It-sikkerhedskontroller og -processer (How to) Digitalt event

Dato:
03/3 2021
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer.

It-sikkerhed er blevet til en forretningskritisk disciplin. For alle organisationers drift, indtjening og konkurrenceevne afhænger i stigende omfang af data og it, der hele tiden bliver mere og mere kompleks og sammenhængende.

Sandsynligheden for at blive offer for et hackerangreb er, med andre ord, meget stor i et omskifteligt og stærkt varieret trusselsbillede.

En stor del af it-sikkerhedsindsatsen handler derfor om at kunne reagere hurtigt, hvis et angreb sættes ind. Det kræver først og fremmest, at man hurtigt opdager angrebet, samt at man dernæst sikrer, at konsekvenserne af et angreb bliver så små som mulige.

Det kræver overblik over alle sårbare og strategisk vigtige områder samt en klar plan over, hvad man gør, hvis angrebet rammer - inklusiv et klart overblik over kommunikationsvejene mellem ledelse, it-afdelingen og resten af organisationen.

De basale hygiejneregler omfatter et overblik over eksempelvis al software, alle sårbarheder i dit miljø, kontrol over alle administrative rettigheder og fuld monitorering.

På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.--------------------------------------------------------------------------------------------------

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote

09:30
Q&A til taler

09:35
F-Secure

09:55
Q&A til F-Secure

10:00
Taler kommer snart

10:20
Q&A til taler

10:25
Dagens moderator samler op

10:40
Tak for i dag