Sådan forsvarer du dig effektivt mod Ransomware Digitalt event

Dato:
16/12 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Ransomware er fortsat blandt de alvorligste sikkerhedstrusler lige nu.

Derfor har mange danske virksomheder været ramt af succesfulde ransomware-angreb i det seneste års tid, hvor hackere formår at indsnige kode i systemerne, som de anvender til at blokere for organisationens data.

Centralt i ransomware-problematikken står organisationens medarbejdere, i det hackerne ofte får indsneget deres kode i systemerne via uopmærksomme og sløsede medarbejdere.

Der findes imidlertid muligheder for at undgå ransomware, men alting skal spille flot sammen, hvis man skal være sikker: Teknologi, struktur, processer og - ikke mindst - medarbejdernes awareness.

Du får også gode råd til, hvad du kan gøre, når skaden først er sket. For når angrebet og nedbruddet kommer, er det vigtigste punkt på it-afdelingens dagsorden at få forretnings-driften op at køre hurtigst muligt uden negative konsekvenser. Nedetid koster både tabt omsætning og tabt goodwill.

På denne konference får du derfor overblik over en række muligheder for at modstå ransomware-angreb - og komme videre når de sker.

Mød talerne

Jakob Schjoldager

Jakob Schjoldager

redaktør

Computerworld

Christian Schmidt

Christian Schmidt

Direktør

Dediko A/S

Tom Van de Wiele

Tom Van de Wiele

Principal Security Consultant

F-Secure

Torben Clemmensen

Torben Clemmensen

Head of Presales Nordics

Tehtris

Geert Baudewijns

Geert Baudewijns

CEO

Secutec

Peter Kruse

Peter Kruse

CISO

Clever

Se program

Program:


09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld

09:05 - 09:30
Hvordan forsvarer du dig effektivt mod Ransomware?
Ransomware er blevet en afpresningsplatform og antallet af angreb, sammen med løsesummens størrelse, er kraftigt stigende. Så hvordan forsvarer du dig effektivt mod Ransomware?

Er det nok bare at have en anti-virus, eller skal der mere til? Der er mange løsninger, som er med til at løfte anti-malwareopgaven på klienter og servere, men hvordan kan du være sikker på at din løsning er tilstrækkelig? Og kan den stå alene? Kan du f.eks. opdage at ondsindede aktører bruger værktøjer, som ikke i sig selv er ondsindede eller direkte en del af operativsystemet i forstadier til angrebet?

Jeg gennemgår hvad CIS kontrollerne har at byde på og hvordan Gartner definerer behovet for andre kontrolmekanismer til at støtte anti-malwaresystemet. Desuden viser jeg en modenhedsmodel, hvor du selv kan vurdere om din organisation kan modstå et ransomwareangreb.
Oplægsholder:
Christian Schmidt
Direktør
Dediko A/S

09:30 - 09:55
Den ubehagelige sandhed om ransomware
Ransomware er mere end 30 år gammelt, og alligevel kan det stadig holde sig under radaren hos mange Fortune 500 virksomheder, og være skyld i store ødelæggelser. Så hvorfor har virksomhederne ikke været i stand til at takle ransomware i det omfang de gerne ville? Hvad er det der gør ransomware så unikt? Og hvordan tester du hvor udsat du er i forhold til ransomware, selv med visse beskyttelses- og påvisningsmekanismer på plads, og hvad betyder det i praksis?

Tom Van de Wiele tager dig med på en gennemgang af alle disse og andre spørgsmål, samt nogle af udfordringerne ved at beskytte sig mod ransomware. Han vil også kaste lidt lys på hvorfor organisationer er så sårbare over for ransomware-angreb, samt hvorfor ransomware kan blive hængende så længe.

Dette indlæg foregår på engelsk.
Oplægsholder:
Tom Van de Wiele
Principal Security Consultant
F-Secure

09:55 - 10:20
Ransomware 2.0 – Det nye onde
Alle ved, hvad ransomware er. Alle ved, at det er en trussel. Men ikke alle ved, hvor hurtigt det går, og hvordan hackerne bag ransomware arbejder samt udvikler de nyeste ransomware.

Vi giver et indblik i, hvad der sker på trusselsfronten, og hvordan ransomware udvikler sig. Du får forslag til, hvordan man som organisation bedst muligt kan sikre sig mod disse typer af angreb og derved minimere risikoen kraftigt for at være den uheldige vinder af et angreb, der ligger organisationen ned i dage og måske endda i måneder.
Oplægsholder:
Torben Clemmensen
Head of Presales Nordics
Tehtris

10:20 - 10:45
Kom med i gidselforhandlerens war room
Den eftertragtede gidselforhandler Geert Baudewijns tager os med ind i forhandlerens war room, og giver os en introduktion til nogle af de teknikker hackerne bruger. Han deler ud af nogle af de erfaringer han har taget med sig, fra de mere end 280 forhandlinger hvor han har stået med kontakten til hackerne i Europa, når private virksomheder bliver ramt af ransomware-angreb.

Desuden får du en introduktion til SecureDNS, samt en række anbefalinger til, hvordan du kan styrke dit forsvar imod ransomware.
Oplægsholder:
Geert Baudewijns
CEO
Secutec

10:45 - 11:20
Det skal du være opmærksom på inden for ransomware
Keynote:
Peter Kruse
CISO
Clever

11:20 - 11:25
Tak for idag
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld