Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021? Digitalt event

Dato:
10/12 2020
Sted:
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Computerworld it-jobbank har netop udgivet en ny fyldestgørende 2020 undersøgelse, hvor over 3.000 it-profiler har deltaget. Vi har blandt andet spurgt ind til it-profilernes holdning til arbejdsglæde, jobskifte og fremfor alt vigtigheden i god ledelse ude i de danske virksomheder.

Rapporten skal ses som et unikt "værktøj" til dig, der til daglig arbejder med HR og IT, ift. hvad netop din virksomhed skal fokusere på, når det handler om tiltrækning og ikke mindst fastholdelse af it-medarbejdere.

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

Om Computerworld it-jobbank

Computerworld it-jobbank er Danmarks største it-jobsite, og en del af Danmarks største it-nyhedssite Computerworld.

I over 20 år har vi hjulpet og rådgivet danske virksomheder med at rekruttere de helt rigtige it-profiler. Vi kender markedet og siden 2016 har vi hvert år udgivet en it-survey, hvor vi tager den aktuelle puls på it-Danmark. Det gør at vi kender kandidaterne, og kan basere vores rådgivning på data, og ikke blot antagelser der er grebet ud i luften.

Vi hjælper dig og din virksomhed helt i mål, uanset om I skal have en ny CIO eller dygtige udviklere. Kort sagt, så giver vi dig de bedste forudsætninger for at komme i mål med rekrutteringen, hver eneste gang.

Mød talerne

Torben Tronborg

Torben Tronborg

Direktør

it-jobbank A/S

Se program

Program:


09:00 - 10:00
Torben Tronborg er salgsdirektør hos Computerworld it-jobbank, og har mange års erfaring med it-rekruttering og Employer Branding. Med andre ord, så bliver du som HR-person eller rekrutterende leder klædt godt på i kampen om at tiltrække de attrative it-talenter og profiler.

Der er god tid til spørgsmål før, under og efter præsentationen.
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
it-jobbank A/S
Praktiske Oplysninger
Dato:
10/12 2020
Tid:
09:00 til 10:05
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language