Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden Digitalt event

Dato:
03/5 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Du får direkte adgang til talken, når du registrerer dig via nedenstående formular.

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset.

Derfor er gnidningsfri vidensdeling, sammenkobling af processer på kryds og tværs og optimal udnyttelse af de digitale værktøjer drivakslerne under den innovation og det tempo, som alle virksomheder i dag er afhængige af.

Samtidig forventer både medarbejdere og kunder, at din organisation skaber pladsen og friheden til at arbejde, handle og samarbejde når de vil. Og at din virksomheds løsning samtidig er sikker og brugervenlig nok til at arbejdet, samarbejdet eller transaktionen kører problemløst 24/7.

I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

Bemærk: Arrangementet af en del af i alt fem Dell Technology Talks hvor vi sætter fokus på cloud, sikkerhed, datacentre, digital innovation og fremtidens arbejdsplads. Du kan se et overblik over alle arrangementer her

Anja Monrad
Senior Vice President & General Manager, Central & Eastern Europe,
Dell Technologies
Lars Jacobsen
Chefredaktør hos Computerworld

Se program
Partnere

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Praktiske Oplysninger
Dato:
03/5 2021
Tid:
09:45 til 09:45
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language