MS Power Platform - hvad kan det for dig? Digitalt event

Dato:
24/8 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Med Microsoft Power platformen har Microsoft givet danske virksomheder en række spændende muligheder.

Med Power BI kan du visualisere og dele dine data. Med Power Apps kan du næsten uden kendskab til at kunne kode tilpasse og digitalisere workflows, og med Power Automate kan du automatisere workflows mellem services.

Samlet set giver Power-platformen organisationer mulighed for at skabe komplekse og smarte flows og løsninger - også med folk, der ikke er udviklere. Derfor har en lang række danske virksomheder kastet sig ud i at anvende Microsofts Power-platform i store dele af forretningen.

På dette seminar kan du lære mere om Power-platformen samt møde en række danske virksomheder, der anvender platformen med succes i deres organisation.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:05
Power Platform i praksis
Microsoft Power Platform styrker din organisation ved at omsætte jeres data til konkret værdi gennem automatisering af processer, der skaber større overblik og øger effektiviteten i hverdagen.

Med udgangspunkt i 3 konkrete eksempler fra tidligere implementeringer viser Martin Hald Nissen og Mads Raaskov fra DXC, hvordan Power Platform gør det muligt for jer at anvende tilpassede løsninger, og skræddersyede apps til egne behov, der ikke kræver ressourcetunge programmeringsprojekter. Administreret rigtigt undgår I samtidig ustyrlige knopskydninger på jeres IT-økosystem, der skaber mere rod end værdi.
Martin Hald Nissen
Oplægsholder:
Martin Hald Nissen
Dynamics 365 CE & Power Platform
DXC Technology

Martin Hald Nissen er Manager for Dynamics 365 CE & Power Platform hos DXC Technology. Hans tekniske kompetenceområde spænder over Azure platformen, Power Platformen, Dynamics 365 og Modern workplace. Han er Cand.IT fra Aarhus Universitet og er, udover Microsoft teknologier, certificeret i SCRUM og Change Management.

Oplægsholder:
Mads Raaskov
Principal Solution Architect
DXC Technology

Mads Raaskov er Principal Solution Architect i Power Platform & Dynamics 365 CE hos DXC Technology. Han er Microsoft certificeret og har fokus på at binde teknologi sammen med forretningens visioner. Mads er uddannet hos CBS i HA.dat og har mere end 10 års erfaring med integrationer og CRM.


09:25
Q&A til taler

09:30
Sådan tuner du dine PowerBI visualiseringer via R eller python
Krydssalg og kannibalisering er en udfordring at forstå, visualisere og analysere i PowerBI. Vi har derfor skabt den lækre visualisering, der overkommer denne udfordring ved at kode vores egen visualisering til Power BI. I kommer med i maskinrummet og får en indflyvning til koden og værdien hos kunden af at kunne dette produkt.
Rune Bysted
Oplægsholder:
Rune Bysted
Business Intelligence Lead
Unit IT

Rune er uddannet Cand.oecon. fra Aarhus Universitet og har en Ph.d. i adfærdsøkonomi og statistisk metode. Rune har arbejdet med at skabe værdi med data i virksomheder som WhiteAway Group og Danfoss.


09:50
Q&A til taler

09:55
Kunne du tænke dig en nemmere hverdag?
Med MS Power Platformen i værktøjskassen digitaliserer vi hverdagen nemmere. Det kan advokatfirmaet Øens Rådgivningshus stå på mål for, og i selskab med advokat og associeret partner Lasse B. Plambeck vil vi præsentere konkrete eksempler på, hvordan vi ved brug af MS Power Platform har hjulpet dem i deres arbejde med digitalisering af testamenter.
Kåre Rude Andersen
Oplægsholder:
Kåre Rude Andersen
Senior Security and Monitoring Specialist
LegalTech Denmark

Kåre Rude Andersen har tidligere arbejdet med sikkerhed i EU, og han har derudover været selvstændig konsulent de sidste 20 år, hvor han har løst opgaver for Lego, Ecco, Saxo bank, Politiet og Forsvaret. Kåre driver den danske brugergruppe for Microsoft SCOM og er medstifter af IT-virksomheden LegalTech Denmark.

Lasse B. Plambeck
Oplægsholder:
Lasse B. Plambeck
Advokat og associeret partner
Øens Rådgivningshus

Lasse har gennem de sidste 3,5 år arbejdet som advokat og fuldmægtig hos ØENS Rådgivningshus, med diverse juridiske udfordringer.


10:15
Q&A til taler

10:20
Pause

10:30
Opnå besparelser med de rette power app licenser
Mange virksomheder med Dynamics 365 CE-løsninger har i dag flere licenser, end de reelt har behov for. Vi vil i dette indlæg gennemgå nogle af de scenarier, hvor man ved at have de rette licenser, kan opnå besparelser på op til 50%.
Mads Møgelvang Nielsen
Oplægsholder:
Mads Møgelvang Nielsen
Direktør, twoday Business Applications
Two-Many

Mads Møgelvang Nielsen har arbejdet med Dynamics 365 platformen siden 2004. Denne platform er i dag kendt som Power Platformen og danner bl.a. grundlag for en række Dynamics 365 Apps. Mads varetager opgaver inden for Governance, Løsningsarkitektur og implementering.


10:50
Q&A

10:55
Governance på Power Platformen
Når du eller din organisation har fundet de gode idéer, og ideerne bliver ført ud i livet - hvordan holder du så styr på Power Platformen? Skal du lukke helt op for alle funktionaliteterne eller skal du minimere risikoen for at der sker fejl ved at begrænse platformen? Hvordan holder du overblik over miljøer, dataforbindelser, apps og flows? Lilian giver dig indblik i de muligheder du har for at sikre governance på Power Platformen.
Lilian Stenholt Thomsen
Oplægsholder:
Lilian Stenholt Thomsen
Principal Consultant, Power Platform Lead
Delegate

Jeg har brugt de seneste 15 år på at skræddersy digitale løsninger til kunder. Den røde tråd i min rolle har altid været facilitatoren der lytter til kundernes behov og omdanner behovet til brugbare løsninger. Det omfatter ofte at være bindeled ml forretning og IT samt at supportere forankringen i organisationen.


11:15
Q&A til taler

11:20
Dagens moderator samler op
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


11:30
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • indblik i mulighederne med Microsoft Power platformen
  • indsigt i praktiske erfaringer
  • mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne