RPA der virker: Få fuld gevinst på softwarerobotterne

Dato:
04/2 2021
Sted:
Pris:
995 kr

Markedet for software-robotter vokser med eksplosiv fart for tiden, hvor flere og flere organisationer og virksomheder indfører de små automatiske robotter til håndtering af rutineopgaver i arbejdsprocesserne.

Det er meget nemt at bygge de små robotter, mens gevinsten kan være meget stor, da de små robotter systematisk og utrætteligt kan afløse rutineopgaver, der hidtil har været udført af mennesker.
Faktisk er det så nemt at bygge en software-robot, at en af de store udfordringer ved RPA er at sikre sig, at brugerne ikke bygger så mange af de små robotter, at man mister overblikket.


I Odense har kommunens softwarerobot Tyra sparet sagsbehandlerne for 700 timers arbejde. I forsikringsselskabet Alka har chatrobotten Alma været med til at sikre selskabet dets største overskud nogensinde. Forsvaret satser stort på RPA, det samme gør pensionsselskaber, styrelser, banker og mange andre.

Mulighederne er mange og tæller eksempelvis emner som sammenkædning af data til en samlet faktura eller liste, indhentning af data fra mange kilder, flytte data fra et system til et andet, håndtering af henvendelser, håndtering af bilag, automatisk godkendelse af rejseafregninger eller etableringen af intelligente ’dashboards’, der vurderer og klassificere afvigelser

Det er ikke for meget at sige, at fremtidens digitale vindere bliver dem, der satser målrettet på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen.

Gevinsterne er åbenlyse og ligger lige for. Det er så nemt at programmere en softwarerobot med de værktøjer, der er tilgængelige, at det kan være en udfordring at styre udviklingen, så antallet af robotter ikke pludselig eksploderer.

På dette seminar går vi i dybden med RPA og ‘automation everywhere.’: Hvordan får man RPA op i en skala, der kan gøre en forskel?

Hvordan håndterer man, at antallet af RPA-projekter ikke løber løbsk? Hvor stort er investerings-behovet? Hvem skal egentlig ‘eje’ robotten? Hvem skal kunne bygge den? Og hvad med it-sikkerheden?

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst

09:00
Keynote

09:25
Taler kommer snart

09:50
Spørgsmål til taler

10:00
Pause

10:30
Taler kommer snart

10:55
Spørgsmål til taler

11:05
Keynote

11:35
Frokost

12:20
Case

12:50
Case

13:20
Case

13:50
Case

14:20
Pause

14:35
Paneldebat

15:05
Keynote

15:35
Tak for i dag