Få succes med systemintegration og styr på de komplekse økosystemer

Dato:
04/2 2020
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

De høje ambitioner om sammenhængende kunderejser og effektive interne processer udfordres alt for ofte af manglende sammenhæng mellem it-systemerne.

Der sker fordi organisationernes it-infrastruktur bliver mere og mere kompleks med både gamle og nye it-systemer, der på kryds og tværs og ofte mellem on premise og flere forskellige cloud-miljøer skal håndtere workloads i realtime.

Samtidig investerer de store it-selskaber som SAP, Microsoft, Salesforce og Oracle målrettet i at skabe økosystemer, app stores og partnerskaber.

De sammenkædede løsninger er - afhængigt af øjnene, der ser - enten et defensivt træk for at holde på kunderne eller en velkommen mulighed for at levere effektive processer på platformen.

Afgørende for it-afdelingen at sikre integrationen
Uanset målet er investeringerne i og fokus på økosystemerne vokset massivt de seneste år på tværs af it-branchen. Og heldigvis er der tegn med at stadig flere techfirmaer ser værdien i af åbne deres økosystemer op så de i højere grad afspejler kundernes brogede it-miljøer.

For it-afdelingerne og virksomhederne er det nemlig afgørende at sikre, at de enkelte forretningsområder, databaser og systemer ikke isoleres som øer i lukkede kredsløb. I stedet skal systemer, applikationer og databaser spille optimalt sammen.

Derfor er det en løbende opgave at sikre optimal system-integration hver gang, der investeres i ny software eller nye systemer eller hver gang, der udvikles nye løsninger og processer.

Men hvordan gør du? Hvad er den bedste strategi og de bedste værktøjer og løsninger på området? Og hvordan håndterer andre den stigende kompleksitet og de stadigt mere omfavnende økosystemer? Det sætter Computerworld fokus på med dette seminar.

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Thomas Berg

Thomas Berg

Senior Integrationskonsulent

Vertica

Morten La Cour

Morten La Cour

Technical Lead

Vertica

James Guy

James Guy

R&D Architect

Sesam

Dennis Nørgaard Zachariasen

Dennis Nørgaard Zachariasen

CSO & Co-founder

Bizbrains

Se program

Program:


08:30 - 08:55
Registrering og morgenmad

08:55 - 09:00
Velkomst
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:00 - 09:25
Azure - en nutidig integrationsplatform
Med mange digitale muligheder kommer der lige også mange udfordringer. Der er hele tiden flere systemer, flere apps, flere digitale løsninger. Og data skal kunne rejse alle steder hen. Senior integrationskonsulent Thomas Berg fortæller om, hvordan du med integrationsplatformen Azure kan få succes med system-integration anno 2020 – og hvordan vi har hjulpet Danish Agro til netop dette.

Thomas dykker ned i, hvordan vi ved hjælp af Azure har givet Danish Agro en helt ny rækkevidde og ikke mindst indsigt og overblik i deres digitale processer.
Oplægsholder:
Thomas Berg
Senior Integrationskonsulent
Vertica

09:30 - 09:55
Integrationsmulighederne i Microsoft Azure
Få indsigt i integrationsmulighederne i Microsoft Azure, herunder en live-demo af API portal med udstilling af produktdata og onboarding af brugere.
Oplægsholder:
Morten La Cour
Technical Lead
Vertica

10:00 - 10:15
Pause

10:15 - 10:40
Sesam’s Data Driven Architecture Accelerates Digitalisation
The task of moving data between enterprise systems and processes, and providing data to new digitalisation initiatives is growing in complexity. This is challenging time-to-delivery and cost for moving data on-premise and in the cloud, and especially between the two.

By utilising data driven architecture to collect and connect data, and by merging continuous changes of data entities into Sesam global data sets, integrations can be shaped to many different processes or systems very quickly.

We will dive into how data driven integration architecture works and how Sesam’s customers have built a foundation for their data integration ecosystem.

Presentation will be held in english.
Oplægsholder:
James Guy
R&D Architect
Sesam

10:45 - 11:25
Hvad med driftssupport? Sæt udviklerne fri
Der findes mange gode løsninger til udviklerne, når man skal vælge det rigtige værktøj til at integrere virksomhedens it-løsninger. Men hvad med de personer, der skal drifte integrationsløsningerne og supportere de øvrige medarbejdere i forretningen?

Mange løsninger er så komplekse, at kun udviklerne kan finde ud af dem. Derfor bliver udviklerne konstant bedt om hjælp til at løse supportopgaver. Det er i bedste fald spild af deres tid. I værste fald forsinker det forretningskritiske processer med salg, produktion, levering, og hvad der ellers er afgørende, for at I kan køre en sund og konkurrencedygtig forretning.

Få overblik over udfordringerne i den daglige drift af dine integrationsløsninger. Og få et bud på, hvordan du løser disse udfordringer. Det handler om at kunne løfte driften og supporten væk fra udviklerne og over til dem, der har brug for supporten - uanset hvilken integrationsplatform, I har valgt.
Oplægsholder:
Dennis Nørgaard Zachariasen
CSO & Co-founder
Bizbrains

11:30 - 11:55
Paneldebat
Thomas Berg, Vertica

Dennis Nørgaard Zachariasen, Bizbrains

Computas

12:00 - 12:00
Tak for idag
Det får du ud af det
  • Viden om den nyeste udvikling inden for system-integration
  • Erfaringer med strategier for at håndterer kompleksiteten når du har mange løsninger fra forskellige selskaber
  • Indblik i nogle af de bedste værktøjer på området
Praktiske Oplysninger
Dato:
04/2 2020
Tid:
08:30 til 12:00
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language