Business Tech Event - It & Bæredygtighed Digitalt event

Dato:
18/11 2020
Sted:
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Der er ingen tvivl om, at de mange IT-løsninger i vores samfund er store strømslugere og derfor står for en stor del af klimabelastningen, men samtidig er der også mange innovative løsninger, som er baseret på IT, og disse er samtidig løsningen på store dele af klimaudfordringerne.

F.eks ved vi, at automatisering og digitalisering i form af kunstig intelligens og robotter, kan nedbringe CO2-udledningen markant på en lang række områder. Og I Huawais rapport ”Accelerating SDGs through IC”, fremgår det, at der er en direkte sammenhæng mellem et lands udbredelse af IT-løsninger, og hvor langt det pågældende land er i forhold til opfyldelse af verdensmålene.

Hvis vi virkelig vil standse klimaforandringerne, må vi se fremad og omfavne de teknologiske fremskridt ved at udvikle os ud af problemerne – og ikke mindst ved at udbrede de teknologier, der allerede er opfundet.

Alt dette skal vi se nærmere på, når vi den 18. november holder konference med fokus på, hvordan tech-branchen både er en del af problemet, men samtidig nøglen til løsningen, når det kommer til at skabe en bæredygtig fremtid.


Læs mere her – og se linket
Se programmet her

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Praktiske Oplysninger
Dato:
18/11 2020
Tid:
09:00 til 12:00
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language