Roundtable: Få kickstartet eftersynet af din cloud-strategi

Dato:
06/10 2020
Sted:
Hellerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Den digitale omstilling er i fuld gang og kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser konstant. Men samtidig udfordres mange virksomheder og organisationer fortsat af legacy-systemer og processer. Systemer og applikationer, som ofte nogle af de største interne barrierer for den grundlæggende transformation.

Det er en skam. For den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes forretningsmodeller - og til at forandre, automatisere og optimere forbindelsen til både slutbrugere og leverandører.

For at opnå de fordele kræver det dog strategiske valg og investeringer i de nyeste it-systemer, som kan give adgang til den nødvendige digitale agilitet i både din infrastruktur, din organisation og din forretningsmodel - både til hverdag og når verden forandrer sig hastigt.

Men hvad er de optimale it-strategiske valg? Hvad er erfaringerne hos nogle af dem der er gået forrest? Hvad er de langsigtede konsekvenser af outsourcing og cloud-anvendelse? Og hvordan kan man med hybride løsninger undgå at lægge alle sine æg i én leverandørs eller teknologis kurv?

Disse spørgsmål er omdrejningspunktet for en rundbordsdiskussion blandt en udvalgt gruppe på 10-12 digitale ledere fra danske virksomheder – og du er inviteret.

Til at indlede diskussionen vil Alan Jensen, CIO og Senior Vice President hos Salling Group, fortælle, hvordan Salling Group har arbejdet med deres cloud-strategi og de mål, som strategien har skulle indfri. Alan vil blandt andet fortælle om de valg / fravalg der er blevet foretaget undervejs - og hvad valgene har betydet for både it-organisationen og resten af virksomheden.

Rundbordsdiskussionen er arrangeret af Computerworld og IBM og foregår på Restaurant ADDRESS i Hellerup Havn 6. oktober fra kl. 9.00- 12.30. Arrangementet afsluttes med en lækker fælles frokost.

Rundbordsdiskussionen ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og krydres med eksempler og erfaringer fra IBMs internationale kunder. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer med at vælge den rette cloud-strategi.

Rundbordsdiskussionen er lukket, off-the-record og alene forbeholdt de inviterede deltagere.

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Alan Jensen

Alan Jensen

Executive Vice President and CIO

Salling Group

Se program

Program:


08:30 - 09:00
Morgenmad og velkomst

09:00 - 09:15
Præsentation af ordstyrer og koncept
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:15 - 09:30
Bordet rundt

09:30 - 09:50
Sådan har Salling arbejdet med cloud-strategien
Præsentation af Sallings strategi og de mål som den skal indfri. Hvad har de valg / fravalgt betydet, hvilke fordele giver det dem nu og i fremtiden – og hvad betydet det for organisationen (både it og resten af huset).
Oplægsholder:
Alan Jensen
Executive Vice President and CIO
Salling Group

09:50 - 10:50
Diskussion af Alan Jensens indlæg

10:50 - 11:05
Pause

11:05 - 12:30
Debat

12:30 - 12:35
Tak for i dag
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

12:35 - 13:15
Frokost i restauranten
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
06/10 2020
Tid:
08:30 til 13:15
Sted:
Restaurant Address
Tuborg Havnepark 15
2900 Hellerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language