og ‘automation everywhere’: Hvordan får man RPA op i en skala, der kan gøre en forskel og hvordan programmerer man en software-robot? Hvordan håndterer man, at antallet af RPA-projekter ikke løber løbsk? Hvor stort er investerings-behovet? Hvem skal egentlig ‘eje’ robotten? Hvem skal kunne bygge den? Og hvad med it-sikkerheden?

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst

09:00
Keynote

09:25
Spørgsmål til taler

09:35
Taler kommer snart

10:00
Spørgsmål til taler

10:10
Pause

10:40
Taler kommer snart

11:05
Spørgsmål til taler

11:15
Keynote

11:45
Frokost

12:30
Taler kommer snart

13:00
Taler kommer snart

13:30
Taler kommer snart

14:00
Taler kommer snart

14:30
Pause

14:45
Paneldebat

15:15
Keynote

15:45
Tak for i dag