Managed services som strategisk valg - nøglefærdige it-løsninger til din virksomhed Digitalt event

Dato:
31/8 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Mere og mere data. Flere snitflader og applikationer der i realtime skal tale sammen. Og endnu større krav til regnekraft, sikkerhed, compliance og dokumentation. Det er forventningerne til de fleste it-afdelinger.

Samtidig stiller de øgede forventninger og de store muligheder krav til dig om konstant at udfordre, hvad du kan drive selv - og hvad andre kan hjælpe dig og din organisation med. For hosting og outsourcing-markedet rummer utallige muligheder for at aflaste og effektivisere din virksomhed, så der kan fokuseres på kerneforretningen.

Men markedet er også kendetegnet ved mange og meget forskellige leverandører og leverance-modeller. Og samtidig kan en outsourcing-løsning samtidig være en ledelsesmæssig mulighed for at skabe en ny og måske mere strategisk orienteret it-organisation. Noget som vi allerede nu ser i en række danske koncerner.

I en managed services-løsning outsourcer du din it-drift og din it-infrastruktur helt eller delvis til en ekstern leverandør, der leverer nøglefærdige løsninger til virksomheden.

Managed services anvendes i dag mange steder som en oplagt metode til at skabe en ny og måske mere strategisk orienteret it-organisation.

De forandringer og de muligheder er omdrejningspunktet for denne digitale konference, hvor blandt andet outsourcing-ekspert Jens Brinksten vil dele de nyeste tendenser inden for dansk outsourcing – og hvad corona-pandemien har betydet for det globale outsourcingmarked.

På dette event får du overblik over markedet og mulighederne for at outsource din it-drift hel eller delvist via en managed service-aftale.

Mød talerne

Rasmus Ferdinand Ginman

Rasmus Ferdinand Ginman

Erhvervsjournalist

Computerworld

Jens Brinksten

Jens Brinksten

René Lykkeskov

René Lykkeskov

Head of DK Business Development and M&A Scandinavia

CGI

Christian Skytt

Christian Skytt

Managing Director

Cegal Danmark A/S

Se program

Program:


09:00 - 09:05
Velkomst ved dagens moderator
Moderator:
Rasmus Ferdinand Ginman
Erhvervsjournalist
Computerworld

09:05 - 09:30
Fremtiden og trends for Managed Service og IT-outsourcing
Jens Brinksten gør dig klogere på de nyeste tendenser inden for dansk outsourcing – og hvad corona-pandemien har betydet for det globale outsourcingmarked.

Du får konkrete eksempler på nye leverance-modeller/løsninger.
Keynote:
Jens Brinksten

09:30 - 09:35
Q&A til taler

09:35 - 09:55
Fra spareøvelse til strategiske fordele og mere værdi: Derfor er managed it mere end traditionel outsourcing
Hvordan omdanner du it fra at være en omkostning til en værdiskabende faktor, som kan drive vækst, øge innovationen og skabe nye forretningsmuligheder?
Hvad er forskellen på fuld it outsourcing (full ITO) og selektiv outsourcing (best-of-breed outsourcing)?
Og hvordan kan de på hver deres måde skabe ny værdi for din forretning?
I dette indlæg guider René Lykkeskov fra CGI dig gennem de strategiske aspekter af managed it - og fortæller hvorfor managed it ikke er det samme som traditionel outsourcing.

DET FÅR DU UD AF DET:
  • Indblik: Hvad er managed IT?
  • Indsigt: Derfor er managed it et strategisk valg, som kan skabe ny værdi for din forretning.
  • Inspiration: Spørgsmål, du bør stille dig selv inden du vælger en leverandør af managed it-services.
Oplægsholder:
René Lykkeskov
Head of DK Business Development and M&A Scandinavia
CGI

09:55 - 10:00
Q&A til taler

10:00 - 10:20
Hvorfor bruge tid på kedelige driftsopgaver, når du kan bruge tiden på at udvikle din forretning?
Virksomheder har i dag brug for at accelerere udviklingen for at fastholde sin position. Og der er ofte masser af teknisk gæld, som skal passes, hvilket ofte blokerer for de ambitioner virksomheden har. Det kan ligeledes være en kæmpe udfordring at tiltrække og fastholde medarbejdere med kompetencer på gamle systemer. Systemer der stadig er kritiske for virksomhedens drift.

Total outsourcing af IT gør at virksomheden mister kompetence og ofte ender med en løsning, som er mindre fleksibel og blot bliver én blandt alle de andre i rækken. I stedet vælger flere at flytte dele af deres løsninger til samarbejdspartnere, som er specialister i netop den konkrete løsning, hvor virksomheden har behov for support.

Hør hvordan SYSCO hjælper virksomheder og organisationer med at drive deres Oracle platform on-prem, hos hosting providers eller endda modernisere applikationer i et cloudmiljø.

Få inspiration til at træffe de rette valg omkring Managed Services og hør om konkrete eksempler inden I tager jeres beslutning.
Oplægsholder:
Christian Skytt
Managing Director
Cegal Danmark A/S

10:20 - 10:25
Q&A til taler

10:25 - 10:30
Dagens moderator samler op
Moderator:
Rasmus Ferdinand Ginman
Erhvervsjournalist
Computerworld

10:30 - 10:30
Tak for i dag