Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud Digitalt event

Dato:
09/12 2020
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Cloud-teknologien giver adgang til store fordele, når det gælder skalerbarhed, sikkerhed og fleksibilitet – samt muliggør adgang til de nyeste teknologier. Men med skiftet følger en række strategiske, arkitektoniske og teknologiske valg.

Der har i de senere år imidlertid tegnet sig et klart billede af, at mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer som lønsystemer, HR-løsninger eller CRM sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre datacentre. Samtidig opereres der ofte med flere leverandører og teknologier, når cloud-puslespillet lægges i it-afdelingerne.

Med hybrid- og multi cloud-tilgangen kan organisationer optimere håndteringen af workloads, it-leverancer og udnyttelsen af data i meget stort omfang uden nødvendigvis at skulle give køb på gamle systemer og arbejdsprocesser. Det samme gælder udvikling og innovation.

Denne hybrid- og multi cloud-tilgang kan med andre ord give en række fordele - hvis man vel og mærke kan få sikkerhed, release cycles og flere teknologistakke til at gå op i en højere enhed.

På dette digital HowTo-seminar er omdrejningspunktet derfor at give svar på dine spørgsmål om cloud, forretning og teknologi.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på en række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Steen Kragh Gotfredsen

Steen Kragh Gotfredsen

Independent consultant

Thomas Ástin Jensen

Thomas Ástin Jensen

Country manager, Denmark & Island

Nutanix

Anders Pedersen

Anders Pedersen

Cloud Solutions Architect

Conscia

Se program

Program:


09:00 - 09:05
Velkomst ved dagens moderator
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:05 - 09:30
Klar til Cloud
Hvordan forbereder du dig selv og din organisation på cloud rejsen og hvilke overvejelser bør du gøre dig? Hvordan ser det ud fra ”skyen” og hvad er det næste skridt?
Keynote:
Steen Kragh Gotfredsen
Independent consultant

09:30 - 09:35
Q&A til Steen Kragh Gotfredsen - FLSmidth

09:35 - 09:55
Få succes med din hybrid multicloud-strategi med Nutanix
Vi vil i denne præsentation introducere dig til Nutanix' software-definerede private- og public cloud-løsninger. Vi vil tage udgangspunkt i, hvordan vi via strategiske partnere som Azure og Amazon leverer effektive hybrid multicloud-strategirt til virksomheder i alle størrelser.

Vi vil introducere dig til blandt andet:
  • Freedom of choice.
  • Simplicity of management.
  • Cost efficient operations.
  • Cloud native initiatives.
Oplægsholder:
Thomas Ástin Jensen
Country manager, Denmark & Island
Nutanix

09:55 - 10:00
Q&A til Thomas A. Jensen - Nutanix

10:00 - 10:20
Træf det rigtige Cloud-valg
Hør Conscias gode råd til de virksomheder, der skal foretage vigtige valg omkring hvilken funktionalitet, der skal blive i eget datacenter, og hvad man skal overveje at flytte til skyen. Det kan også være nyttigt med ekspertrådgivning, når man skal beslutte, hvordan man optimerer set-uppet ved blandede løsninger, Hybrid Cloud.
Oplægsholder:
Anders Pedersen
Cloud Solutions Architect
Conscia

10:20 - 10:25
Q&A til Anders Pedersen - Conscia

10:25 - 10:35
Dagens moderator samler op

10:35 - 10:40
Tak for i dag
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld