Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Dato:
09/11 2021
Sted:
København
Pris:
Gratis deltagelse

Bæredygtighed og grønne løsninger står højt på den internationale agenda som et af de vigtigste punkter, når det gælder fremtid, innovation, teknologi og uddannelse.

Både FN og en række af verdens toneangivende virksomheder og mange lande har allerede meldt ud med ambitiøse klimaplaner, der over den kommende årrække skal gøre dem helt eller næsten CO2-neutrale.

Det gælder ikke mindst et af verdens største industrilande, Kina, der vil være helt CO2-neutral i 2060.

Også Danmark har vedtaget en ambitiøs klimaplan, der skal reducere CO2-udledningen med 70 procent inden 2030. Det samme gælder hele rækken af de store datacenter- og it-selskaber i verden.

Planerne betyder, at mange lande og virksomheder - og også forbrugere - i de kommende år i stigende omfang vil tilvælge løsninger, der kan understøtte deres bæredygtige ambitioner.

For it-leverandørerne kan det få betydning for både deres egen produktion og for deres produkter.

For kunderne er begyndt i stigende grad at ønske bæredygtige produkter - herunder it-systemer - samt it-løsninger, der kan anvendes til at fremme kundernes egne ambitioner på området.

De digitale løsninger og den digitale innovation spiller dermed en helt afgørende rolle for den grønne omstilling, der vil have brug for it-teknologier, der kan medvirke til øget effektivisering og øget agilitet baseret på dyb datadrevet indsigt i produktion, afsætning og kundebehov.

Her kommer områder som AI til fleksibel styring af eksempelvis forbrug og leverancer, BI og analytics til indsigt, 5G til dataoverførsler, datacentre med deres centrale data-håndtering (og overskudsvarme) og mange andre områder til at spille vigtige roller.

På dette event får du overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretnings-område - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område.

Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.
Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst

09:00
Taler kommer snart

09:40
Dell Technologies

10:05
Pause

10:20
Taler kommer snart

10:45
Taler kommer snart

11:10
Frokost

11:50
Keynote

12:15
Taler kommer snart

12:40
Keynote

13:05
Pause

13:15
Taler kommer snart

13:40
Taler kommer snart

14:05
Keynote

14:30
Tak for i dag