GDPR – fra kaos til Compliance: Har du styr på dine persondata og databehandleraftaler?

Dato:
25/3 2020
Sted:
Ballerup
Pris:
795 kr

GDPR er nu blevet hverdag i alle organisationer, som for længst bør have fået grundigt styr på dataflow og håndteringen af persondata i alle arbejdsgange og -processer samt på forankringen af de nye regler og processer i organisationen.

De it-ansvarlige har undervejs skullet træffe mange valg undervejs i det ofte omfattende arbejde, der har krævet både nye værktøjer, massiv efteruddannelse af medarbejdere, omlægning af arbejdsgange og meget andet.

Datatilsynet er på stikkerne og modtager for tiden små 600 anmeldelser hver eneste måned for brud på GDPR. Langt de fleste skyldes fortsat menneskelige fejl.
Det gør det nødvendigt at fokusere på at sikre og fasttømret, at organisationen konsekvent, overalt og ensartet lever op til reglerne i det daglige arbejde, hvor medarbejderne altså fortsat udgør det største problem.

Vi kigger også nærmere på reglerne for databehandleraftaler, da man igen og igen kan læse om virksomheder, der har fået lækket kunders persondataoplysninger, og gentagende gange peger pilen på leverandøren.
Dette understreger vigtigheden af, at du har helt styr på hvem og hvordan dine leverandører behandler persondata på vegne af din virksomhed, hvis du vil undgå den store bødeblok fra Datatilsynet.

På dette event får du indblik i, hvordan du sikrer løbende overholdelse af GDPR i fremtiden ved hjælp af processuelle greb, værktøjer og systemer og indblik i, hvad der er op og ned på databehandleraftaler og underdatabehandleraftaler, og hvordan sikrer du dig, at din virksomhed eller organisation overholder lovgivningen på dette område.





Hvis du ønsker at betale med faktura eller EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "FAKTURA". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst

09:00
Seneste nyt fra Datatilsynet
oplægsholder
Oplægsholder:
Frederik Viksøe Siegumfeldt
Kontorchef for Datatilsynets tilsynsenhed
Datatilsynet

09:45
Complyon

10:15
Case

10:45
Pause

11:00
Driftsopgaven: Egenkontrol og kontrol med databehandlere
På oplægget får du en opsummering af de juridiske krav til egenkontrol og kontrol med databehandlere. Du får derudover konkrete forslag til, hvordan og med hvilke virkemidler du kan gennemføre og dokumentere egenkontrol og kontrol af databehandlere på en omkostningseffektiv måde.
oplægsholder
Oplægsholder:
Martin Folke Vasehus
it-advokat
ComplyCloud og CIT Advokatfirma

Martin Folke Vasehus er certificeret it-advokat og stifter af ComplyCloud ApS og CIT Advokatfirma. Martin har en fortid hos Bruun & Hjejle fra 2009-2017 og er en erfaren specialist indenfor it-ret, persondata og GDPR compliance.


11:30
Case

12:00
Hør erfaringerne fra CABINN Hotels
oplægsholder
Oplægsholder:
Teit Vangsgaard Sonne
CIO
CABINN Hotels

Teit Vangsgaard Sonne har beskæftiget sig med programmering, systemudvikling samt Strategi og foretningsprocesser og er i dag CIO Danmarks største budget hotelkæde CABINN Hotels.


12:30
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Indblik i, hvordan du sikrer løbende overholdelse af GDPR i fremtiden ved hjælp af processuelle greb, værktøjer og systemer.
  • Indblik i, hvad der er op og ned på databehandleraftaler og underdatabehandleraftaler.
  • Hvordan du sikrer dig, at din virksomhed eller organisation overholder lovgivningen.
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 12:35
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
795 kr