CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Dato:
12/10 2021
Sted:
Hørsholm
Pris:
Gratis deltagelse

Det er ved at gå op for de fleste, at CISO’en og de it-sikkerhedsansvarlige er nøglefigurer i de fleste organisationer, hvor de spiller centrale roller som bolværk mod det omskiftelige og stærkt varierede trusselsbillede, der udspiller sig.

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer.

Konsekvenserne kan være alvorlige og langvarige på flere områder - herunder drift, compliance, omdømme, økonomi og meget andet.

Det seneste års angreb viser, at både store og små organisationer står for skud, og at ingen kan vide sig sikker - heller ikke selv om forsvarsværkerne er veludbyggede, og it-systemerne optimerede.

It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin i en tid, hvor alle organisationers drift, indtjening og konkurrenceevne i stigende omgang bygger på data og it, der hele tiden bliver mere og mere kompleks og sammenhængende på tværs af afdelinger, enheder, partnere og meget mere.

For CISO’en kræver det stor lydhørhed at navigere i verden, der hele tiden udvikler sig: Man skal forstå både teknologier, strategier, budgetter, beredskabsplaner, ledelse og trusselsbilleder samt kunne kommunikere klart og dygtigt til både medarbejdere og direktion.

CISO-trends: Sikkerhed, trusler og strategi dykker vi ned i de aktuelle forhold, som CISO’en skal forholde sig til netop nu.

Vi ser nærmere på det overordnede trusselsbillede lige nu og på, hvor man skal lægge vægten for at få ‘mest sikkerhed’ for pengene - og bedst mulig business continuity i et omskifteligt landskab, hvor angrebet kan komme pludseligt og uventet, og hvor det kan koste både tabt omsætning, tabt goodwill og tabte systemer.

Hvad gør du, når angrebet er sket? Hvordan sikrer du dig i cloud og med backup? Hvor er de lavthængende frugter? Og hvordan med GDPR?

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & Registrering

09:00
Velkomst ved dagens moderator
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:10
Strategisk fokus på it-beredskab
Stadig flere virksomheder bliver ramt at ødelæggende cyber-angreb, og det er svært at argumentere for, at man som virksomhed ikke kan blive ramt trods store investeringer i tekniske kontroller og awareness kampagner.

Denne erkendelse har fået Københavns Lufthavne til at implementere et nyt it-beredskabsprogram, som har til formål at sikre, at organisationen kan reagere hurtigt og effektivt, hvormed skadevirkningerne begrænses, samt sikre evnen til at kunne reetablere hurtigst muligt derefter.
Morten Dichmann Hansen
Keynote:
Morten Dichmann Hansen
CISO
Copenhagen Airports A/S

Nomineret til Årets CISO 2021


09:50
Kan anvendelsen af threat intelligence anvendes til at nedsætte cybersikkerheds-risici i min virksomhed?
  • Forstå hvordan threat intelligence kan bruges på tværs af it-afdelingen til at begrænse omfanget af cyberrisici
  • Hvor bør din threat intelligence-rejse begynde og slutte. Og hvorfor?
  • Blandt andet ransomware er et kæmpe problem: Hvordan kan du beskytte din organisation og den hastigt accellererende hastighed af POC exploit-kode. Og kan dine styringsredskaber følge med i væddeløbet?

  Indlægget afholdes på engelsk
Jason Steer
Oplægsholder:
Jason Steer
Principal Security Strategist
Recorded Future

10:00
Cloud services – sikring af de nye muligheder
Gennem 2021 har vi været værter ved adskille round table-samtaler med CISO’er og CIO’er med fokus på de helt nye it-sikkerhedsmæssige udfordringer, der følger med den løbende overgang til cloud. Responsen, som vi har fået, er virkelig interessant: CISO'ernes skiftende prioriteter, accelereret digital transformation, forretningskulturens gen-opfindelse og dennes påvirkning af cybersikkerheden.

Under dette breakout præsenterer Tony Smith en sammenfatning af de udfordringer, som CISO'erne og CIO'erne har beskrevet under roundtable-samtalerne. Han vil desuden lægge op til yderligere diskussion af de udfordringer, der er, når man skal sikre cloud-løsningerne.
Tony Smith
Oplægsholder:
Tony Smith
Director, Strategic Account Development F-Secure Countercept MDR
F-Secure

Widely regarded as a passionate cyber security ambassador and global cyber evangelist, Tony Smith is part of the Managed Detection and Response (MDR) business at F-Secure.
Alongside working with F-Secure's MDR customers around the world during that time, Tony is often a speaker or host at corporate events, facilitating discussions between security professionals on the trends, challenges and insights of the modern enterprise. Tony also delivers enthusiastic talks in high schools, providing inspiration and encouragement for today’s young people to get interested with a career in cyber security.
With nearly 30 years of corporate experience, Tony is a sports fanatic who brings his effervescent personality to work everyday.


10:10
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Breakout 1
10:10 - 10:55 (45 min)
Kan anvendelsen af threat intelligence anvendes til at nedsætte cybersikkerheds-risici i min virksomhed?

Jason Steer, Principal Security Strategist, Recorded Future

Læs mere

Vælg dette indlæg

Breakout 2
10:10 - 10:55 (45 min)
Cloud services – sikring af de nye muligheder

Gennem 2021 har vi været værter ved adskille roundtable-samtaler med CISO’er og CIO’er med fokus på de helt nye it-sikkerhedsmæssige udfordringer, der følger med den løbende overgang til cloud.

Tony Smith, Director, Strategic Account Development F-Secure Countercept MDR, F-Secure

Læs mere

Vælg dette indlæg


10:55
Hvordan vækker man bestyrelsens interesse for it-sikkerhed og dermed lykkes med at få det på agendaen?
Hør Tom Englys fortælling om rejsen fra Rigspolitiet til CISO.
Tom Engly
Keynote:
Tom Engly
Director - Koncernsikkerhedschef
Tryg

Nomineret til Årets CISO 2021


11:35
Debat mellem de nominerede til Årets CISO 2021

11:55
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
 • Overblik over det aktuelle trusselsbillede lige nu - og i den kommende tid.
 • Indsigt som du kan anvende til at rådgive din direktion.
 • Indsigt som du kan anvende til at rådgive organisationens medarbejdere.
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 11:55
Sted:
Søhuset
Venlighedsvej 10
2970 Hørsholm
Pris:
Gratis deltagelse
Change language