Sikkerhed - ransomware

Dato:
16/12 2021
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Ransomware er fortsat blandt de alvorligste sikkerhedstrusler lige nu.

Derfor har mange danske virksomheder været ramt af succesfulde ransomware-angreb i det seneste års tid, hvor hackere formår at indsnige kode i systemerne, som de anvender til at blokere for organisationens data.

Centralt i ransomware-problematikken står organisationens medarbejdere, i det hackerne ofte får indsneget deres kode i systemerne via uopmærksomme og sløsede medarbejdere.

Der findes imidlertid muligheder for at undgå ransomware, men alting skal spille flot sammen, hvis man skal være sikker: Teknologi, struktur, processer og - ikke mindst - medarbejdernes awareness.

Du får også gode råd til, hvad du kan gøre, når skaden først er sket. For når angrebet og nedbruddet kommer, er det vigtigste punkt på it-afdelingens dagsorden at få forretnings-driften op at køre hurtigst muligt uden negative konsekvenser. Nedetid koster både tabt omsætning og tabt goodwill.

På denne konference får du derfor overblik over en række muligheder for at modstå ransomware-angreb - og komme videre når de sker.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst

09:00
Hvordan forsvarer du dig effektivt mod Ransomware?
Ransomware er blevet en afpresningsplatform og antallet af angreb, sammen med løsesummens størrelse, er kraftigt stigende. Så hvordan forsvarer du dig effektivt mod Ransomware?

Er det nok bare at have en anti-virus, eller skal der mere til? Der er mange løsninger, som er med til at løfte anti-malwareopgaven på klienter og servere, men hvordan kan du være sikker på at din løsning er tilstrækkelig? Og kan den stå alene? Kan du f.eks. opdage at ondsindede aktører bruger værktøjer, som ikke i sig selv er ondsindede eller direkte en del af operativsystemet i forstadier til angrebet?

Jeg gennemgår hvad CIS kontrollerne har at byde på og hvordan Gartner definerer behovet for andre kontrolmekanismer til at støtte anti-malwaresystemet. Desuden viser jeg en modenhedsmodel, hvor du selv kan vurdere om din organisation kan modstå et ransomwareangreb.
Christian Schmidt
Oplægsholder:
Christian Schmidt
director, Risk Advisory Products and Services
Deloitte

Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.
Draware blev i starten af februar 2020 opkøbt af Deloitte.


09:30
F-Secure

10:00
Pause

10:15
Vipre

10:45
Taler kommer snart

11:15
Paneldebat

11:45
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Gode råd til, hvad du kan gøre, når skaden først er sket
  • De muligheder der findes for at undgå ransomware
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 11:50
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse
Change language