CISO-trends: Sikkerhed, trusler og strategi

Dato:
12/10 2021
Sted:
København
Pris:
Gratis deltagelse

Det er ved at gå op for de fleste, at CISO’en og de it-sikkerhedsansvarlige er nøglefigurer i de fleste organisationer, hvor de spiller centrale roller som bolværk mod det omskiftelige og stærkt varierede trusselsbillede, der udspiller sig.

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer.

Konsekvenserne kan være alvorlige og langvarige på flere områder - herunder drift, compliance, omdømme, økonomi og meget andet.

Det seneste års angreb viser, at både store og små organisationer står for skud, og at ingen kan vide sig sikker - heller ikke selv om forsvarsværkerne er veludbyggede, og it-systemerne optimerede.

It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin i en tid, hvor alle organisationers drift, indtjening og konkurrenceevne i stigende omgang bygger på data og it, der hele tiden bliver mere og mere kompleks og sammenhængende på tværs af afdelinger, enheder, partnere og meget mere.

For CISO’en kræver det stor lydhørhed at navigere i verden, der hele tiden udvikler sig: Man skal forstå både teknologier, strategier, budgetter, beredskabsplaner, ledelse og trusselsbilleder samt kunne kommunikere klart og dygtigt til både medarbejdere og direktion.

CISO-trends: Sikkerhed, trusler og strategi dykker vi ned i de aktuelle forhold, som CISO’en skal forholde sig til netop nu.

Vi ser nærmere på det overordnede trusselsbillede lige nu og på, hvor man skal lægge vægten for at få ‘mest sikkerhed’ for pengene - og bedst mulig business continuity i et omskifteligt landskab, hvor angrebet kan komme pludseligt og uventet, og hvor det kan koste både tabt omsætning, tabt goodwill og tabte systemer.

Hvad gør du, når angrebet er sket? Hvordan sikrer du dig i cloud og med backup? Hvor er de lavthængende frugter? Og hvordan med GDPR?

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & Registrering

09:00
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:10
Nomineret til Årets CISO 2021

09:40
Recorded Future
Program billede

09:50
Taler kommer snart

10:00
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Breakout 1
10:00 - 10:25 (25 min)
Recorded Future

Læs mere

Vælg dette indlæg

Breakout 2
10:00 - 10:25 (25 min)
Taler kommer snart

Læs mere

Vælg dette indlæg


10:30
Nomineret til Årets CISO 2021

10:50
Nomineret til Årets CISO 2021

11:10
Debat mellem de nominerede til Årets CISO 2021

11:30
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Overblik over det aktuelle trusselsbillede lige nu - og i den kommende tid.
  • Indsigt som du kan anvende til at rådgive din direktion.
  • Indsigt som du kan anvende til at rådgive organisationens medarbejdere.