Få det bedste ud af hybrid cloud og multi cloud

Dato:
17/6 2020
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Dansk erhvervsliv er godt i gang med at rykke mod clouden, der rummer store fordele, når det gælder skalerbarhed, sikkerhed, fleksibilitet og adgang til de nyeste teknologier.

Der har i de senere år imidlertid tegnet sig et klart billede af, at mange organisationer foretrækker at sende dele af - og ikke alle - deres workloads og it-miljøer i clouden og beholde resten hjemme i huset.

Denne hybrid cloud-tilgang rummer mange fordele - hvis man kan få den til at spille optimalt.

Med hybrid cloud kan organisationer optimere håndteringen af workloads, it-leverancer og udnyttelsen af data i meget stort omfang uden nødvendigvis at skulle give køb på gamle systemer og arbejdsprocesser. Det samme gælder udvikling og innovation.

Hybrid cloud kræver, at man som organisation vælger en platform, der understøtter både eksisterende og kommende drifts-miljøer og samtidig faciliterer adgang til de mange forskellige cloud-typer og -miljøer, der findes derude.

Med de rette værktøjer bliver det dermed muligt at håndtere, at workloads, data og leverancer flyder mellem egne it-miljøer og clouden i et fleksibelt system og i den hastighed, som forretningen har brug for.

Ifølge IDC er de nye hybrid cloud-platforme kendetegnet ved tre ting:
  • De er softwarebaserede, optimerede til workloads og kan opbygges på mange måder.
  • De er åbne og hybride ‘by design.’
  • De er nemme at konfigurere, håndtere, anskaffe og bortskaffe.

På dette seminar kan du høre mere om de nyeste muligheder inden for hybrid cloud, hvordan du håndterer løsningerne, hvad du skal vælge, og hvilke fordele, de rummer - både teknologisk og strategisk.

Aktuel information om coronavirus og Computerworlds konferencer

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Alexander Haslund
Premiumredaktør
Computerworld

09:05
Saxo Banks rejse til en cloud first organisation
Saxo Bank er på en rejse, som startede i 2017, hvor Ashok Kalyanswamy til opgave at flytte hele Saxo Banks it-infrastruktur i skyen i løbet af få år og gøre Saxo Bank til en cloud first organisation. Det har han foreløbigt gjort så godt, at han i 2019 blev nomineret til Årets CIO 2019.

Det fungerer på den måde, at hver gang de bygger noget nyt, så tænker de ikke on premise. Det hele skal være software-defineret. De har ændret mindset, så de tænker software og cloud first.

Hør hvordan denne transformation er forløbet indtil videre, hvilke erfaringer man har gjort, hvilke påvirkninger det har haft på organisationen og hvad planerne er for fremtiden.
oplægsholder
Oplægsholder:
Ashok Kalyanswamy
CIO
Saxo Bank

Ashok Kalyanswamyis responsible for the strategic direction and operations of Saxo Banks global IT organisatin serving as the leader for Saxos IT-team. Kalyanswamyjoined Saxo Bank in 2017 as CIO and has extensive experience working with technology. Kalyanswamy brings over 20 years of experience working in various senior technology positions at firms such as Lehman Brothers, Nomura and most recently as Division Director and CIO for the Macquarie Securities Group.

Kalyanswamy has significant experience with developing innovative information technology solutions for leading global financial institutions and an ability to work with businesses to define a strategy and execute a plan to grow, drive change and build a strong reputation in the industry. He is an expert in building and managing global commercially oriented teams.

Kalyanswamy holds a bachelor’s degree in computer engineering from Birla Institute of Technology as well as a Master’s degree in computer engineering from Syracuse University. He holds 2 US patents and has many publications in his name. He is fluent in English, Hindi and Tamil.


09:45
Hybrid cloud med Citrix?
Hybrid cloud-løsninger kombinerer det bedste af private og public cloud-løsninger såvel som muligheden for at bibeholde den eksisterende it-infrastruktur. Udbyttet er at reducere omkostninger, maksimere værdien og modernisere den måde, medarbejderens it-services leveres på.

Citrix Workspace er brugerens grænseflade til alle typer applikationer, data og filer uanset om de befinder sig i private clouds, public clouds eller on-premise. Med single sign-on giver det samtidig brugeren den mest optimale og sikre adgang.
oplægsholder
Oplægsholder:
Ejal Bracha
Systems Engineer
Citrix

For more than 19 years, Ejal has worked within the mobility space, growing his expertise in creating solutions for IT and the telecommunications sector. Before joining Citrix, Ejal worked at Microsoft, Brightpoint and ATEA. Follow him on Twitter: @mobileadvisordk


10:15
Efter 10 år med cloud – er din strategi stadig den rigtige?
Det seneste årti har mange virksomheder styret mod public cloud i håb om at opnå større agilitet, reducere omkostninger og opnå et mere ensartet it-miljø.

I dag er mindre end 20 procent af virksomhedernes workloads dog reelt flyttet til public cloud, og erfaringerne er blandede. Mange har ikke opnået de ønskede forbedringer. Hvorfor? og hvordan kommer man så i mål?

I dette indlæg ser vi nærmere på de erfaringer, som vi i IBM har gjort os sammen med vores kunder, og hvorfor public cloud kun er en del af svaret på de sidste 80 procent af virksomhedernes workloads.

Efter indlægget er du godt rustet til at give din cloud-strategi et reality check og måske en brush-up.
oplægsholder
Oplægsholder:
Brian Rasmussen
Nordic CTO & Technical Sales Executive
IBM

Brian Rasmussen er CTO & Technical Sales Executive repræsenterer godt 2500 tekniske medarbejdere i IBM's Nordiske Direktion og har ansvaret for lokal eksekvering af vores tekniske strategi.
Brian er dybt passioneret omkring teknologi, og i særdeleshed hvad den kan gøre for vores samfund - og han holder meget af at lære om, diskutere og reflektere over potentialet i eksponentielle teknologier som Blockchain, AI og Kvantecomputere.


10:45
Pause

11:15
Den eneste Generation 2 Cloud, der giver forudsigelighed i din drift - med SLA’er på performance, monitoring og tilgængelighed.
Oracle Cloud gør dine eksisterende workloads dynamiske og fleksible, når du flytter dem til cloud. Du kan lukke dine on-premise licenser og supportaftaler og opnå markante omkostningsbesparelser. Med Oracles cloud oplever du en langt stærkere styring af dit ressourceforbrug, der giver en transparens af hidtil ukendt karakter og et stærkt forhøjet sikkerhedsniveau omkring dine data. Oracle Cloud er konstrueret således, at Oracle ikke kan få adgang til dine data. Kun Oracle Cloud kan levere fuldstændigt dedikerede miljøer uden mulighed for, at andre kan tilgå dine data. Dette kan vi ligeledes levere til dit datacenter.
oplægsholder
Oplægsholder:
Peter Scharstein
director, business development
Oracle

Peter Scharstein har beskæftiget sig med transformation af IT- og Cloud-implementeringer i de sidste 10 år. For tiden er fokus 100% på at få Oracle’s Cloud bragt til succes i det danske marked. Peter Scharstein har tidligere været leder i Oracle’s management consulting gruppe, arbejdet med Oracle’s support i forbindelse med Startup’s, derudover har Peter stor international erfaring med IT-rådgivning og ledelse.


11:45
Major cloud trends
Cloud sætter standarden for det, der forventes af it i dag, og strategierne er mange; 'Cloud first' eller 'cloud only' har de seneste år været de klart dominerende – men i takt med, at erfaringerne fra de modige virksomheder, der har eksekveret på disse strategier, bliver analyseret, skabes en fornyet indsigt i det, der virker og det, der bør gentænkes. I denne session vil Nutanix tage udgangspunkt i major trends præsenteret af såvel IDC som Gartner og præsentere konceptet SMART CLOUD.
oplægsholder
Oplægsholder:
Thomas A. Jensen
Country Manager
Nutanix

Thomas har mere en 25 års erfaring fra IT, med erfaring fra en række danske samt internationale roller. Thomas overtog ansvaret for Nutanix succes i Danmark i januar, efter en tid hos Gartner samt +10 år hos NetApp.


12:15
Frokost

13:00
Automatisering – et nøglekomponent i din cloud-strategi
Uanset hvor du er på din cloud-rejse, kan automatisering reducere spild og omkostninger samtidig med, at den kan frigøre folk til at arbejde på mere strategiske aktiviteter.

Hør hvordan Snow Software har hjulpet sine kunder med automatisering, som er nem at bruge på tværs af on-prem, hybrid- og multi-cloud-miljøer.
oplægsholder
Oplægsholder:
Jesse Stockall
Snow Software

Jesse has been helping companies increase IT agility and optimize their cloud environments for over 10 years. As Embotics CTO Jesse brought their award winning cloud management platform to market, solving real-world issues and acting as a trusted advisor along customers’ journey to cloud. Now as part of Snow Software Jesse continues to provide technical leadership for cloud management, while also shaping strategy and articulating their vision of Technology Intelligence.


13:30
Derfor er direkte forbindelser limen i din multi-cloud strategi
Din virksomheds it bliver formodentligt mere og mere spredt og optimeret til specifikke formål.

Det betyder, at it-mixet mellem offentlige og private cloud-tjenester, den fysiske placering af miljøer og mulighederne for direkte, dedikerede linjer til dine cloud-tjenester alle bliver mere og mere vigtige i dine bestræbelser på at komme i mål med en multi-cloud eller hybrid cloud-strategi.

I dette indlæg kan du høre mere om, hvordan din virksomhed kan opnå et optimalt fundament for en multi-cloud strategi ved at benytte direkte og dedikerede forbindelser til cloud-tjenesterne i samme colocation-datacenter.

Desuden stiller vi skarpt på, hvorfor colocation med direkte forbindelser til lokale og globale cloud-services kan være en fremtidssikker platform for de data, som din virksomhed ikke ønsker at opbevare i cloud.
oplægsholder
Oplægsholder:
Peder Bank
Managing Director Nordics
Interxion Nordic

Peder Bank har ledet interxion i Danmark og Sverige siden 2003.

Hans kombination af indsigt og erfaring inden for datacenter og It-branchen gør ham til en ofte benyttet taler og citeret
talsmand for datacenterindustrien i Norden.


14:00
Sådan får du succes med hybrid cloud
Mange virksomheder er i dag på en rejse fra on-premise til cloud-baserede løsninger. De fleste større enterprise-virksomheder lander i et hybrid cloud-miljø, med de nye udfordringer, som det nu giver i form af mere kompleksitet i daglig drift og support, behov for kompetencer på tværs af platforms-arkitekturer og behov for værktøjer, som understøtter et hybrid cloud-miljø – både teknisk og kommercielt.

CloudPartners og Conscia har en masse erfaring fra en lang række kundecases, og vi hjælper dig med at finde den rigtige balance mellem de forskellige platforms-arkitekturer og værktøjer i et blandet miljø.
Ambitionen er, at du får et billede af, hvordan hybrid cloud håndteres og er opmærksom på, at cloud er en kompleks rejse med behov for gode, understøttende værktøjer.
oplægsholder
Oplægsholder:
Simon Jørgensen
AWS Technical Lead Architect
CloudPartners

Simon Jørgensen har desuden en lang række AWS-certificeringer (Professional, Associate & Specialty).

oplægsholder
Oplægsholder:
Henrik Møll
Technical Lead Architect
Conscia

Henrik Møll er desuden Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE Routing & Switching).


14:30
Pause

14:45
Cloud talk - strategiens betydning for forretningen
Hør Steen Kragh Gotfredsen fra FLSmidth og Henrik Bilgrav fra Alm. Brand tale om cloud strategiens betydning for forretningen. Hvad er der af gode erfaringer og learnings.
oplægsholder
Oplægsholder:
Henrik Bilgrav
Direktør Operation og Administrative Systemer
Alm. Brand
oplægsholder
Oplægsholder:
Steen Kragh Gotfredsen
Program Director ( Freelance)
FLSmidth

15:25
Enabling a Culture of Innovation
In this session, we take you to explore the endless potentials of transformation that come with cloud adoption, and discuss how some of the world’s leading companies were able to transform quickly and deliver valuable outcomes. We will also reveal organizational and technological best practices from Amazon that you can implement to become a more agile and innovative organization.
oplægsholder
Oplægsholder:
Alex Kristensen
Sr. Account Manager
Amazon Web Services

At Amazon Web Services (AWS), Alex is responsible for supporting enterprises with uncovering growth potential and enable successful implementation of solutions to their business challenges.


16:00
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Indsigt i de nyeste muligheder inden for hybrid cloud.
  • Viden om fordele og barrierer i arbejdet mod at komme over i en hybrid cloud-verden.
  • Inspiration til hvor du skal lægge snittet mellem cloud og on prem.