Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
oplægsholder
Moderator:
Rasmus Ferdinand Ginman
Erhvervsjournalist
Computerworld

Rasmus er erhvervsjournalist på Computerworld, og dækker den danske it-branche, hvor han skriver om forretningen bag it-produkterne - alt fra økonomi og opkøb til strategi og ledelse.


09:05
Træf de rigtige sikkerhedsforanstaltninger – en ny ISO 27002 er på vej!
Standarden ISO/IEC 27002 hjælper med at udvælge passende foranstaltninger til beskyttelse af informationer – fx som led i etableringen af et ledelsessystem for information (ISMS). En ny version af 27002-standarden udkommer i 2021 og her får du et overblik over de væsentligste ændringer, som er på trapperne. Du får kendskab til de nye foranstaltninger, den anderledes temastruktur samt anvendelsen af forskellige attributter. Oplægget giver dig mulighed for at komme på forkant med de kommende ændringer og du får samtidig anbefalinger til, hvordan din organisation bedst iagttager de nye foranstaltninger i tilknytning til jeres målsætninger for informationssikkerhed og det løbende arbejde med risikovurderinger.
oplægsholder
Oplægsholder:
Anders Linde
Chief Consultant
Dansk Standard

Anders Linde, chefkonsulent i Dansk Standard, har +10 års erfaring med anvendelse og implementering af sikkerhedsstandarder vedr. informationssikkerhed og Business Continuity. Anders har bl.a. hjulpet Forsvaret, Nordea, Danmarks Domstole og Københavns Kommune med rådgivning inden for databeskyttelse og forretningsrobusthed.


09:30
Q&A til taler

09:35
Presset af et cyberangreb – sådan undgår du blackout
Almindelige mennesker kan modstå en acceleration på op til 6G uden at besvime. Når jagerpiloter træner i et moderne kampfly, udsættes de typisk for en acceleration på mellem 5G og 10G samtidigt med, at de analyserer, tager beslutninger og har travlt med at styre flyet. Når virksomheder i dag udsættes for større cyberangreb og medarbejderne pludseligt tvinges ud i et uvant skifte af retning og hastighed, er det som at opleve accelerationen i et jagerfly.

Du kan undgå et blackout ved at have styr på nogle få grundprocesser, der kan forberede organisationen på de første kritiske timer og dage under et alvorligt incident, hvor alle er under et enormt pres.
Indlægget indeholder praktiske anvisninger på de processer, der er vigtigst at få på plads først og giver blandt andet svaret på hvordan man sikrer korrekt prioritering, når der pludseligt er to angreb i gang samtidigt. Indlægget er baseret på egne erfaringer fra nogle af de største danske cyber-incidents gennem det seneste årti.
oplægsholder
Oplægsholder:
Torsten Juul-Jensen
Managing Consultant
F-Secure

Torsten Juul-Jensen har stået i spidsen for nogle af Danmarks største nationale cyber-incidents, blandt andet efterforskningen af ”YouSee hacket” hvor Dronningens nytårstale blev saboteret i 2016. Han har førstehåndserfaring med at implementere og bruge effektive processer både før, under og efter incidents.


09:55
Q&A til F-Secure

10:00
Skab et struktureret årshjul med skarpe kontroller – med fundament i en forretnings risikovurdering
Risikostyring hviler på et fundament af (sikrings)foranstaltninger, hvis effektivitet løbende skal kontrolleres, for at sikre at risikobilledet kontinuerligt fastholdes.

Et struktureret arbejde med kontroller i et årshjul hjælper med at skabe overblik over hvert af risiko-områderne, og de opgaver som er nødvendige inden for disse. Samtidig illustrerer kontrollerne status på både gennemførte og manglende opgaver, hvilket skaber højere forankring og dokumentation i din organisation.

Med en struktureret tankegang, vil opgaverne ikke kun blive udført i praksis, men vil også kunne benyttes til at dokumentere dette i forhold til forskellige compliancemæssige behov. Om dit behov er GDPR/ISO27701, ISO27001/2, NSIS eller en anden lov-ramme - det kalder vi multidimensional compliance.
oplægsholder
Oplægsholder:
Jesper B. Hansen
CDO & Informationssikkerhedskonsulent
Siscon

Jesper B. Hansen, CDO og informationssikkerhedskonsulent, har mere end 20 års erfaring inden for informationssikkerhed, og en altid energisk praktisk tilgang til Data- og informationssikkerhed. Jesper har erfaring fra både PwC, som konsulent og PFA, som CISO & Head of infrastructure Management. Han har særligt beskæftiget sig med organisering og implementering af både tekniske og ’bløde’ aspekter af informationssikkerhed.

Jesper er, qua sin mangeårige erfaring og store erfaring hos kunder, udviklingsansvarlig i Siscon, for nye metodikker og koncepter mod Siscons kunder. Han er også en af designerne bag udviklingen af ControlManager™, der særligt har fokus på GRC & GDPR med effektivitet, overblik og forankring i virksomheder.


10:20
Q&A til taler

10:25
Dagens moderator samler op
oplægsholder
Moderator:
Rasmus Ferdinand Ginman
Erhvervsjournalist
Computerworld

Rasmus er erhvervsjournalist på Computerworld, og dækker den danske it-branche, hvor han skriver om forretningen bag it-produkterne - alt fra økonomi og opkøb til strategi og ledelse.


10:30
Tak for i dag
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
09:00 til 10:30
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse
Change language