Stadig flere virksomheder bliver ramt at ødelæggende cyberangreb. Også selvom der er sket store investeringer i tekniske kontroller og awareness-kampagner.
Det seneste års angreb viser, at både store og små organisationer står for skud, og at ingen kan vide sig sikker - heller ikke selv om forsvarsværkerne er veludbyggede, og it-systemerne optimerede.
På CISO-trends 2021 dykker vi derfor ned i de aktuelle forhold, som de it-sikkerhedsansvarlige skal forholde sig til netop nu.
Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.
Morten Dichmann Hansen tiltrådte som Københavns Lufthavnes første CISO i 2012
Siden sin første dag, har Morten Dichmann i tæt samarbejde med resten af virksomheden struktureret, målrettet og hurtigt arbejdet sig igennem den ene sikkerhedsforbedring efter den anden.
I de sidste fire år er blevet til flere tests af lufthavnens it-infrastruktur, awareness-kampagner, nye omfattende politikker og procedurer samt flere nye implementerede teknologier.
Det meste i Morten Dichmanns arbejdsprocesser er snorlige. Det er grundigt. Og så er det udført med rolig hånd. Uanset hvad hans opgave er, så er han velforberedt.
Det sker sjældent – stort set aldrig – at en virksomhed glider igennem en ISO27001-certificering uden en eneste anmærkning. Men det gjorde Københavns Lufthavne under Morten Dichmanns ledelse.
Jonas har en uddannelsesbaggrund som består i en Cand. IT (E-business) fra IT-Universitet og Bach. I IT og Business fra Roskilde Universitet.
Jonas har tidligere arbejdet for Devoteam Management Consulting, hvor han i 7 år som konsulent har hjulpet en lang række af Danmarks største virksomheder med at opbygge et effektivt og robust it-beredskab. Jonas har lært og viderebragt erfaringer til at gøre Danmark og dets virksomheder mere robuste og parate til at håndtere en it-krise. De seneste to år har Jonas arbejdet for Københavns Lufthavne med at styrke deres it-beredskab og evne til at reagere hurtigt og præcist ved kritiske it-hændelser.
Tony Smith, der er bredt anset som en passioneret cybersikkerhedsambassadør og global cyberevangelist, er en del af MDR-forretningen (Managed Detection and Response) hos WithSecure.
Udover at arbejde med WithSecures MDR-kunder rundt om i verden, er Tony ofte foredragsholder eller vært ved firmaarrangementer, og faciliterer diskussioner mellem sikkerhedsprofessionelle om trends, udfordringer og indsigt i den moderne virksomhed. Tony leverer også entusiastiske foredrag på gymnasier og inspirerer nutidens unge til at interessere sig for en karriere inden for cybersikkerhed.
Med næsten 30 års virksomhedserfaring er Tony en sportsfanatiker, der tager sin sprudlende personlighed med på arbejde hver dag.
I denne breakout session går vi i dybden med threat intelligence rejse. Du får svar på hvorfor threat intelligence og hvordan.
Jason Steer, Principal Security Strategist, Recorded Future
Vælg dette indlæg
I denne breakout vil vi diskutere, hvordan man kan armere sin organisation til succes i en kaotisk og usikker verden.
Tony Smith, Director, WithSecure Solutions, WithSecure A/S
Vælg dette indlæg
Thomas Grane er direktør for teknologi og transformation i Matas, som har 261 butikker og 3.000 medarbejdere i hele Danmark. Thomas har været en del af Matas i 29 år, hvor han har været en vigtig del af udviklingen af det digitale omnichannel landskab, herunder matas.dk og Club Matas, det største kundeloyalitets program i Danmark med mere end 1,7 millioner medlemmer. Thomas har gennem sin viden været en del af udviklingen af digitale platforme understøttet af bl.a. AI for at levere den bedst mulige kundeoplevelse til Matas’ kunder. Thomas er meget passioneret indenfor digital transformation, og gennem årene har Thomas samlet værdifuld indsigt i, hvordan man udvikler en virksomhed gennem digitalisering, kultur og big data.