Tilgængelighed 24/7 - Sådan sikrer Nationalmuseet og Helsingør Kommune at opretholde et højt serviceniveau

Dato:
08/5 2019
Sted:
København
Pris:
Gratis deltagelse

I de moderne offentlige organisationer er det vigtigt at kunne genfinde data og at intet går tabt. For selv små huller i servicevinduet koster på borger-tilfredsheden, blandt kunderne eller sprængte budgetter. Derfor er fokus på business continuity afgørende.

Det ved de på både Nationalmuseet og i Helsingør kommune.

Og det er deres erfaringer, som du kan blive inspireret af til Computerworlds og Veeams roundtable om business continuity og disaster recovery d. 8. maj kl. 9.00 til 11.30.
Kom med din erfaring...

For uanset om I anvender cloud-baserede tjenester, eget datacenter eller en kombination er always-on afgørende.

Derfor er den tilgængelige moderne organisation omdrejningspunktet for en rundbordsdiskussion blandt en udvalgt gruppe på 10-15 digitale ledere fra danske virksomheder.

Rundbordsdiskussionen ledes af Computerworlds erfarne erhvervs- og ledelsesredaktør Christoffer Lund-Hansen og krydres med eksempler og erfaringer fra Veeams internationale kunder. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer med at sikre, at forretningen altid er tilgængelig.

Arrangementet er forbeholdt CIOs, it-direktører og it-driftschefer - og er målrettet kommuner, styrelser, statslige virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Roundtablediskussionen er lukket, off-the-record og alene forbeholdt de inviterede deltagere.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Hør erfaringerne fra Nationalmuseet og Helsingør kommune
  • Et bud på hvordan din virksomhed altid kan være tilgængelig - 24/7
  • Netværk med de øvrige deltagere