Hack Day 2019

Dato:
04/12 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
750 kr

Der var engang, hvor hacker-miljøerne primært var befolket af ‘script kiddies’ og andre med hang til narrestreger. Sådan er det ikke længere.

I dag er hacker-miljøerne stærkt professionaliserede og godt organiserede, og hackerne arbejder i stor udstrækning ud fra politiske eller kommercielle motiver.

Det betyder, at de ofte er velfinansierede og veluddannede, og at de går helt systematisk til værks, når de iværksætter angreb. Det har vi set en hel række eksempler på i de senere år, hvor en række store angreb ser ud til at have været styret og organiseret af stater og lande.

I sagens natur er hackerne ofte et skridt foran de virksomheder, der bliver angrebet: De udvikler nye angrebsformer og teknikker, og de kigger hele tiden nye steder hen.

På Hack Day 2019 kan du få indsigt i, hvordan professionelle hackere tænker og arbejder i dag og med denne indsigt øge dine muligheder for at afværge eller minimere kommende angreb.

På Hack Day 2019 kan du møde etiske hackere fra danske virksomheder, som vil fortælle om deres arbejde og løfte sløret for deres kendskab til de sorte hackere.

Du kan også høre om konkrete sårbarheder, se live-hacking fra scenen og møde danske it-sikkerhedseksperter med viden om de seneste trends på området.

Du kan desuden møde en række danske virksomheder, som vil dele historierne om, da de blev angrebet - og hvordan de håndterede situationen.

Har du styr på måden, hvorpå du håndterer de digitale trusler? Det kan du få svar på på Hack Day 2019

Spot:

Hackerne er altid et skridt foran de virksomheder, der bliver angrebet: De udvikler nye angrebsformer og teknikker, og de kigger hele tiden nye steder hen. På Hack Day 2019 kan du få indsigt i, hvordan professionelle hackere tænker og arbejder i dag og med denne indsigt øge dine muligheder for at afværge eller minimere kommende angreb.

Du kan blandt andet:

  • Høre om hackernes nyeste metoder.
  • Se live-hack fra scenen.
  • Høre etiske hackere fortælle om arbejdsformer og teknikker.
  • Høre it-sikkerhedsekspertenes seneste indsigter.Hvis du ønsker at betale med faktura eller EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "FAKTURA". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Det aktuelle truselsbillede
Hør om de største og mest aktuelle cybertrusler i en tid, hvor trusselsbilledet hele tiden ændrer sig i takt med, at hackerne finder nye veje og metoder.
oplægsholder
Oplægsholder:
Thorsten Foldager Johnsen
Chef for Trusselsvurderingsenheden
Centre for Cyber Security

10:00
Taler kommer snart

10:30
Pause

10:50
Taler kommer snart

11:20
Hack dig selv først
Vi bliver nødt til at tænke sikkerhed ind i alle faser af vores software-udviklingslivscyklus, hvis vi skal sikre vores software mod de cybertrusler, som vi står over for. Med continuous integration og continuous delivery betyder det automatiseringer med værktøjer inden for blandt andet static application security testing (SAST), dynamic application security testing (DAST) og open source analysis (OSA). Men hvilke typer af sårbarheder kan disse værktøjer identificere? Og hvor sikker efterlader de ens software?

Hør om fordelene ved at arbejde med sikkerhed som en integrereret del af DevOps og få indsigt i, hvorfor du stadig bliver nødt til at hacke dig selv først.
oplægsholder
Oplægsholder:
Lone Juul Dransfeldt Christensen
Senior Security Architect
Bang & Olufsen

Lone er som sikkerhedsarkitekt ansvarlig for at sikre virksomhedens it miljø ved at identificere sårbarheder og anbefale tiltag for at forbedre sikkerheden. Hun har flere år erfaring inden for offensiv sikkerhed som etisk hacker, og en baggrund som udvikler og løsningsarkitekt.


12:15
Frokost

13:15
Keynote

14:00
Virksomhedens menneskelige firewalls
Dine kolleger er virksomhedens menneskelige firewalls, som både skal patches, konfigureres og gøres robuste til at kunne modstå fremtidens cybertrusler.

I mange år har fokus været på investeringer i tekniske sikkerhedsforanstaltninger. Vi har dog glemt, at det stadig er mennesker, som indkøber, konfigurerer og benytter disse foranstaltninger, hvorfor man risikerer at foranstaltningerne ikke virker efter hensigten, ikke anvendes korrekt eller overhovedet anvendes.

Lær hvordan du kan blive bedre til 'people centric security,' som fokuserer på de menneskelige aspekter inden for it-sikkerhed, der er årsagen til de fleste sikkerhedsbrud. Inden for people centric security tager man udgangspunkt i individet og virksomhedskulturen samt dårlige vaner som drivkraften i implementeringen og anvendelsen af politikker, procedurer samt sikkerforanstaltninger.
oplægsholder
Oplægsholder:
Tobias Andersen
Security Advisor
Institut for Cyber Risk (IFCR)

Tobias har mere end 2 års erfaring med arbejde inden for GDPR, informationssikkerhed og awareness training. Han har en erhvervsjuridisk baggrund, og hans primære arbejdsområder inkluderer rådgivning inden for GDPR, ISO27001, GRC, cyber awareness og -træning for både private og offentlige organisationer.

oplægsholder
Oplægsholder:
Tobias Borg Petersen
Senior Security Advisor
Institut for Cyber Risk (IFCR)

Tobias har mere end 9 års erfaring med at gennemføre og lede information sikkerheds- projekter, træning og undervisning, samt gennemførelse af web performance projekter. Hans primære arbejde har omfattet rollen som senior rådgiver inden for cyber awareness, phishing, ISO27001 projekter og web performance optimering samt test, for både private og offentlige organisationer.


14:45
Keynote

15:40
Opsummering og tak for i dag
Det får du ud af det
  • Viden om hackernes nyeste metoder.
  • Oplev live-hack fra scenen.
  • Indsigt i etiske hackeres arbejdsformer og teknikker.
  • It-sikkerhedsekspertenes seneste indsigter.