Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur Digitalt event

Dato:
26/11 2020
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed?

I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

Vi kigger nærmere på:

  • Hvordan sikrer vi, at vi har den ønskede data-mobilitet
  • Hvordan sikrer vi Data Governance i en hybrid infrastruktur
  • Hvordan skaber vi en ensartet adgang og indgang til data, så vi har frihed til at udnytte alle datakilder til innovation og forretningsudvikling
Med udgangspunkt disse udfordringer, samt mulighederne i Red Hats Openshift og IBMs Cloud Pak for Data, bruger vi konkrete cases til at beskrive mulighederne for at være både Cloud-agnostisk, have effektiv adgang til data og bevare kontrollen.


Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på en række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:05
Værdien af 360° Data & AI ved en Enterprise Insights Platform
Et ønske mange virksomheder har for at sikre konkurrencedygtighed er, at etablere en datadreven organisation, som garanterer innovation med fokus på kerne forretningsapplikationer og værdiskabelse. Erfaringer viser dog, at mange data og AI projekter ikke leverer efter forventning, på grund af lav data kvalitet, udfordringer med datasiloer, usikkerhed om brug, værdi og adgang til AI m.m.

IBM & Red Hat har løst hvordan man med en Enterprise Insights platform sikrer optimale resultater af data og AI initiativer, hvor time to market er vigtigere end nogensinde. Med et fundament baseret på RedHat Openshift, som sikrer deployment fleksibilitet, har IBM preintegreret løsninger som dækker den komplete DataOps og AIops lifecycle.

Med IBM Cloud Pak for Data demokratiseres data ved at ophæve datasiloer og adgang via en samlet central AI drevet data governance. Tilsvarende demokratiseres AI, hvor AutoAI lægger AI i hænderne på alle interesenter i virksomheden.
oplægsholder
Oplægsholder:
Bo Holtemann
Data and AI Sales Specialist, IBM Cloud & Cognitive Software
IBM
oplægsholder
Oplægsholder:
Rune Stenbaek
Solution Sales Specialist
RedHat

09:25
Accelerate your journey to AI with IBM Cloud Pak for Data, Data Governance
IBM Cloud Pak for Data is an open and extensible platform that runs on a cloud and in a hybrid environment. The challenges for any Data Scientist is to understand what data they have and what's in it. One of the most critical components of any journey to AI is Data Governance. CP4D has a unified platform for organizing data such as Watson Knowledge Catalogue, Data Refinery, and Data Discovery. Data are everywhere, and we need to protect sensitive data. Data protection and Masking are built-in components in CP4D to protect sensitive data. Learn how automation of that process could speed up our journey to AI.

Bemærk: Indlægget er på engelsk
oplægsholder
Oplægsholder:
Mladen Druzetic
DWH/BI Specialist
CROZ

09:50
Tag datadrevet vækst til det næste niveau med Information Management
Data er virksomhedens guld. Men har du den rette infrastruktur, så I kan udnytte alle datakilder til innovation og forretningsudvikling?

Spørgsmålet er ofte, hvordan I bedst kommer i gang med at bruge jeres data, og hvordan kan data resultere i nye forretningsmodeller, bedre produkter og bedre servicemuligheder intent og eksternt. Hør hvordan Atea hjælper sine kunder med at få mere værdi ud af data, med en dataplatform som gør det muligt at finde, styre og bruge data.
oplægsholder
Oplægsholder:
René Lange
VP, Managed Services & Cloud Sales
ATEA

10:15
Afrunding og tak for i dag