Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud Digitalt event

Dato:
09/12 2020
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Cloud-teknologien giver adgang til store fordele, når det gælder skalerbarhed, sikkerhed og fleksibilitet – samt muliggør adgang til de nyeste teknologier. Men med skiftet følger en række strategiske, arkitektoniske og teknologiske valg.

Der har i de senere år imidlertid tegnet sig et klart billede af, at mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer som lønsystemer, HR-løsninger eller CRM sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre datacentre. Samtidig opereres der ofte med flere leverandører og teknologier, når cloud-puslespillet lægges i it-afdelingerne.

Med hybrid- og multi cloud-tilgangen kan organisationer optimere håndteringen af workloads, it-leverancer og udnyttelsen af data i meget stort omfang uden nødvendigvis at skulle give køb på gamle systemer og arbejdsprocesser. Det samme gælder udvikling og innovation.

Denne hybrid- og multi cloud-tilgang kan med andre ord give en række fordele - hvis man vel og mærke kan få sikkerhed, release cycles og flere teknologistakke til at gå op i en højere enhed.

På dette digital HowTo-seminar er omdrejningspunktet derfor at give svar på dine spørgsmål om cloud, forretning og teknologi.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på en række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:05
Klar til Cloud
Hvordan forbereder du dig selv og din organisation på cloud rejsen og hvilke overvejelser bør du gøre dig? Hvordan ser det ud fra ”skyen” og hvad er det næste skridt?
Steen Kragh Gotfredsen
Keynote:
Steen Kragh Gotfredsen
Independent consultant

Steen har siden 2017 været selvstændig projekt leder med fokus på cloud transformation og har bl.a. gennemført projekter hos Carlsberg og FLSmidth, der begge har taget sit udgangspunkt i en ”Cloud-First” strategi.
Tidligere har Steen beskæftiget sig med bl.a. drift og udvikling på SAP ERP og BI platforme, samt etablering af offshore centre.


09:30
Q&A til Steen Kragh Gotfredsen - FLSmidth

09:35
Få succes med din hybrid multicloud-strategi med Nutanix
Vi vil i denne præsentation introducere dig til Nutanix' software-definerede private- og public cloud-løsninger. Vi vil tage udgangspunkt i, hvordan vi via strategiske partnere som Azure og Amazon leverer effektive hybrid multicloud-strategirt til virksomheder i alle størrelser.

Vi vil introducere dig til blandt andet:
  • Freedom of choice.
  • Simplicity of management.
  • Cost efficient operations.
  • Cloud native initiatives.
Thomas Ástin Jensen
Oplægsholder:
Thomas Ástin Jensen
Country manager, Denmark & Island
Nutanix

Thomas har mere en 25 års erfaring fra IT, med erfaring fra en række danske samt internationale roller. Thomas overtog ansvaret for Nutanix succes i Danmark i januar, efter en tid hos Gartner samt +10 år hos NetApp.


09:55
Q&A til Thomas A. Jensen - Nutanix

10:00
Træf det rigtige Cloud-valg
Hør Conscias gode råd til de virksomheder, der skal foretage vigtige valg omkring hvilken funktionalitet, der skal blive i eget datacenter, og hvad man skal overveje at flytte til skyen. Det kan også være nyttigt med ekspertrådgivning, når man skal beslutte, hvordan man optimerer set-uppet ved blandede løsninger, Hybrid Cloud.
Anders Pedersen
Oplægsholder:
Anders Pedersen
Cloud Solutions Architect
Conscia

10:20
Q&A til Anders Pedersen - Conscia

10:25
Dagens moderator samler op

10:35
Tak for i dag
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.