Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur Digitalt event

Dato:
26/11 2020
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed?

På dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvorpå vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

Vi kigger nærmere på:

  • Hvordan sikrer vi, at vi har den ønskede data-mobilitet
  • Hvordan sikrer vi Data Governance i en hybrid infrastruktur
  • Hvordan skaber vi en ensartet adgang og indgang til data, så vi har frihed til at udnytte alle datakilder til innovation og forretningsudvikling
Med udgangspunkt disse udfordringer, samt mulighederne i Red Hats Openshift og IBMs Cloud Pak for Data, bruger vi konkrete cases til at beskrive mulighederne for at være både Cloud-agnostisk, have effektiv adgang til data og bevare kontrollen.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på en række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Bo Holtemann

Bo Holtemann

Data & AI Solution Sales Leader

IBM

Rune Stenbaek

Rune Stenbaek

Business developer manager/ Solution Sales specialist

RedHat

René Lange

René Lange

VP, Managed Services & Cloud Sales

ATEA

Se program

Program:


09:00 - 09:05
Velkomst ved dagens moderator
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:05 - 09:25
Værdien af 360° Data & AI ved en Enterprise Insights Platform
Et ønske mange virksomheder har, for at sikre konkurrencedygtighed, er at etablere en datadreven organisation, som garanterer innovation med fokus på kerne forretningsapplikationer og værdiskabelse. Erfaringer viser dog, at mange data og AI projekter ikke leverer efter forventning på grund af lav data kvalitet, udfordringer med datasiloer, usikkerhed om brug, værdi og adgang til AI m.m.


IBM & Red Hat har løst, hvordan man med en Enterprise Insights platform sikrer optimale resultater af data og AI initiativer, hvor time to market er vigtigere end nogensinde.

Deltag i denne session, og hør detaljer om værdien ved RedHat Openshift, hvor der skabes et fundament, der leverer på hybrid cloud, og som sikrer deployment fleksibilitet og agilitet til virksomheders datadrevne initiativer.

På toppen af RedHat Openshift leveres Cloud Pak for Data, der er preintegreret data & AI komponenter, der dækker den komplete DataOps og AIops lifecycle - i målet for at understøtte en hurtig vej til successfulde AI projekter.
Oplægsholder:
Bo Holtemann
Data & AI Solution Sales Leader
IBM
Oplægsholder:
Rune Stenbaek
Business developer manager/ Solution Sales specialist
RedHat

09:25 - 09:50
Data Governance - en vej til succesfulde AI projekter
Kan jeg anvende data? Har jeg adgang til data, og hvem kan give mig adgang til nødvendigt data? Er data i en kvalitet, så det reelt kan bruges, og må jeg overhovedet bruge tilgængeligt data til mine AI initiativer?

Dette er spørgsmål, som mange virksomheders forretningsanalytikere og data scientists naturligt stiller, i jagten på at skabe værdi med data og AI. Data og AI er guld, hvis det er anvendt rigtigt.

Netop det at få generel styr på data er en kernediciplin, som mange søger. Central AI-drevet data governance er en grundsten i IBMs Watson Knowledge Catalog, der sikrer at data demokratiseres og hurtigt bringes til rette brugere.

Deltag i denne session, og få indblik i, hvorledes Watson Knowledge Catalog leverer på data governance med dicipliner som data discovery, data refinering/rensing og data maskering.

Vi vil hertil præsentere et kundeeksempel, hvor data governance er essentielt for at nå i mål med at drage optimal nytte af data & AI initiaiver.
Oplægsholder:
Bo Holtemann
Data & AI Solution Sales Leader
IBM

09:50 - 10:15
Tag datadrevet vækst til det næste niveau med Information Management
Data er virksomhedens guld. Men har du den rette infrastruktur, så I kan udnytte alle datakilder til innovation og forretningsudvikling?

Spørgsmålet er ofte, hvordan I bedst kommer i gang med at bruge jeres data, og hvordan data kan resultere i nye forretningsmodeller, bedre produkter og bedre servicemuligheder intent og eksternt. Hør hvordan du får mere værdi ud af data med en dataplatform, der gør det muligt at finde, styre og bruge data.
Oplægsholder:
René Lange
VP, Managed Services & Cloud Sales
ATEA

10:15 - 10:25
Afrunding og tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Få indblik i konkrete cases
  • Spørg eksperterne