Tiltrækning og fastholdelse af IT-kandidater i det offentlige Digitalt event

Dato:
04/2 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Løn, ledelse, løbende MUS og flyttede oste…

Computerworld it-jobbank inviterer til webinar målrettet det offentlige omkring tiltrækning og fastholdelse af IT-kandidater. Konkurrencen er hård på dygtige IT-kompetencer, ikke mindst på lønnen, og derfor kommer vi nu med et webinar, der stiller skarpt på de gængse udfordringer i forbindelse med tiltrækning og fastholdelse af IT-kandidater i det offentlige.

Vi tager et fokuseret dyk ned i flere års undersøgelser af IT-markedet og delte erfaringer i det offentlige. Vi kommer med databaserede viden til rekruttering af IT-kandidater i det offentlige og forsøger at give et overblik der både udvikler og inspirerer.

Med en offentlig kontekst dækker vi bl.a.:

  • Trends, udviklinger og mindset i forhold til IT-kandidater og IT-markedet
  • Ledelse, lønforhandling og andre offentlige styrker
  • Employer branding; tiltrækning og fastholdelse
  • Best practices i det offentlige og andre historier fra det virkelige liv
  • En smagsprøve på det gode stillingsopslag
…og meget mere.

Meld dig til i dag og bliv inspireret med ny viden og nye muligheder. Der vil være mulighed for både spørgsmål samt opfølgning til lige netop din organisation.

Vel mødt.

VIGTIGT: Webinaret er forbeholdt ansatte i HR og rekrutterende ledere i offentlige virksomheder, og din tilmelding er først godkendt når du har en endelig bekræftelse fra os.

Se program

Program:


10:00
Christian Brahe - Computerworld IT-Jobbank
Christian Brahe
Oplægsholder:
Christian Brahe
KAM ansvar for offentlige kunder
Computerworld IT-Jobbank

Christian Brahe har arbejdet i Computerworld it-jobbank i over et årti, og har KAM ansvar for både private og offentlige kunder. Han har i mange år sparret og videns-delt med små og store organisationer og kommer med et unikt perspektiv på IT i det offentlige og private, med fokus på præcis de udfordringer og muligheder, der findes for disse typer virksomheder.


11:15
Tak for i dag