Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:05
Cloud er ikke et sted, men en måde at drive it på
Hvad er cloud, og hvordan kommer man i gang? Bliv præsenteret for Nutanix’ vision og strategi, syn på markedet og de primære udfordringer, som it står over for. Bliv præsenteret for rejsen mod cloud trin for trin:

  1. Moderniser dit datacenter og bliv klar til cloud.
  2. Etabler en platform, der kan supportere enhver applikation uanset størrelse.
  3. Administrer alle dine cloud-løsninger med ubesværet mobilitet, fleksibilitet og kontrol.
oplægsholder
Oplægsholder:
Thomas A. Jensen
Country Manager
Nutanix

Thomas har mere en 25 års erfaring fra IT, med erfaring fra en række danske samt internationale roller. Thomas overtog ansvaret for Nutanix succes i Danmark i januar, efter en tid hos Gartner samt +10 år hos NetApp.


09:30
Moderniser dit datacenter – hør erfaringerne fra Teknologisk Institut
Teknologisk Institut står midt i en digital transformation, der vil ændre organisationens it fra den klassiske it-afdeling, der driver og administrerer it, til at være en private cloud-udbyder for virksomhedens service baserede it.

Den gamle talemåde siger, at en elefant skal spises i små bidder - tænk stort, start småt, hvilket illustrerer, hvordan Teknologisk Institut har begivet sig ud på rejsen. For Teknologisk Institut var det første trin et simpelt exchange projekt. Siden er en lang række workloads blevet flyttet, konverteret, automatiseret og præsenteret for applikations-ejerne og organisationen via intuitive selvbetjeningsportaler.

Hør mere om denne rejse, erfaringer, effekt, værdi og forventninger på vej mod at blive en agil og omkostningseffektiv intern privat cloud-udbyder.
Oplægsholder:
Bo Frost Larsson
sektionsleder
Teknologisk Institut

10:15
Pause

10:45
Sådan opbyggede Gyldendal sin egen private cloud
Hos Gyldendal var man tidligt ude med at implementeringen af hyperkonvergeret infrastruktur – hvilket blot giver selskabet historie en endnu mere interessant vinkel – for er alle hyperkonvergerede platforme egentlig det samme?

Gyldendal har overstået den indledende proces med modernisering af sit datacenter og taget de næste skridt i opbygningen af sit private cloud-miljø. Gyldendal har indført avanceret netværksautomatisering og app-centric netværkssikkerhed samt implementeret fremtidens file-service.

Gyldendal har en interessant historie som den ældste analoge forlagsvirksomhed i Danmark, der nu er en moderne, teknologidrevet virksomhed. Hør mere om deres erfaringer og få indsigt i deres planer for fremtiden.
oplægsholder
Oplægsholder:
Thomas Knappe
head of IT Operations
Gyldendal A/S

11:30
Harmoniser dine multicloud-operationer
Få indblik i hvordan du opbygger et fundamentet for multicloud-administration gennem etableringen af et cloud-cockpit, der optimerer drift og kontrol ud fra fem elementer: Kost, compliance, sikkerhed, kompetence og brugeroplevelse.
oplægsholder
Oplægsholder:
Ari Thor Gudmannsson
Senior System Engineer
Nutanix

12:00
Opsamling og råd til, hvordan man kommer i gang
Vi samler op på dagens indlæg. Der er mulighed for at stille spørgsmål til talerne.

12:30
Frokost
Partnere
Det får du ud af det
  • Sådan kommer du i gang med cloud
  • Indblik i hvordan du moderniserer dit datacenter
  • Hør erfaringerne fra Teknologisk Institut og Gyldendal
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 13:30
Sted:
Experimentarium
Tuborg Havnevej 7
2900 Hellerup
Pris:
Gratis deltagelse