Dell Talk: Fremtidens datacenter er selve omdrejningspunktet for den effektive digitale virksomhed Digitalt event

Dato:
03/5 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Du får direkte adgang til talken, når du registrerer dig via nedenstående formular.

Kunder, forbrugere og samarbejdspartnere har i dag tårnhøje forventninger til at få data, information og viden i realtid. Det stiller store krav til behandlingen af de enorme datamængder.

Derfor er det moderne datacenter – og de strategiske, teknologiske og organisatoriske valg, der er forbundet med det – selve omdrejningspunktet for den effektive digitale virksomhed.

Digitalisering kræver viden om fremtidige forventninger på markedet, men den digitale virksomhed skal også forholde sig til myndighedernes øgede krav til databehandling og databeskyttelse.

I denne talk får du overblik over de væsentligste problemstillinger ved fremtidens datacenterdrift – herunder prismodeller, vedligeholdelse og de hybride muligheder.

Bemærk: Arrangementet af en del af i alt fem Dell Technology Talks hvor vi sætter fokus på cloud, sikkerhed, datacentre, digital innovation og fremtidens arbejdsplads. Du kan se alle arrangementer her.

I denne talk deltager Lars B. Andersen, Advisory Systems Engineer, Dell Technologies og Lars Jacobsen, chefredaktør hos Computerworld.

Lars B. Andersen
Advisory Systems Engineer,
Dell Technologies
Lars Jacobsen
Chefredaktør hos Computerworld

Se program