Hvad kan du gøre for at holde forretningen kørende 24/7?

Dato:
14/11 2019
Sted:
Søborg
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Data er ubestridt virksomhedernes vigtigste asset og tab af disse kan betyde store tab såvel juridisk som på bundlinien. Ved denne rundbordsdiskussion vil vi, sammen med HPE og Veeam, sætte fokus på business continuity og betydningen af din virksomheds data samt tilgængelighed.

Med udgangspunkt i et kort oplæg om Intelligent Data Management vil vi tale om, hvordan din virksomhed altid kan være tilgængelig i en verden med behov for adgang til forretningsdata - også selvom dagen byder på lokale ransomware-angreb eller globale cloud-nedbrud. Vi diskuterer og udveksler erfaringer, tanker og udvikling af strategier der kan bruges uanset om din virksomhed anvender cloud-baserede tjenester, eget datacenter eller en kombination af disse.

Rundbordsdiskussionen er tilrettelagt for en udvalgt gruppe på 10-15 digitale ledere fra danske virksomheder og ledes af Computerworlds erfarne erhvervs- og ledelsesredaktør Christoffer Lund-Hansen.

Prøvekør Land Rover og Jaguar

Vi slutter af med at høre om British Motor Group, og du vil få mulighed for at prøvekøre alle biler i sortimentet, eksempelvis:

Jaguar I-PACE:
Jaguars første helt elektriske performance-SUV. I PACE er først og fremmest en Jaguar - en bil med sublim køreglæde og køredynamik. Øjeblikkeligt moment og firehjulstræk giver I-PACE en acceleration som en sportsvog. Den når 100 km/t på 4,8 sekunder.

Range Rover Evoque:
Med sin markante coupé-lignende silhuet er Range Rover Evoque en bil, der har tyllebundet hjerter over hele verden. Denne kompakte SUV byder på sikker kørsel uanset forholdene.

Rundbordsdiskussionen er lukket, off-the-record og alene forbeholdt de inviterede deltagere.
Vi slutter af med at høre om British Motor Group.

Arrangementet er forbeholdt CIO’s og it-direktører.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Christoffer Lund-Hansen
Moderator:
Christoffer Lund-Hansen
erhvervs- og ledelsesredaktør
Computerworld

09:30
Intelligent Data Management
Sune Orry
Oplægsholder:
Sune Orry
Storage Presales
HPE
Martin Plesner-Jacobsen
Oplægsholder:
Martin Plesner-Jacobsen
Senior System Engineer
Veeam Software

Martin har igennem de sidste 13 år arbejdet som konsulent hos de største danske virksomheder, med at omlægge og effektivisere deres IT. Som teknisk enterprise rådgiver, hjælper Martin danske virksomheder med udvikling af deres datasikkerhedsstrategi. Martin er specialiseret i private og offentlige cloud-miljøer og driver således dialoger med ledelsesgrupper og tekniske teams om IT always-on og risikostyring. Martin giver strategisk teknisk vejledning for planlægning og implementering af løsninger, der sikrer virksomhedernes forretningskritiske data.


10:00
Rundbordsdebat

11:00
Sandheden om biler
Erik Ladegaard
Oplægsholder:
Erik Ladegaard
CEO
British MotorGroup Sweden and Denmark

11:30
Netværk og prøvekørsel
Partnere
Det får du ud af det
  • En løsningsorienteret diskussion om hvad business continuity betyder for din virksomhed
  • Historien bag om bilerne hos British Motor Group – og prøvekørsel
  • Vidensdeling og netværk med de øvrige deltagere
Praktiske Oplysninger
Dato:
14/11 2019
Tid:
08:30 til 11:30
Sted:
British Motor Group, København
Dynamovej 12A
2860 Søborg
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language