Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift Digitalt event

Dato:
02/11 2021
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne heldagskonference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

Mange it-organisationer mærker i stigende grad udfordringerne med, at man skal kunne reagere hurtigt på nye krav og ønsker fra forretningens side.

Hvis man tror på, at it-innovation er vejen frem, kommer man ikke uden om, at it-organisationen skal være i stand til at rykke både hurtigt og effektivt, når nye digitale muligheder opstår.

DevOps er af mange blevet fremhævet som det rammeværk, der kan hjælpe it-organisationerne med at blive rustet til de stigende krav om hastighed og agilitet. DevOps handler grundlæggende om, at man satser på en organisationsmodel, metoder og processer, der kan gøre it-organisationen i stand til at leve op til nye digitale ønsker og behov.

Uanset om DevOps er på agendaen på din arbejdsplads eller ej, kan du få stor gavn af at deltage på denne konference. Her får du nemlig indsigt i den populære DevOps-tankegang og bliver klogere på, hvordan du undgår faldgruberne.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote

09:30
Q&A til taler

09:35
Taler kommer snart

09:55
Q&A til taler

10:00
Taler kommer snart

10:20
Q&A til taler

10:25
Dagens moderator samler op

10:40
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Høre om, hvordan DevOps fungerer - og hvad gevinsterne er
  • Høre hvordan du undgår de mest udbredte faldgruber
  • Få gode råd og teknikker med hjem, så du hurtigt kan forbedre dine processer