Dell Talk: Sådan skaber du rum til innovation i en verden fyldt med it-driftsopgaver og afrapportering Digitalt event

Dato:
03/5 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Du får direkte adgang til talken, når du registrerer dig via nedenstående formular.

Evnen til at innovere digitalt er et af de vigtigste succesparametre for en moderne virksomhed eller organisation. Det er derfor virksomheder i dag fokuserer på at mestre den digitale innovation, der er vejen til nye forretningsmodeller, de afgørende digitale økosystemer og muligheden for at etablere nye relationer med kunder og brugere.

Udfordringen er, at du ikke er alene om opgaven. Billig cloud-teknologi og den mobile revolution har skabt nye konkurrenter som bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Samtidig er de misundelsesværdigt gode til at skabe konstant innovation, kortere time-to-market og at skabe opbakning til de vigtige nye initiativer internt.

I denne talk får du inspiration til hvordan du får skaber rum og handlekraft til innovation i en verden fyldt med driftsopgaver og afrapportering.

Bemærk: Arrangementet af en del af i alt fem Dell Technology Talks hvor vi sætter fokus på cloud, sikkerhed, datacentre, digital innovation og fremtidens arbejdsplads. Du kan se alle arrangementer her.

I denne talk deltager Nicolai Moresco, Senior Vice President and General Manager, Dell Technologies Sales Central and North Europe og Lars Jacobsen, chefredaktør hos Computerworld.

Nicolai Moresco
Senior Vice President and General Manager,
Dell Technologies Sales Central and North Europe
Lars Jacobsen
Chefredaktør hos Computerworld

Se program