Få succes med systemintegration og styr på de komplekse økosystemer

Dato:
04/2 2020
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

De høje ambitioner om sammenhængende kunderejser og effektive interne processer udfordres alt for ofte af manglende sammenhæng mellem it-systemerne.

Der sker fordi organisationernes it-infrastruktur bliver mere og mere kompleks med både gamle og nye it-systemer, der på kryds og tværs og ofte mellem on premise og flere forskellige cloud-miljøer skal håndtere workloads i realtime.

Samtidig investerer de store it-selskaber som SAP, Microsoft, Salesforce og Oracle målrettet i at skabe økosystemer, app stores og partnerskaber.

De sammenkædede løsninger er - afhængigt af øjnene, der ser - enten et defensivt træk for at holde på kunderne eller en velkommen mulighed for at levere effektive processer på platformen.

Afgørende for it-afdelingen at sikre integrationen
Uanset målet er investeringerne i og fokus på økosystemerne vokset massivt de seneste år på tværs af it-branchen. Og heldigvis er der tegn med at stadig flere techfirmaer ser værdien i af åbne deres økosystemer op så de i højere grad afspejler kundernes brogede it-miljøer.

For it-afdelingerne og virksomhederne er det nemlig afgørende at sikre, at de enkelte forretningsområder, databaser og systemer ikke isoleres som øer i lukkede kredsløb. I stedet skal systemer, applikationer og databaser spille optimalt sammen.

Derfor er det en løbende opgave at sikre optimal system-integration hver gang, der investeres i ny software eller nye systemer eller hver gang, der udvikles nye løsninger og processer.

Men hvordan gør du? Hvad er den bedste strategi og de bedste værktøjer og løsninger på området? Og hvordan håndterer andre den stigende kompleksitet og de stadigt mere omfavnende økosystemer? Det sætter Computerworld fokus på med dette seminar.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:00
Azure - en nutidig integrationsplatform
Med mange digitale muligheder kommer der lige også mange udfordringer. Der er hele tiden flere systemer, flere apps, flere digitale løsninger. Og data skal kunne rejse alle steder hen. Senior integrationskonsulent Thomas Berg fortæller om, hvordan du med integrationsplatformen Azure kan få succes med system-integration anno 2020 – og hvordan vi har hjulpet Danish Agro til netop dette.

Thomas dykker ned i, hvordan vi ved hjælp af Azure har givet Danish Agro en helt ny rækkevidde og ikke mindst indsigt og overblik i deres digitale processer.
oplægsholder
Oplægsholder:
Thomas Berg
Senior Integrationskonsulent
Vertica

Thomas har arbejdet med systemintegration i mere end 10 år - både som tekniker, arkitekt og projektejer.


09:30
Taler kommer snart

10:00
Pause

10:15
Computas

10:45
Hvad med driftssupport? Sæt udviklerne fri
Der findes mange gode løsninger til udviklerne, når man skal vælge det rigtige værktøj til at integrere virksomhedens it-løsninger. Men hvad med de personer, der skal drifte integrationsløsningerne og supportere de øvrige medarbejdere i forretningen?

Mange løsninger er så komplekse, at kun udviklerne kan finde ud af dem. Derfor bliver udviklerne konstant bedt om hjælp til at løse supportopgaver. Det er i bedste fald spild af deres tid. I værste fald forsinker det forretningskritiske processer med salg, produktion, levering, og hvad der ellers er afgørende, for at I kan køre en sund og konkurrencedygtig forretning.

Få overblik over udfordringerne i den daglige drift af dine integrationsløsninger. Og få et bud på, hvordan du løser disse udfordringer. Det handler om at kunne løfte driften og supporten væk fra udviklerne og over til dem, der har brug for supporten - uanset hvilken integrationsplatform, I har valgt.
oplægsholder
Oplægsholder:
Dennis Nørgaard Zachariasen
CCO og Partner
Bizbrains

Dennis er en af Bizbrains’ bagmænd og har været med lige siden begyndelsen for 10 år siden. Dennis står også i spidsen for Bizbrains’ salgs- og marketingafdeling i Århus, hvor han bl.a. arbejder med nye kunder og rådgiver om arkitektur og integration best practice.


11:15
Paneldebat

11:45
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Viden om den nyeste udvikling inden for system-integration
  • Erfaringer med strategier for at håndterer kompleksiteten når du har mange løsninger fra forskellige selskaber
  • Indblik i nogle af de bedste værktøjer på området
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 11:45
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse