Hybrid Cloud - placer dit workload hvor det giver mest værdi Digitalt event

Dato:
25/2 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

De fleste virksomheder er forlængst begyndt at anvende cloud-services til produktivitet, onlinemøder og meget andet. Men de næste trin på cloudrejsen er svære.

For det er ressourcekrævende og indebærer betydelig risiko at lægge forretningskritiske legacy-applikationer i skyen. Desuden kan der være regulative krav, som gør anvendelsen af public cloud svær eller umulig. Her kan en hybrid cloud model være løsningen.

På dette seminar vil du høre om den metodik, der gør det muligt at tage de næste skridt på cloudrejsen. Ligeledes vil du se og høre om praktiske eksempler på, hvordan du høster cloudfordelene ved at kombinere public cloud med cloudydelser i dit eget datacenter - og får taget hul på processen med at modernisere og optimere legacy-applikationer. Sikkert, overkommeligt og med stærkt reduceret risiko.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator, Michael Svendsen
Michael Svendsen
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

Michael Svendsen er journalist og har gennem knap 20 år beskæftiget sig med teknologi og med virksomheder indenfor it-branchen.


09:05
Hybrid Cloud - muligheder og faldgruber
Cloud får stadig større betydning for danske virksomheders mulighed for, at IT understøtter den daglige forretning og de nye digitaliseringsdagsordener. Samtidig bliver det mere og mere tydeligt, hvilket guld der er i virksomhedens data i sig selv, eller kombineret med de massivt skalerbare aggregerings og analysemuligheder i Cloud. Men er det alt data, man bare må, og kan flytte i Cloud?

Hvordan udnytter man bedst mulighederne i Cloud computing? Hvordan bestemmer man sig for hvilke data, der skal håndteres af Cloud løsninger og hvilke data der skal forblive on-premise?

Palle Simonsen belyser nogle typiske problemstillinger og dilemmaer og anviser nogle mulige veje frem, gennem faktuelle eksempler.
Palle Simonsen
Oplægsholder:
Palle Simonsen
principal, director of Enterprise Architecture
Devoteam

Expert Director i Devoteam Management Consulting, Palle Simonsen, har i mere end 20 år rådgivet et stort antal kunder, såvel store private virksomheder som offentlige myndigheder inden for enterprise- og it-arkitektur. Udover sin store viden og erfaring inden for enterprise arkitektur, varetager Palle også rollen som løsningsarkitekt med stor viden på relativt dybt teknisk niveau.


09:20
Q&A

09:25
Neutralitet i en kompleks multi-cloud verden
Med en hybrid- eller multi-cloud strategi får virksomheder fantastiske muligheder for at operere hurtigt, sikkert og effektivt - derfor er der flere og flere virksomheder, der vælger denne tilgang. Men der er også faldgruber; stigende kompleksitet, krak til kompetencer og risikoen for “cloud lock-in”. Hør hvordan Red Hat og IBM hjælper vores kunde med at adressere og minimere disse udfordringer.
Peter Lau
Oplægsholder:
Peter Lau
Sales Specialist
Red Hat

Peter er Sales Specialist hos Red Hat, og arbejder med at definere hybrid/multi cloud og transformational strategies for kunder i norden. Peter har arbejdet i IT i mere end 25 år, han har en teknisk baggrund, og har en Masters degree i Computer Science.


09:35
Q&A

09:40
Praktiske erfaringer med at etablere en åben Hybrid Cloud Platform
Bankdata blev stiftet i 1966 og er i dag en moderne it-virksomhed med mere end 750 ansatte. Bankdata udvikler og drifter løsninger til den finansielle sektor, og har igennem de sidste par år udviklet en ny cloud platform, baseret på Red Hat OpenShift. Bankdata vil dele nogle af deres erfaringer omkring moderniseringen af deres eksisterende platforme, samt hvorfor en hybrid cloud-model er vigtig for dem.

  • Bankdata og modernisering
  • Bandata og deres multi-cloud view
  • Forretningsværdien, som er kommet ud af OpenShift platformen
  • Bankdata og fremtidig anvendelse af multi-cloud
Torben Larsen
Oplægsholder:
Torben Larsen
Product Owner for Platforme & Infrastruktur
Bankdata

Torben har tæt på 30 års erfaring fra IT branchen, hvor han har arbejdet som udvikler, projektleder og agile coach primært indenfor banking og aviation. I de sidste 5 år har Torben arbejdet med at udvikle og implementere corporate DevOps capabilities. I Bankdata arbejder Torben med at modernisere Bankdatas afviklingsplatforme og træne organisation i et DevOps mindset

Jesper Eriksen
Oplægsholder:
Jesper Eriksen
Lead Domain Architect for Decentrale Udviklingsplatforme
Bankdata

16 år i finanssektoren som Java udvikler, løsningsarkitekt og domænearktiekt. Bredt kendskab til Bankdatas produkter og understøttende infrastruktur. Til dagligt arbejder Jesper meget bredt i Bankdata med fokus på at skabe flow og retning for alle udviklere og stabe omkring udviklingsværktøjer og afviklingsplatforme.


10:00
Q&A

10:05
Tænk to træk frem, når du vælger en Hybrid Cloud Platform
Når man begynder at flytte sine forretningskritiske applikationer ud i en cloud, så er der mange faldgruber, der kan forhindre at man enten ikke får den fulde værdi ud af sin cloud platform, eller at man bliver låst fast i en silo-baseret arkitektur, hvor både ens data og applikationer er låst fast til en enkelt leverandør.
Lars vil fortælle om nogle af de initiativer IBM og Red Hat har taget, for at sikre deres kunder den optimale cloud-oplevelse, men uden at låse sig fast på en enkelt leverandør.
Lars Kjær Ipsen
Oplægsholder:
Lars Kjær Ipsen
Cloud Arkitekt
IBM

Lars har 25 års erfaring fra IT branchen, hvor han har arbejdet både som udvikler og arkitekt på nogle af de største kunder i Danmark og Europa. I de sidste 6 år har Lars arbejdet med Cloud, og hjulpet nordiske kunder i et bredt spektrum, fra nyetablerede start-ups, til de største entreprise virksomheder, med at få startet på deres cloud rejse, samt at gennemtænke, hvordan cloud kan skabe reel værdi for virksomhederne.


10:20
Q&A

10:25
Hvordan flytter man til public cloud og forbliver i kontrol?
Public cloud giver mange nye og spændende muligheder, men også nye udfordringer, f.eks mht. placering af data og hvem der har adgang til data, samt hvordan man sikrer at man følger retningslinjer og lovgivning, når nu ansvaret for security bliver delt mellem cloud leverandøren og en selv. Frank vil fortælle om nogle af de udfordringer man typisk støder på, samt hvilke løsningsmuligheder der er.
Frank Østergaard
Oplægsholder:
Frank Østergaard
Director, Executive Customer Success for IBM Nordic
IBM

Frank har mange års erfaringer indenfor It-branchen og har haft både nordiske og europæiske manager roller. I de seneste 5 år, har Frank ledet det tekniske IBM Cloud community i norden, og senest har han fået ansvaret for at opbygge en ny nordisk organisation for Customer Success i norden.


10:40
Tak for i dag ved dagens moderator, Michael Svendsen
Michael Svendsen
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld Freelance Journalist

Michael Svendsen er journalist og har gennem knap 20 år beskæftiget sig med teknologi og med virksomheder indenfor it-branchen.