CISO Trends 2021: Få indblik i de aktuelle trusler – og de bedste strategier Digitalt event

Dato:
12/10 2021
Sted:
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Stadig flere virksomheder bliver ramt at ødelæggende cyberangreb. Også selvom der er sket store investeringer i tekniske kontroller og awareness-kampagner.

Det seneste års angreb viser, at både store og små organisationer står for skud, og at ingen kan vide sig sikker - heller ikke selv om forsvarsværkerne er veludbyggede, og it-systemerne optimerede.

På CISO-trends 2021 dykker vi derfor ned i de aktuelle forhold, som de it-sikkerhedsansvarlige skal forholde sig til netop nu.

EKSKLUSIVT PÅ PROGRAMMET - Årets CISO 2021

Hør blandt andet hvordan Årets CIOS 2021 - Morten Dichmann Hansen, CISO hos Københavns Lufthavne har arbejdet med at et it-beredskabsprogram, som sikrer at organisationen kan reagere hurtigt og effektivt.

Undervejs har du rig mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne, da seminaret leders af Computerworlds chefredaktør Lars Jacobsen

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:10
Hør Årets CISO 2021 - Strategisk fokus på it-beredskab
Stadig flere virksomheder bliver ramt at ødelæggende cyber-angreb, og det er svært at argumentere for, at man som virksomhed ikke kan blive ramt trods store investeringer i tekniske kontroller og awareness kampagner.

Denne erkendelse har fået Københavns Lufthavne til at implementere et nyt it-beredskabsprogram, som har til formål at sikre, at organisationen kan reagere hurtigt og effektivt, hvormed skadevirkningerne begrænses, samt sikre evnen til at kunne reetablere hurtigst muligt derefter.
Morten Dichmann Hansen
Keynote:
Morten Dichmann Hansen
CISO
Københavns Lufthavne

Morten Dichmann Hansen tiltrådte som Københavns Lufthavnes første CISO i 2012

Siden sin første dag, har Morten Dichmann i tæt samarbejde med resten af virksomheden struktureret, målrettet og hurtigt arbejdet sig igennem den ene sikkerhedsforbedring efter den anden.

I de sidste fire år er blevet til flere tests af lufthavnens it-infrastruktur, awareness-kampagner, nye omfattende politikker og procedurer samt flere nye implementerede teknologier.

Det meste i Morten Dichmanns arbejdsprocesser er snorlige. Det er grundigt. Og så er det udført med rolig hånd. Uanset hvad hans opgave er, så er han velforberedt.

Det sker sjældent – stort set aldrig – at en virksomhed glider igennem en ISO27001-certificering uden en eneste anmærkning. Men det gjorde Københavns Lufthavne under Morten Dichmanns ledelse.

Jonas Roos Christensen
Keynote:
Jonas Roos Christensen
IT respond and recovery manager
Copenhagen Airports A/S

Jonas har en uddannelsesbaggrund som består i en Cand. IT (E-business) fra IT-Universitet og Bach. I IT og Business fra Roskilde Universitet.

Jonas har tidligere arbejdet for Devoteam Management Consulting, hvor han i 7 år som konsulent har hjulpet en lang række af Danmarks største virksomheder med at opbygge et effektivt og robust it-beredskab. Jonas har lært og viderebragt erfaringer til at gøre Danmark og dets virksomheder mere robuste og parate til at håndtere en it-krise. De seneste to år har Jonas arbejdet for Københavns Lufthavne med at styrke deres it-beredskab og evne til at reagere hurtigt og præcist ved kritiske it-hændelser.


09:50
Kan anvendelsen af threat intelligence bruges til at nedsætte cybersikkerheds-risici i min virksomhed?
Omfanget af cybersikkerheds-risici er som bekendt stigende. Bliv klogere på, hvordan threat intelligence kan være løsningen på et højere sikkerhedsniveau:

  • Forstå hvordan threat intelligence kan bruges på tværs af it-afdelingen til at begrænse omfanget af cyberrisici
  • Hvor bør din threat intelligence-rejse begynde og slutte. Og hvorfor?
  • Blandt andet ransomware er et kæmpe problem: Hvordan kan du beskytte din organisation og den hastigt accellererende hastighed af POC exploit-kode. Og kan dine styringsredskaber følge med i væddeløbet
I den efterfølgende breakout går vi i dybden med threat intelligence som arbejdsværktøj.

Indlægget afholdes på engelsk
Jason Steer
Oplægsholder:
Jason Steer
Principal Security Strategist
Recorded Future

10:00
Sådan tackler CIO’erne og CISO’erne de største it-sikkerhedsmæssige udfordringer – herunder håndtering af sikkerheden i cloud services
Gennem 2021 har vi været værter ved adskillige round table-samtaler med CISO’er og CIO’er med fokus på de helt nye it-sikkerhedsmæssige udfordringer, der følger med den løbende overgang til cloud.

Responsen, som vi har fået, er virkelig interessant: CISO'ernes skiftende prioriteter, accelereret digital transformation, forretningskulturens gen-opfindelse og dennes påvirkning af cybersikkerheden.

På det efterfølgende breakout får du indsigt i de udfordringer, som CISO'erne og CIO'erne har beskrevet.

Derudover læggers der op til yderligere diskussion af de udfordringer, der er, når man skal sikre cloud-løsningerne.
Tony Smith
Oplægsholder:
Tony Smith
Director, WithSecure Solutions
WithSecure A/S

Tony Smith, der er bredt anset som en passioneret cybersikkerhedsambassadør og global cyberevangelist, er en del af MDR-forretningen (Managed Detection and Response) hos WithSecure.
Udover at arbejde med WithSecures MDR-kunder rundt om i verden, er Tony ofte foredragsholder eller vært ved firmaarrangementer, og faciliterer diskussioner mellem sikkerhedsprofessionelle om trends, udfordringer og indsigt i den moderne virksomhed. Tony leverer også entusiastiske foredrag på gymnasier og inspirerer nutidens unge til at interessere sig for en karriere inden for cybersikkerhed.
Med næsten 30 års virksomhedserfaring er Tony en sportsfanatiker, der tager sin sprudlende personlighed med på arbejde hver dag.


10:10
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Breakout 1 - Threat intelligence
10:10 - 10:55 (45 min)
Fokus på threat intelligence - hvorfor og hvordan

I denne breakout session går vi i dybden med threat intelligence rejse. Du får svar på hvorfor threat intelligence og hvordan.

Jason Steer, Principal Security Strategist, Recorded Future

Læs mere

Vælg dette indlæg

Breakout 2 - Sikkerhedsudfordringer
10:10 - 10:55 (45 min)
Sådan tackler CIO’erne og CISO’erne de største it-sikkerhedsmæssige udfordringer – herunder håndtering af sikkerheden i cloud services

I denne breakout vil vi diskutere, hvordan man kan armere sin organisation til succes i en kaotisk og usikker verden.

Tony Smith, Director, WithSecure Solutions, WithSecure A/S

Læs mere

Vælg dette indlæg


10:55
Hvordan vækker man bestyrelsens interesse for it-sikkerhed og dermed lykkes med at få det på agendaen?
Thomas Grane
Keynote:
Thomas Grane
Director, Tech & Transformation (CIO)
Matas A/S

Thomas Grane er direktør for teknologi og transformation i Matas, som har 261 butikker og 3.000 medarbejdere i hele Danmark. Thomas har været en del af Matas i 29 år, hvor han har været en vigtig del af udviklingen af det digitale omnichannel landskab, herunder matas.dk og Club Matas, det største kundeloyalitets program i Danmark med mere end 1,7 millioner medlemmer. Thomas har gennem sin viden været en del af udviklingen af digitale platforme understøttet af bl.a. AI for at levere den bedst mulige kundeoplevelse til Matas’ kunder. Thomas er meget passioneret indenfor digital transformation, og gennem årene har Thomas samlet værdifuld indsigt i, hvordan man udvikler en virksomhed gennem digitalisering, kultur og big data.


11:35
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Overblik over det aktuelle trusselsbillede lige nu - og i den kommende tid.
  • Indsigt som du kan anvende til at rådgive din direktion.
  • Indsigt som du kan anvende til at rådgive organisationens medarbejdere.