Netværkssikkerhed - teknologi og værktøjer til at skabe sikre netværk Digitalt event

Dato:
07/10 2020
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Netværket er din virksomheds livsnerve: Den ofte oversete teknologi, der sikrer, at interne og eksterne medarbejdere, leverandører eller kunder har adgang til netop den information der holder driften kørende.

Men samtidig er netværket de it-kriminelles foretrukne angrebsvej når jagten går ind på forretningshemmeligheder, uopmærksomme medarbejdere der skal phishes eller når hele organisationen skal lægges ned med cryptolockers eller DDOS-angreb.

At holde netværket både fleksibelt og sikkert er derfor en af it-afdelingens kerneopgaver.

På dette how-to seminar får du derfor input fra en række førende leverandører, som i løbet af en målrettet formiddag vil komme ind på emner som:

  • Hvordan du sikrer dig det fulde overblik over forbundne enheder tilknyttet organisationens netværk
  • Hvordan du sikrer at netværket er ordentligt segmenteret og hvorfor det kan være en god ide at overveje løbende penetrationstest
  • Hvorfor du bør overveje at skræddersy indstillingerne i dine sikkerhedsløsninger – især når det kommer til Internet of Things
  • Hvordan moderne teknologi som kunstig intelligens kan overvåge både adgangen til og trafikken på dit netværk
  • Hvad de nyeste trends er inden for teknologier som SD Wan, DNS-baseret sikkerhed og sikker mobil adgang

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Mød talerne

Jakob Schjoldager

Jakob Schjoldager

redaktør

Computerworld

Christian Schmidt

Christian Schmidt

Direktør

Dediko A/S

Andreas Wehowsky

Andreas Wehowsky

CEO

Wehowsky.com

Philip Broberg Falk

Philip Broberg Falk

business development director

Panda Security

Jesper Jakobsen

Jesper Jakobsen

IT Freelance Consultant

ZyberTrust

Se program

Program:


09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld

09:05 - 09:25
Et sikkert rammeværk til et sikkert netværk
Sikring af det it-tekniske fundament for forretningen kræver en prioriteret og målbar indsats efter bedste praksis for en lang række discipliner som eksempelvis firewall, analyse og beskyttelse, segmentering, benchmarking, sårbarhedshåndtering og it asset-management. Det er vigtigt at vælge systemer, som arbejder sammen, men endnu vigtigere at have en målbar prioriteret tilgang, som sikrer orkestreringen af alle disse værktøjer og metoder i en proces. Jeg viser, hvordan CIS-kontroller kan bruges som det underliggende fundament for denne indsats.
Oplægsholder:
Christian Schmidt
Direktør
Dediko A/S

09:25 - 09:30
Q&A til Christian Schmidt - Deloitte

09:30 - 09:50
Sådan beskytter AI dit netværk mod fremtidens cyber-angreb
Hvordan ser fremtidens cyber-angreb ud? Eksperter forventer, at maskiner og kunstig intelligens udgør fremtidens trusler. Det er foreløbigt et scenarie, man kun støder på i science fiction-film - men allerede i dag ser vi nye slags angreb, der kræver et cyberberedskab, som bruger maskinlæring og kunstig intelligens.

Traditionelle, regelbaserede værktøjer kan ikke hamle op med nutidens mest avancerede angreb, og det har vi set flere eksempler på i Danmark. Præsentationen stiller skarpt på de seneste udviklinger inden for kunstig intelligens og cyber-sikkerhed.

Du får et indblik i, hvordan MUNINN bruger kunstig intelligens til at opdage og blokere cybertrusler, der undslipper firewall og endpoint-løsninger, for eksempel 0 day-angreb, ransomware og interne trusler/spionage.
Oplægsholder:
Andreas Wehowsky
CEO
Wehowsky.com

09:50 - 09:55
Q&A til Andreas Wehowsky - Wehowsky.com

09:55 - 10:15
Panda / WatchGuard Technologies
Med den store udbredelse af hjemmearbejdspladser det sidste halve år er endpoint sikkerhed, MFA og VPN teknologier vigtigere end nogen sinde. Det betyder ikke man kan slække på kravene andre steder. Det kræver bare et svagt led for at malware kan få foden indenfor med alt hvad det indebærer.

Watchguards filosofi er at alle virksomheder skal have adgang til de bedste sikkerhedsløsninger på markedet. Hackere er som udgangspunkt ligeglade med hvem de rammer, det kan være som at trinbræt til et stører mål eller bare for at få udbetalt løsepenge for de krypterede data. Derfor er fokus på både netværket og endpoint for at have de nødvendige sikkerhedslag til at stoppe et angreb uanset hvordan det måtte komme ind.
Oplægsholder:
Philip Broberg Falk
business development director
Panda Security

10:15 - 10:20
Q&A til Philip Broberg Falk - Panda Security

10:20 - 10:40
Disse 5 konkrete punkter bør stå på enhvers sikkerhedsansvarligs actionliste
Jesper Jakobsen har stået i spidsen for it-sikkerheden hos Lundbeck og Pandora - begge globale virksomheder med tusindevis af medarbejdere. Du får indsigt i 5 konkrete indsatspunkter, der skal stå på enhver sikkerhedsansvarligs liste.
Oplægsholder:
Jesper Jakobsen
IT Freelance Consultant
ZyberTrust

10:45 - 10:55
Afrunding
Dagens moderator samler op og runder seminaret af.
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld

10:55 - 10:55
Tak for i dag