Kom til RETAIL TALKS med besøg fra Søstrene Grene

Dato:
04/3 2020
Sted:
Kolding
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

LS-RETAIL • POS-INTEGRATION • POWER BI

Kom med når vi igen inviterer til Retail Talks.

Denne gang med fokus på at skabe unikke kundeoplevelser for nutidens og fremtidens forbrugere.

Du vil få inspiration til at skabe og udvikle en stærk strategi for din forretning, med den nyeste viden indenfor retail- og POS-systemer.

Du får også fornøjelsen af Søstrene Grene, der kommer og deler ud af deres IT-erfaringer. De inviterer os bag kulissen og fortæller om den løsning, som vi sammen har udviklet, for at få hele deres virksomhed til at spille sammen.

INTRODUKTION TIL LS-RETAIL OG UNIFIED COMMERCE

Med LS-Retail og Dynamics 365 Business Central, får du fundamentet til at skabe vækst i din forretning og have overblik undervejs. Løsningen hjælper med at indsamle og visualisere data omkring forbrugeren, som gør det muligt at skræddersy købsoplevelsen til den individuelle kunde.

Vi fortæller om vores erfaring med implementering af LS-Retail og hvordan systemet effektivt kan integreres med de forskellige platforme, der anvendes i jeres forretning.

POS-INTEGRATION MED POWER BI

Fremtiden kalder på automatiserede processer, hvor data er lige ved hånden, forståelig og let at håndtere. Det kan Power BI hjælpe dig med – ved f.eks. at visualisere de data, som er blevet tilgængelige for dig med dataindsigt fra alle dine butikker.

På dagen præsenterer vi en PowerBI-løsning, som kan integreres med Dynamics NAV/365 Business Central. Det smarte ved løsningen er, at du har adgang til alle opdateringer, så I altid har de nyeste features lige ved hånden.

RETAILBRANCHENS NYE VÆRKTØJ TIL SYSTEMINDSIGT

Bliv mere proaktiv og få ro i maven med dybere indsigt på tværs af hele din IT platform. Når vi kæder belastning og ydeevne af såvel POS og HQ sammen med forretningens rytme, giver det dig nye muligheder for træffe de rigtige beslutninger for fremtiden. Indsigt og overvågning er det første skridt mod automatisering samt et IT-sikkerhedsniveau, der står mål med tidens muligheder og risici.

SES VI TIL RETAIL TALKS?

Vi glæder os til at se dig til et spændende seminar – med retail i fokus!

Se program

Program:


08:30 - 09:00
Vi starter med morgenmad og kaffe

09:00 - 10:20
Introduktion til LS-Retail og Unified Commerce

10:20 - 10:30
Pause

10:30 - 11:15
RelateIT Monitorering

11:15 - 12:00
POS-Integration med Power BI

12:00 - 12:25
Frokost

12:30 - 13:30
Kunderejse med Søstrene Grene

13:30 - 14:00
Afrunding
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
04/3 2020
Tid:
08:30 til 14:00
Sted:
RelateIT, Innovationsfabrikken
Birkemosevej 1
6000 Kolding
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language