Digital konference: Hack Day 2021 - værktøjer til at skabe et robust forsvar mod hacking og sikre business continuity Digitalt event

Dato:
11/5 2021
Sted:
Pris:
995 kr

Der var engang, hvor hacker-miljøerne primært var befolket af ‘script kiddies’ og andre med hang til narrestreger. Sådan er det ikke længere.

I dag er hacker-miljøerne stærkt professionaliserede og godt organiserede, og hackerne arbejder i stor udstrækning ud fra klare politiske eller kommercielle motiver.

Det betyder, at de ofte er velfinansierede og veluddannede, og at de går helt systematisk til værks, når de iværksætter angreb. Bare spørg Garmin, Københavns Universitet eller Norsk Hydro, der alle er blevet ramt af målrettede angreb de seneste par år - eller Mærsk, der blev lagt ned i dagevis uden tilsyneladende at være angrebets egentlige mål.

Desværre gives der ingen garantier, når det kommer til it-sikkerhed. For hackerne er ofte et skridt foran de virksomheder, der bliver angrebet: De udvikler nye angrebsformer og teknikker, og de kigger hele tiden nye steder hen.

Derfor har vi skabt Hack Day. På Hack Day 2021 kan du få indsigt i, hvordan professionelle hackere tænker og arbejder, og med denne indsigt øge dine muligheder for at etablere processer, strategier eller teknikker til at afværge eller minimere kommende angreb.

På Hack Day 2021 kan du møde etiske hackere fra danske virksomheder, som vil fortælle om deres arbejde og løfte sløret for deres kendskab til de sorte hackere.

Du kan også høre om konkrete sårbarheder og møde danske it-sikkerhedseksperter med viden om de seneste trends på området – herunder penetrationstest, risikostyring og hvad de professionelle gør når telefonen ringer kl 01 om natten.

Du kan desuden møde en række danske virksomheder, som vil dele historierne om, da de blev angrebet - og hvordan de håndterede situationen.

Har du styr på måden, hvorpå du håndterer de digitale trusler? Det kan du få svar på på Hack Day 2021.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bemærk: Denne konference foregår digitalt

På konferencen kan du se keynotes, debatter, oplæg og stille spørgsmål i chatten fra hjemme-arbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en redaktør fra Computerworld.

Se program

Program:


09:00
Velkomst

09:05
Keynote

09:35
Taler kommer snart

09:55
Taler kommer snart

10:15
Taler kommer snart

10:35
Taler kommer snart

10:55
Taler kommer snart

11:15
Pause

11:25
Taler kommer snart

11:45
Taler kommer snart

12:05
Keynote

12:25
Opsummering og tak for i dag
Det får du ud af det
  • Viden om hackernes nyeste metoder.
  • Indsigt i etiske hackeres arbejdsformer og teknikker.
  • It-sikkerhedsekspertenes seneste indsigter.