Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur Digitalt event

Dato:
18/5 2021
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Infrastrukturen er kernen i virksomhedens it-miljø. Det er med de rette strategiske og teknologiske valg, at man kan sikre en effektiv, stabil og sikker it-drift.

Samtidig vokser datamængderne markant i disse år, og alle forlanger, at alting skal kunne tilgås trådløst og når som helst. Lige om hjørnet venter 5G, der kommer til at ændre både telefoner og brugernes krav og vaner.

Parallelt med den udvikling giver cloud-teknologien også adgang til en verden af løsninger, tjenester og leverandører - muligheder der hurtigt kan ende som et kludetæppe af løsninger med negative konsekvenser for skalerbarheden og sikkerheden.

De store muligheder stiller derfor også krav om, at du hele tiden har styr på dine leverancer og håndteringen af de forskellige elementer i infrastrukturen.

Derfor har mange danske CIOs, blandt andet hos energigiganten Ørsted, de seneste år sat fokus på arkitektur-funktionen i it-landskabet – enten i form af styrket rådgivning eller direkte ansættelser.

Men hvad er det som arkitekterne kan? Og hvordan sikrer du det konstante overblik over dit it-landskab midt i en verden af cloud, outsourcing og hybride løsninger?

Det dykker vi ned i på dette HowTo, hvor vi kigger nærmere på de moderne tilgange til it-landskabet samt mulighederne for at sikre sig, at virksomhedens løsninger hænger sammen både nu og i fremtiden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bemærk denne konference foregår digitalt


Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi
i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.


På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen
modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:05
Keynote: Det sikkerhedsmæssige aspekt af infrastruktur og it-arkitektur
Mikkel Heltborg Terp
Oplægsholder:
Mikkel Heltborg Terp
Account Manager
Check Point Software Technologies

09:30
Q&A til taler

09:35
Det nye spec-sheet
Når man anskaffer infrastruktur til det moderne datacenter, er man nødt til at granske andre detaljer, end hvad man oprindeligt har været vant til.
  • Hvordan understøtter denne en mere smidig leverance?
  • HVordan imødekommer denne et krav om reduceret vedligeholdelsesbyrde?
  • Hvordan sikrer denne mod utilsigtede hændelser i forbindelse med lifecycling og opgraderinger?
  • Hvordan faciliterer denne løbende ibrugtagning af ny og nedlukning af gammel teknologi?
Hos Dell Technologies tilbyder vi en portefølje af datacenterinfrastruktur, som både kan fungere som indivder med markedsledende egenskaber, og samtidig kan leveres som samlede løsninger med lige netop det formål at udgøre det moderne datacenter. Dell Technologies Power produkter leverer efter filosofien: "Køb løsninger til hvad der skal være standard, køb produkter og byg selv til hvad der skal være unikt."
Lars B. Andersen
Oplægsholder:
Lars B. Andersen
Advisory Systems Engineer
Dell Technologies

09:55
Q&A til taler

10:00
Taler kommer snart

10:20
Q&A til taler

10:25
Dagens moderator samler op
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


10:40
Tak for i dag