Digital konference: It-sikkerhed 2020 - Trusler, tendenser og strategi

Dato:
28/8 2020
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der arbejder ud fra mange forskellige motiver.I den seneste tid har vi set, at hackerne både arbejder for at tjene penge (phisning, ransomware, industrispionage og lignende) og ud fra politiske motiver (cyberwarfare, spionage, destruktive angreb mod infrastruktur).

Som alle andre vælger også de cyberkriminelle altid at lægge indsatsen der, hvor muligheden for gevinst er størst.

Det betyder, at hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer, der samtidig bliver mere og mere komplekse og sammenhængende på kryds og tværs.

En stor del af angrebene bliver i dag typisk udført af robotter og systemer, der løbende pinger og forsøger at finde veje ind.

Samtidig har organisationernes drift, indtjening og konkurrenceevne aldrig været mere afhængig af data og it. Et succesfuldt angreb kan få alvorlige konsekvenser for både drift, omdømme, salg og hverdag.

God it-sikkerhed er med andre for alvor blevet en strategisk og forretningskritisk disciplin, som kræver inddragelse af mange elementer, hvis den for alvor skal virke.

God it-sikkerhed stiller derfor også store krav til alle it-ansvarlige, der hele tiden skal tage bestik af det hastigt skiftende trusselslandskab - og inddrage alle relevanter parter, der ikke mindst tæller virksomhedens medarbejdere og deres viden og (u)vaner.

Det er sikkert, at du ikke kan beskytte din virksomhed mod alt. Det gør det afgørende, at du har styr på, hvad der er vigtigt for forretningen og dens drift, og hvad der er knapt så vigtigt samt elementer som risikoprofil, industri-specifikke trusler, kompetencer og beredskabsplan.

På It-sikkerhed 2020: Tendenser, trusler og metoder tager vi temperaturen på it-sikkerhedslandskabet lige nu og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.

For god it-sikkerhed kræver teknologi, alarmsystemer, overvågningssystemer - og systemer, der overvåger overvågningssystemerne.

Hør hvordan andre tackler it-sikkerhedsmæssige udfordringer, og hvordan du anvender nogle af de bedste værktøjer på området lige nu.

Bemærk: Denne konference foregår digitalt

På konferencen kan du se keynotes, debatter, oplæg og stille spørgsmål i chatten fra hjemme-arbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af Computerworlds chefredaktør, Lars Jacobsen.

Mød talerne

Jakob Schjoldager

Jakob Schjoldager

redaktør

Computerworld

Jan Kaastrup

Jan Kaastrup

CTO & Partner

CSIS

Christian Schmidt

Christian Schmidt

Direktør

Dediko A/S

Marley Hasselbach

Marley Hasselbach

Senior Commercial Manager

Darktrace

Carsten Bryder

Carsten Bryder

COO

GlobalConnect

Teemu Myllykangas

Teemu Myllykangas

Director, B2B Product Management

F-Secure

Joseph Carson

Joseph Carson

Chief Information Security Scientist & Advisory CISO

Thycotic

Morten Steiner

Morten Steiner

CIO

PFA Pension

Andreas Wehowsky

Andreas Wehowsky

CEO

Wehowsky.com

Nikolaj Andersen Wølck

Nikolaj Andersen Wølck

Sikkerhedsarkitekt og Tech Chat redaktør

Conscia

Kristian Balle

Kristian Balle

Key Account Manager

Conscia

Se program

Program:


08:30 - 09:00
De digitale dører åbner - login og tjek lyd og billede

09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld

09:05 - 09:30
Keynote
Keynote:
Jan Kaastrup
CTO & Partner
CSIS

09:30 - 09:50
Det bedste forsvar begynder med en struktureret analyse
Antallet af cyberangreb i Danmark er stigende, og flere undersøgelse peger på, at mere end halvdelen af alle danske virksomheder bliver ramt af et cyberangreb i en eller anden form. Det et således ikke et spørgsmål OM, men HVORNÅR din virksomhed bliver ramt af et angreb.

Kan du nedsætte denne risiko til et acceptabelt niveau, og hvordan måler du, om organisationen har nået dette niveau? Kan du på forhånd mindske konsekvenserne af et angreb uden at gå på kompromis med produktivitet og virksomhedskultur. Hvordan sikrer du en effektiv kommunikation mellem ledelsen, it-afdelingen, HR og resten af organisationen?

Ved at bruge vores modenhedsmodeller og analysemetode, der bygger på CIS20, ved du altid, hvor skoen trykker, og hvad du skal gøre for at nå det accepterede niveau af risiko. Metoden gør det nemmere at kommunikere it-sikkerhed til både ledelse, it og organisation, så ejerskabet af den accepterede risiko forankres korrekt. Analysen gennemføres på under en uge, og du får en pragmatisk og let forståelig handlingsplan at agere på.
Oplægsholder:
Christian Schmidt
Direktør
Dediko A/S

09:50 - 10:10
Ændring af cyberlandskaber: Slaget om algoritmer
Blandt hurtigt udviklende teknologiske fremskridt gør fremkomsten af AI-forbedret malware cyberangreb eksponentielt mere farlige og sværere at identificere. I den nærmeste fremtid vil vi begynde at se superladede, AI-drevne cyberangreb blive udnyttet i større skala. For at beskytte sig mod de offensive AI-angreb vender organisationer sig i stigende grad mod defensiv cyber AI, der kan identificere og neutralisere de nye og ondsindede aktiviteter, uanset hvornår eller hvor de slår til.

På dette indlæg kan du lære om:
• Paradigmeskift i cyberlandskabet
• Fremskridt inden for offensive AI-angrebsteknikker
• Immunsystemtilgangen til cybersikkerhed og defensive, autonome responsfunktioner
• Eksempler fra virkelighedens verden på nye trusler, der blev stoppet med cyber AI

Indlægget foregår på engelsk
Oplægsholder:
Marley Hasselbach
Senior Commercial Manager
Darktrace

10:10 - 10:25
Keynote interview - Erfaringer om at komme succesfuldt gennem et hackerangreb
Carsten Bryder fra GlobalConnect giver os et indblik i, hvordan det er at blive angrebet af hackere og hvordan man kommer igennem det.
Oplægsholder:
Carsten Bryder
COO
GlobalConnect

10:25 - 10:45
Gone phishing
E-mail er og bliver angrebsmetode #1 i verden. Den modi operandi, som benyttes af angriberne, ændrer sig dog med cloudification af e-mail-tjenester, hvilket nødvendiggør en ny tilgang på det gamle problem det er, at beskytte e-mail-trafik.

Under præsentationen får deltagerne indsigt i nye e-mail-baserede angrebsmetodologier - specifikt i forbindelse med cloud-baserede e-mail-tjenester samt de handlinger og værktøjer, som de har brug for, hvis de skal beskytte sig mod disse nye trusler.


Indlægget afholdes på engelsk.
Oplægsholder:
Teemu Myllykangas
Director, B2B Product Management
F-Secure

10:45 - 11:05
A Quick Guide to Ensuring a Productive Remote Workforce
The world is accelerating a shift to the largest remote workforce ever and IT teams have been forced to accelerate cyber security projects to aid this mass digital transformation. A well-executed transition will make working from home possible and maintain security, and it will do so within the limitations of your organization’s existing infrastructure.

CISOs and IT security professionals must address important questions to reduce the risks exposed by this transition.

Join Joseph Carson and get the answers to these important questions:
  • What data is on my systems and will it still comply with compliance and regulations if employees leave the office and work remotely?
  • Does it matter if my users are local administrators
  • How can I sustain a business as usual approach and maintain security?
  • Will a Zero Trust strategy work?
Oplægsholder:
Joseph Carson
Chief Information Security Scientist & Advisory CISO
Thycotic

11:05 - 11:15
Pause

11:15 - 11:35
Keynote Interview - de vigtigste sikkerhedsværktøjer
Morten Steiner fra PFA giver os et indblik i sine erfaringer med sikkerhedsværktøjer og foranstaltniner.
Oplægsholder:
Morten Steiner
CIO
PFA Pension

11:35 - 11:55
Sådan beskytter AI dit netværk mod fremtidens cyber-angreb
Hvordan ser fremtidens cyber-angreb ud? Eksperter forventer, at maskiner og kunstig intelligens udgør fremtidens trusler. Det kræver et nyt cyberberedskab, der også anvender maskinlæring og kunstig intelligens.

Traditionelle, regelbaserede værktøjer kan ikke hamle op med fremtidens angreb, og det har vi set flere eksempler på i Danmark. Præsentationen stiller skarpt på de seneste udviklinger inden for kunstig intelligens og cyber-sikkerhed.

Du får et indblik i, hvordan MUNINN anvender kunstig intelligens til at opdage og blokere cybertrusler, der undslipper firewall og endpoint-løsninger, eksempelvis 0 day-angreb, ransomware og interne trusler/spionage.
Oplægsholder:
Andreas Wehowsky
CEO
Wehowsky.com

11:55 - 12:15
Sikkerhed – fra omkostning til forretningsværdi
Sikkerhed efterspørges som aldrig før. Virksomheders omdømme kan lide store tab ved sikkerhedsangreb, og den nedetid, der typisk følger med, kan betyde store omkostninger. Selv om virksomheder i mange år har investeret kraftigt i it-sikkerhed er det vigtigt at overveje, om værdien automatisk følger produktet.

Hør mere om, hvordan Conscia kombinerer indsigt i teknologi med solidt forretningskendskab og gode servicemuligheder. Vores erfaring viser, at moderne malware udvikler sig som aldrig før. Kun ved at kombinere de smarte produkter med specialistviden opnås den fulde værdi.

Vi tager en kundevinkel på sikkerhed og dykker ned i, hvordan sikkerhedsprodukter, der overvåges og får den nødvendige opmærksomhed, giver den værdi og det resultat, som virksomhederne efterspørger.
Oplægsholder:
Nikolaj Andersen Wølck
Sikkerhedsarkitekt og Tech Chat redaktør
Conscia
Oplægsholder:
Kristian Balle
Key Account Manager
Conscia

12:15 - 12:15
Tak for i dag
Partnere Bliv partner
Teknologi partnere
Det får du ud af det
  • Indblik i it-sikkerhedslandskabet lige nu og det hastigt skiftende trusselslandskab
  • Overblik over de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.
  • Hør hvordan andre tackler it-sikkerhedsmæssige udfordringer
  • Overblik over hvordan du anvender nogle af de bedste værktøjer på området lige nu.