Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler Digitalt event

Dato:
30/10 2020
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på.

Måden vi har tænkt cybersikkerhed på, har ikke ændret sig ret meget igennem de sidste par årtier, men det har truslerne, og de bliver kun mere avanceret. Måden vi beskytter vores infrastruktur, skal tænkes ind allerede fra starten af, og ikke på efterfølgende, som vi så ofte gør.

Denne fremgangsmåde betyder, at vi kan reducere angrebsfladen, som kun er blevet større efter vores medarbejdere også har skulle arbejde hjemmefra, og risikoen ved cyberangreb. Mitigering af sikkerhedstrusler kan også ske langt hurtigere, ved at få det fulde billede omkring selve sikkerhedstruslen og 360 graders synlighed på tværs af infrastrukturen og ikke bare et udsnit heraf. Samtidig skal trusler stoppes før de bliver en alvorlig trussel mod virksomheden. Det er også muligheden for at kunne konsolidere og nedbryde de mange siloer, vi har fået bygget op igennem årene fra et sikkerhedsperspektiv, samt kunne drive mere effektiv cybersikkerhed og konsolidering af leverandørerne.

I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

Bemærk: Arrangementet af en del af i alt fem Dell Technology Talks hvor vi sætter fokus på cloud, sikkerhed, datacentre, digital innovation og fremtidens arbejdsplads.Du kan se alle arrangementer her.

Mød talerne

Rasmus Rask Eilersen

Rasmus Rask Eilersen

Director Solution Engineering

VMware by Broadcom

Se program

Program:


13:00 - 13:25
Rasmus Rask Eilersen - VMware Denmark
Oplægsholder:
Rasmus Rask Eilersen
Director Solution Engineering
VMware by Broadcom

13:30 - 13:30
Tak for i dag