Digital Howto: Software defined WAN Digitalt event

Dato:
22/6 2021
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Den nye generation af WAN, som binder elementerne sammen


De komplekse og omfattende netværksløsninger, som virksomheder i dag har behov for, kræver i stigende grad en automatiseret tilgang.

Typisk har konfiguration og opsætning af netværk i virksomheden krævet håndtering af en række manuelle opgaver. Men sådan er det ikke længere, da mange i dag istedet vælger en automatiseret tilgang til opgaven.

SD-WAN er opstået som en ny generation af WAN, hvor optimering, automatisering og synlighed er kritiske faktorer for en samlet løsning, og hvor virksomhedens netværksfolk kan styre det via en central softwareløsning.

I denne nye generation er SD-WAN limen, der binder elementerne sammen. Der er mindst 30 forskellige SD-WAN løsninger på markedet i dag. Det er derfor vigtigt, at man forstår den enkelte leverandørs betydning og indhold af SD-WAN, og at man sammenholder dette med ens egne behov og WAN-strategi i dag og i de kommende tre til fem år.

På dette event får du overblik over fordelene ved SD-WAN - og du får indblik i, hvordan du hurtigst og nemmest kan nå i mål med implementering af SD-WAN.

Du kan her møde en stribe af de førende leverandører og høre deres gode råd til din strategi samt til de forretningsmæssige overvejelser, som du bør have.Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på en række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote

09:30
Q&A til taler

09:35
Taler kommer snart

09:55
Q&A til taler

10:00
Taler kommer snart

10:20
Q&A til taler

10:25
Dagens moderator samler op

10:40
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Overblik over fordelene ved SD-WAN
  • Indblik i hvordan du hurtigst og nemmest kommer i gang med implementering
  • Gode råd til din strategi