Hybrid cloud: Sådan balancerer du teknologier, skalering og compliance Digitalt event

Dato:
08/9 2021
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Med hybrid cloud kan du optimere håndteringen af workloads, it-leverancer og udnyttelsen af data uden nødvendigvis at skulle give køb på gamle systemer og arbejdsprocesser. Det samme gælder udvikling og innovation.

Med de rette værktøjer bliver det muligt at håndtere, at workloads, data og leverancer flyder mellem egne it-miljøer og clouden i et fleksibelt system og i den hastighed, som der er behov for.

Det gør, at skiftet til cloud giver adgang til ny teknologi, indsigt og øget sikkerhed. Det kan øge udviklingshastigheden og time-to-market markant, men det giver ikke nødvendigvis billigere eller enklere drift.

Cloud åbner samtidig for nye problemstillinger. Der vil for eksempel ofte være data i en eller anden udstrækning, som pludselig står til at skulle placeres langt uden for Danmarks grænser, hvor de store cloud-selskaber som Microsoft, AWS og andre har deres datacentre.

Det stiller det krav til alle it-ansvarlige om at få nøje styr på aftaler, databehandler-strukturer og procedurer i forhold til behandling og håndtering af data, der i en global verden hurtigt kan spredes ud over landegrænserne.

På dette seminar kan du høre mere om de nyeste muligheder inden for hybrid cloud, hvordan du håndterer løsningerne, hvad du skal vælge og hvilke fordele de rummer - både teknologisk og strategisk.

Se program

Program:


09:00
Velkomst

09:05
De juridiske aspekter af behandling og håndtering af data i en global verden
Daniel Hartfield-Traun
Oplægsholder:
Daniel Hartfield-Traun
Jurist og medstifter
LegalTech Denmark

Daniel Hartifeld-Traun er jurist og specialiseret inden for praktisk håndtering og vedligeholdelse af GDPR i store og små virksomheder. Daniel er medstifter af IT-virksomheden LegalTech Denmark, hvor han arbejder med at digitalisere hverdagen nemmere med særlig fokus på GDPR-håndtering.


09:30
Dell Technologies

09:50
Nutanix

10:10
Pause

10:30
Din virksomhed kan spare minimum 20% af cloud forbruget med en effektiv governance
Hvis du ikke har tid til at gøre det rigtige første gang, får du så nogensinde tid til at lave det om?

Rejsen til skyen har aldrig været lettere, alligevel betaler de fleste virksomheder mere end de behøver, for at bruge skyen.

I Crayon guider vi vores kunder sikkert i skyen. Vi bygger en solid cloud governance struktur og sikrer at der er taget højde for alle aspekter af din virksomheds ønsker, krav og forventninger til skyen.
Lasse Kjær
Oplægsholder:
Lasse Kjær
Direktør, Services
Crayon

Lasse Kjær har arbejdet med it i mere end 25 år. De sidste 10 år har fokus især været på brugen af cloudteknologi til at understøtte virksomheders ønsker om at være i kontrol uden at være en begrænsning for ”forretningen”.


10:50
IBM

11:10
Taler kommer snart

11:30
Frokostpause

12:25
Velkommen tilbage

12:30
Keynote

12:55
TBA

13:15
Værdiskabende håndtering af Hybrid- og Multicloud
Rabi Daniel
Oplægsholder:
Rabi Daniel
IBM
Michael Fyhr Kristiansen
Oplægsholder:
Michael Fyhr Kristiansen
IBM

13:35
Pause

13:45
Taler kommer snart

14:05
Taler kommer snart

14:25
Keynote

14:50
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Indsigt i de nyeste muligheder inden for hybrid cloud.
  • Indblik i ROI, finansieringsmodeller og leverancemodeller.
  • Viden om fordele og barrierer i arbejdet mod at komme over i en hybrid cloud-verden.
  • Inspiration til hvor du skal lægge snittet mellem cloud og on prem.